Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

SP 2023. u kosarci Filipini, Japan i Indonezija

Re: SP 2023. u kosarci Filipini, Japan i Indonezija

Postby Niko123 » 15 Aug 2023, 17:42

https://sportal.blic.rs/kosarka/potukli-se-reprezentativci-finske-isplivao-snimak-pred-mundobasket/2023081514114312640

E, ali ovo nase"novinarstvo" je dno.Kakve veze ima ova reprezentacija, sa onom koja ce da ucestvuje na SP, ovo je univerzitetska.Ova dvojica nece ni igrati na prvenstvu.Kakvi su debili novinari.
Niko123

Postby druga generacija » 15 Aug 2023, 21:10

grobar_Zvornik wrote:
druga generacija wrote:Sto nema Grigonisa na spisku litvanske reprezentacije?

Идентичан разлог као и у случају Николе Јокића. Хоће да се одмори.

Hvala. Mene Litvanci ni prosle godine nisu nesto uverili. Da vidimo sta mogu bez Sabonisa i Grigonisa.

I Porzingis propusta SP. Celtiksi i strucni stab reprenzentacije zajedno odlucili, kako je izjavio. Ima upalu Tabana
druga generacija

Postby Bogun » 16 Aug 2023, 13:05

Crnogorci objavili spisak:

Nikola Ivanović
Kendrik Peri
Igor Drobnjak
Petar Popović
Vladimir Mihailović
Dino Radončić
Andrija Slavković
Aleksa Ilić
Bojan Dubljević
Nikola Vučević
Nemanja Radović
Marko Simonović

Valjda neće opet potencirati igru sa Dubljevićem i Vučevićem u paru, to im ič ne funkcioniše.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Rancesco » 16 Aug 2023, 13:27

Definitivno zbog povrede bez Porzingisa na prvenstvu
Rancesco

Postby Bogun » 16 Aug 2023, 13:34

Težak dan za pljuvače Nikole Jokića.

Mogli su bar malo da rasporede ove otkaze.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby grobar_Zvornik » 16 Aug 2023, 14:12

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby druga generacija » 16 Aug 2023, 14:52

Murray ne igra na prvenstvu. Ocekivano!

Dončić, SGA, Edwards, Gobert, Bogdanović, Towns, Giddey, F. Wagner, Brunson, Bridges, Valanciunas, Batum Schröder, ostali Ameri i par Kanadjana

Sta znam, zvuci veoma tanko za jedno SP
druga generacija

Postby Ćoba » 16 Aug 2023, 14:58

Jel igra prvi pik drafta?
Ćoba

Postby Bogun » 16 Aug 2023, 15:01

Ne.

Radi individualno.

:D
Bogun

Postby Ćoba » 16 Aug 2023, 15:04

Treba ukinut reprezentacije.
Ćoba

Postby Dexi » 16 Aug 2023, 15:33

druga generacija wrote:Murray ne igra na prvenstvu. Ocekivano!

Dončić, SGA, Edwards, Gobert, Bogdanović, Towns, Giddey, F. Wagner, Brunson, Bridges, Valanciunas, Batum Schröder, ostali Ameri i par Kanadjana

Zaboravio si Markanena ,Vucevica,bracu Hernangomez:biggrin: ,zatim Klarkson bi trebao da igra za Filipine,K.Anderson za Kinu,zatim tu su jos Bertans,Furnije ,Fontekio ,Mils,Egzum,Ingls itd.

Ima tu puno dobrih imena,puno igraca mladih koje ce biti zanimljivo ispratiti.

Pa igraci koji dolaze iz EL poput Tavaresa,Sengeile,Milutinova,Jago Santos,Kaboklo,Fal,Okobo,,Brazdeikis,oni iskusniji De Kolo,Rudi,Ljulj,Meli.

Ne slazem se da je tanko prvenstvo po kvalitetu.Steta za ovih par povreda (Janis,Marej i Porzingis)
Dexi

Postby fighter » 16 Aug 2023, 15:59

Ćoba wrote:Treba ukinut reprezentacije.

Ukinuti i takmicenja.
Ne vidim smisao. 30 od najboljih 35 kosarkasa ne igra.
fighter

Postby Tegi » 16 Aug 2023, 16:02

Treba ukinuti društveni sistem u kom je novac Bog, a ne to da ljudi iz entuzijazma igraju za svoju državu i narod.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby druga generacija » 16 Aug 2023, 16:43

Dexi wrote:
druga generacija wrote:Murray ne igra na prvenstvu. Ocekivano!

Zaboravio si Markanena ,Vucevica,bracu Hernangomez:biggrin: ,zatim Klarkson bi trebao da igra za Filipine,K.Anderson za Kinu,zatim tu su jos Bertans,Furnije ,Fontekio ,Mils,Egzum,Ingls itd.

Ima tu puno dobrih imena,puno igraca mladih koje ce biti zanimljivo ispratiti.

Pa igraci koji dolaze iz EL poput Tavaresa,Sengeile,Milutinova,Jago Santos,Kaboklo,Fal,Okobo,,Brazdeikis,oni iskusniji De Kolo,Rudi,Ljulj,Meli.

Ne slazem se da je tanko prvenstvo po kvalitetu.Steta za ovih par povreda (Janis,Marej i Porzingis)

Svi mi cemo gledati SP. Ja sam produzio Courtside (Fibin TV Kanal) i zatrazio Homeoffice za vreme Mundobasketa. Ali ja gledam i u16 takmicenja ako mi deca i posao dosvole. Poenta je da ovde u Austriji na primer niko od mojih drugova skima pratim NBA nece gledati ovo prvenstvo. Jednostalno bez glavnih zvezda ih to ne interesuje. Ako hocemo da reprezentacije imaju veci znacaj, mora se povecati gledanost. Ako hoces da povecas gledanost, moraju igrati najbolji. Evo ja naprimer volim Andersona i radujem se sto igra. Ali pored mene za njega se mozda jos interesuje 5 navijaca Timberwolvsa. Mislim ja ne poznajem nikoga sem basket frikova, koji kazu nema veze sto nema Jokica, Giannisa i Stepha, ja cu gledat bracu Hernangomez. Mislim koliko ce ljudi u Srbiji gledat zavrsnicu prvenstva, ako mi budemo pre toka ispali? Reprezentativna Kosarka je u ozbiljnoj krizi i savezi bi tu trebali brzo da preuzmu nesto. Inace osim OI nece biti kvalitetnih takmicenja
druga generacija

Postby Dexi » 16 Aug 2023, 17:07

Problem je veliki sto je FIba izgubila svoj autoritet i uticaj u svetu kosarke,i sto je u podredjenom ,kolonijalnom polozaju u odnosu na Nba.

O ovoj gluposti kako bi trebalo ukinuti SP ili EP jer pojedince mrzi da se cimaju za zemlju zaista ne bih komentarisao.

Pune dvorane u Ljubljani,Beogradu,Atini,Hamburgu i drugim zemljama gde su se igrale prijateljske utakmice i kvalifikacije za SP su pokazatelj koliko ljudi vole kosarku i reprezentacije i gledaju ih bez obzira na to dal neki igrac igra ili ne.

Videli smo u kvalifikacijama uvek je bila puna hala,iako nije bilo igraca iz Nba i EL.

Sustina je da ljudi koji vole kosarku i prate sport,gledace ovo SP bez obzira dal ce igrati svi najbolji igraci.Kao sto su gledali SP do 90' god.,odnosno 98' kad je bio lockout.

@druga generacija Austrija bas i nije dobar primer za analizu :biggrin: .

To je kao kad bi uporedjivao nas i recimo Cesku u pracenju SP u hokeju.

Verujem da ce u Srbiji zavrsnicu gledati dosta ljudi bez obzira na nas rezultat,jer ljudi ovde jos uvek vole kosarku.
Dexi

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.