Foteljas wrote:da su kosarkasi isli u Tokio, mi bi tamo imali 99 ucesnika, a ni tamo nije bilo turista u atletici i plivanju kao pre.
Znam da nije bilo turista (osim varalice Kolašinca), što je super, nego sam mislio da bi bilo sjajno PO PRVI PUT otkad nema turista, imati sto i više predstavnika.

Olimp wrote:Pa i neće biti šetnja.
Za sad su dva tima ispod nivoa Japan i Južni Sudan.
U pravu si, preterao sam, baš zbog te mogućnosti da nam u grupu ne zapadne jedna od te dve najlošije ekipe. To odmah implicira da, baš iz te grupe neće proći 3 već samo 2 tima, jer je to grupa u kojoj je najveća klanica, bez mogućnosti da se nabija koš razlika, koja i odlučuje koja trećeplasirana ekipa ide dalje. Tako da preformulišem, ko izvuče Sudan i Japan, njemu će ulazak u 1/4f biti laganica. I onda ako ne izvučeš u žrebu Amere, manje-više svejedno je sa koje si pozicije dogurao do eliminacione faze.
P.S. Naravno da je poželjno biti 1. u grupi ili kao najbolji drugoplasirani i ne uzdati se u sreću. No mi nikad ništa nismo uradili kad smo odmah super krenuli, tako da sam pre za opciju da budemo loćkavi u lakšoj grupi, pa da nam onda fortuna u 1/4f podari rivala po meri.