brat mekejlebovski je brutalan, ne moze se u njemu traziti krivica za neodlazak na F4, siena je tek u play off seriji uspela da nadje formu, i on je covek od krvi i mesa ali u ovoj play off seriji covek kida... ne znam dal ste gledali meceve , ajde 1/2 sasari ne igra odbranu pa da ne racunamo, ali sinoc je briljirao, kod jednog solo-prodora zakucao onako kurcevito preko cele odbrane armanija, bas bih voleo da vidim ponovo taj potez, takodje kod jednog napada, krece na kos, trojica na njega i sistof ostane sam na liniji za 3
to da makedonija nije bila dobro skautirana ne pije vodu, nije on igrao za levski pa da ne znaju ko je i sta je,. prosto nisu znali kako da ga zaustave, pa jbt protiv onako mocne spanije on je leteo po terenu, sam dasa ide na trojicu, JEBAC MAJKI...
ono sto se meni posebno svidja je da kad treba ne promasuje bacanje, sinoc 9/9 recimo iako su ga tukli sve vreme...dal je on igrac srednje klase, ne znam , ali tako prodornog igraca ne pamtim...
da se vratimo tekmi, sinoc se osetio izostanak kaukenasa, tacno da je i on bio spreman ne bi bilo ispod 20 razlike, mos je brzo napravio 3 licne pa je minutazu dobijao i aradori koji je spasio serdja dobre samarcine jer kako covek udje na teren tako rezultat pada...ukoliko se kaukenas oporavi morace armani dobro da podmaze sudije da ne bude 4-0...pogotovo ako je povreda focisa ozbiljnija...