Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby tremi08 » 13 Sep 2023, 13:48

Pokusevski ce imati ozbiljne minute u Oklahomi ove godine, bitno je da bude zdrav i verujem da upada u 12. Ispratiti i kakvu ce sezonu da odigra Djurisic u Megi, on moze da bude blizu 12
tremi08

Postby Dexi » 13 Sep 2023, 17:27

Svi zaboravljate kapitena Lucu.Mislim da on ako bude zdrav ce biti apsolutno siguran putnik za OI.
Zasluzio je momak svojim igrama apsolutno.Za Kalinica nisam siguran dal hoce da igra.
Lepo je videti da u ekipi postoji zajednistvo,da se napravila grupa bez obzira ko igra,ili ne.
Mislim da je to velika zasluga Karija :okk:
Dexi

Postby Tegi » 14 Sep 2023, 21:07

Kari izdominirao na RTS-u.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Muflon » 15 Sep 2023, 18:13

Kouč :okk:
Muflon

Postby JoJo » 15 Sep 2023, 20:28

Domingoo wrote:Jokic ,Micic ,Pokusevski,Kalinic, Jokica jbg moras da zoves ostali ako su spremni da daju krv kao ovi momci ako ne onda samo rokada Ristic -Jokic i teraj ..

Realno Jokic,Kalinic,Pokusevski,Bogdanovic,Micic je mozda je najaca petroka na papiru ali to nista ne garantuje videli smo i sad .. bitna je hemija zelja i srce,koto nemw ko nije spreman da podere kolena da ne dolazi iskrenije postenije i na kraju svrsishodnije .

Polako sa Pokusevski, on i Topic treba da budu 11 I 12 igrac...

Po meni nas sastav bi bio:

1.Micic, Avramovic, Topic, Jovic?, Jaramaz
2.Bogdanovic, Guduric, Marinkovic
3.Dobric, Pokusevski, Lucic?
4.Kalinic, Jovic, Davidovac
5.Jokic, Milutinov, Petrusev, Smajlagic, Ristic

Lucic i Jovic realno prestari, gurao bi Topica i Pokusevskog...
KK Partizan ce osvojiti sve u sezoni 21/22!
JoJo

Postby Гроф Тинторето » 16 Sep 2023, 08:10

Naisao na klip iz emisije Oko

Voditelj: da li ste ovo rekli i predsedniku kada ste bili na sastanku (o buducoj propasti kosarke)

Karislav: pa nece valjda on da odlucuje o tome kakav ce sistem takmicenja biti u kosarci

Voditelj kadar nevera da predsednik drzave ne odlucuje o kosarci :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Tegi » 21 Sep 2023, 06:35

Serbian point guard Stefan Jovic returns to the EuroLeague by leaving Zaragoza and signing with Valencia as the club officially announced.

Bacio leto na reprezentaciju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby stihl » 21 Sep 2023, 16:05

Штимац :okk:
stihl

Postby Hajzenberg » 06 Oct 2023, 18:09

Jako, jako bezobrazan odgovor takozvanog Džokera. Dok se Ameri spremaju da dovedu brutalan tim, dok se Embid kao predomišljao i na kraju odlučio da igra za njih, dok se sav normalan svet priprema i želi da nastupi na OI kao najvećoj smotri svetskog sporta, on mrtav 'ladan veli da je sezona duga i da svašta može da se izdešava. Umesto da je momentalno rekao da nema ni trunke razmišljanja oko sigurnog učešća na igrama i da je barem za te OI spreman da uloži sebe ako već ne može ili neće za EP ili SP on se i dalje proserava sa šeretskim nastupima. Ništa tom čoveku nije sveto. Ma ne treba ga više uopšte zvati. Barem jednom u životu odnosno na početku neke sezone da je rekao da će igrati sa sigurnošću za reprezentaciju narednog leta nego jok.
Hajzenberg

Postby Ćoba » 06 Oct 2023, 18:27

Imao je vremena da snimi reklamu za kladionicu. :biggrin:
Ćoba

Postby Hajzenberg » 06 Oct 2023, 18:35

E da, to zaboravih a hteo da kažem, ne samo što iskaču reklame za Starbet svako malo na tv nego i na mobilnom kad 'oću Slagalicu da igram :lollol: kakav banderaš...
Hajzenberg

Postby Tegi » 06 Oct 2023, 18:40

Kobila bačvanska.
Tegi

Postby Hajzenberg » 06 Oct 2023, 18:48

Mislim da je ipak Superbet, ima mnogo tih bet-ova...

Da je sreće, da je sreće, razmišljanje bi išlo u ovom nekom pravcu: ''nisam igrao na SP, jedva čekam da dođe naredno leto, imao sam jedne OI, želim da osvojim još jednu medalju sa Srbijom na OI, predvodiću ovaj tim, biću lider...bla, bla, bla'', verovatno karikiram i tome slično ali verujem da bi 99% nas forumaša ovako rezonovalo jer drugu zemlju nemamo, nema je ni on ali kao da je ima. Možda on i bude igrao u Francuskoj da ne grešim dušu, možda nas i bude vodio do medalje ali ovakva usiljena uvertira, ovakvo prenemaganje, sve ti se smuči i onda ti postane baš sve svejedno.
Hajzenberg

Postby Olimp » 06 Oct 2023, 19:29

Odvratna njuška i to ti je.
Olimp

PreviousNext

Return to Reprezentacije