Fratelo wrote:Kako je mogao da krene Bogdan kada je morao da kupi loptu sa zemlje i vec su dva igraca bila oko njega?
Jovic i Petrusev idu 4 na 1, cisti bezobrazluk.
Petrušev nije išao rezonski, ali je ono bio dobar potez, čini mi se da je Vagner stajao bočno u odnosu na njega i mislim da se ono generalno sudi kao faul, mada nisam uspio da vidim snimak. Kod Jovića mi je teže palo što je pobjegao u stranu od kontakta. Ako već vučeš 1 na 3-4, budi spreman da dobiješ udarac i da makar ideš na liniju bacanja, ne da pobjegneš od obruča i baciš frljoku s ramena nakon što si odlučio da vučeš rizičnu kontru. Ali Bojdo koji je do juče pitao može li Jović da bude kao Markanen (koji je u njegovim godinama imao prosjek 20 poena na Evrobasketu kao prva opcija) a sad je mlad i nesnađen

Ali bitno da su Bogdana pojeli.
Da neko ne shvati pogrešno, niko danas nije zaslužio pljuvanje, igrali su na 100% i kad je bilo jasno da je utakmica vjerovatno prelomljena, kao što Starks reče. Za Jovića mi je samo krivo što nije imao hrabrosti da šutne otvorene šuteve u trećoj četvrtini, a onda vuče kontru i diže trojku u onakvom momentu, kao što mi za Gudurića nije žao što je promašivao (i u trećoj kad su pravili razliku i u četvrtoj kad se lomilo), nego što je dozvolio da mu promašaji uđu u glavu i da ono na -4 baci u bunar. Ali nema svako glavu ni da šutne 1/13.
Žao mi je što naše poraze redovno obilježi nešto zbog čega se pitamo je li moglo više, ovog puta povreda Dobrića koji je kroz turnir definitivno postao treći igrač ekipe. Nikad nećemo saznati bismo li dobili sa njim, ali je činjenica da smo i bez njega mogli, da smo bili bolje taktički i psihički pripremljeni. Makar je moj utisak da su igrači izvukli skoro 100% danas i bili mnogo bliže pobjedi nego što je bilo realno s obzirom na to kako je utakmicu pripremio i vodio Herbert, a kako Pešić.
Mislim da ću morati da odmorim od sporta jedno vrijeme