grobar_Zvornik wrote:Нећете замјерити на патетици... Можда и први пут да нисам разочаран и да ме овај пораз није убедачио да седам дана не изађем нигдје и да кунем све живе. При томе, остадох и без посла прије пар дана... Најбитнија побједа ове седмице је остварена. Мајка нема тумор... Побједе и порази, живот.
Хвала момцима и селектору на свему. Резултат изнад очекивања, па можда и објективног квалитета. Могло је боље у финалу, али... њима је најтеже.
Zdravlje najbitnije dobri moj Zvornik, biće posla, i ja ga svaki čas dobijam i gubim ali gura se. Preživele se devedesete, ti u ratu i sa ličnim porodičnim gubitkom a ja i mnogi ovde recimo sa samo hlebom premazanim mašću i alevom paprikom usled gubitka radnih mesta matorih izazvanih sankcijama pa se preguralo. Patetike bez. I onda se pljuje po momcima koji su iskrvarili ovo srebro. Mnogo bitnijih stvari u životu ima od ovog jebenog sporta bez kojeg ne možemo i u vezi koga se sekiramo i radujemo kao da je više od igre što i stvarno jeste ali neke granice se znaju.
Pogledajte te junake i njihove izraze lica, svaka im čast.