Deran991 wrote:Skinula Vojvodina u Doboju i slovenačkog i hrvatskog prvaka, dva uesnika Lige šampiona.
Ne znam da li su igrali u najjačim sastavima, ali neverovatno koliko je Vojvodina napredovala poslednjih godina.
Uspela je da zadrži kostur tima i da se još dodatno pojača.
Gledao sam Vojvodinu protiv Barse prvo kolo turnira. Sasvim dobara ekipa, Aziz je klasa.
Zagrebu se povrijedio naš Kos koji im je možda i najbolji bek u napadu i dosta su se istrošili dan ranije protiv Barselone gdje su odigrali sasvim ok pa razmišljam da je i to razlog slabije igre Zagreba ali to ne umanjuje pobjedu.
Borzoš u Pelisteru večeras protiv Monpeljea onako solidno, nije prva postava...
Sutra završni dan turnira, finale Barselona - Al Ahly egipatski. Uspjeli su egipćsni juče da izvuku remi protiv Monpelja i danas protiv domaćina Sloge osigurali nedostižnu gol razliku tako da su zasluženo završili prvi u grupi. Inače prošlogodišnji pobjednici.
Večeras su prisustovali turniru igrači zlatne generacije iz 86 sa OI, mislim da će biti i sutra na finalu gdje bi trebalo da izađu na teren.
Ponavljam, nikad bolji turnir u Doboju, tribine pune svaki dan, organizacija odlična.