Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Pripremne utakmice za Svetsko prvenstvo

Re: Pripremne utakmice za Svetsko prvenstvo

Postby Cvele » 13 Aug 2023, 18:56

Bogun wrote:Sport Klub 1

To nešto novo?

Pitam, pošto nema u najavi.
Cvele

Postby Bogun » 13 Aug 2023, 18:59

Pretpostavljam, jer su prenosili juče i prekjuče. :beyond:

Nije valjda da su kupili 2 od 3 utakmice? :laugh:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Cvele » 13 Aug 2023, 19:00

Bogun wrote:Pretpostavljam, jer su prenosili juče i prekjuče. :beyond:

Nije valjda da su kupili 2 od 3 utakmice? :laugh:

Prenose samo Slovence, pošto je povezano sa SK Slo.
Cvele

Postby Bogun » 13 Aug 2023, 19:02

Izvinjavam se za širenje dezinformacija.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby grobar_Zvornik » 13 Aug 2023, 19:03

Биће ваљда неки квалитетан стрим.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dexi » 13 Aug 2023, 21:01

Ko moze nek gleda mec SPA -USA zaista odlican mec :okk:
Spanci bez Garube,Ljulja.
Dexi

Postby black swan » 13 Aug 2023, 21:35

iznenagjujuce spanci dobri ,jedini plej mladi Nunez tako se to radi kao nekad akod nas ali vise ne
USA dobri ali jedini koji migu sa njima su spanci i francizu videcemo

Mislim da se Garuba povredio protiv Slovenaca i Ljulj nesto ne igra ali spanci su spanci svaka im cast
black swan

Postby Dexi » 13 Aug 2023, 22:10

Azuri razbili Portoriko 31 razlike.Bas dobro izgledaju Azuri.Objektivno imamo najlaksu grupu i ako smo pametni mozemo to da iskoristimo i da onda rekao bih pobedom protiv Italije otvorimo sirom vrata 1/2.
Kod Amera Edvards,Branson,Ingram se izdvajaju.Dobar igrac ovaj Aldama kod Spanaca.

Objektivno ima jedno deset ekipa koje mogu da dobiju ove Amere,ali moraju odigrati sjajnu i kontrolisanu utakmicu.Jer ako se izgubi fokus Ameri su u stanju za dva minuta da ti naprave seriju 15-0.

Jaka atletska ekipa,ali ipak ne tako talentovana kao ranije ekipe USA.
Dexi

Postby Radonjaa » 14 Aug 2023, 03:18

Ako može da ih dobije deset ekipa, može i tri'es jedna, nema velike razlike u šansama jedanaeste najbolje i Južnog Sudana ili Filipina :biggrin:

Strah me da im Ker prenosi gen Golden Stejta, da pola utakmice gineš da bi ušao u egal sa njima, a onda oni dodaju gas i prelome te u 4-5 minuta, kao što je bilo noćas sa Špancima. Posebno jer će biti jako teško parirati im fizički, za razliku od ekipe iz 2019, koja se mučila da trči sa Francuzima i imala ozbiljne rupe. Na to, u ekipi sa prošlog SP nisu imali više od 3-4 igrača koja mogu da ,,preuzmu'' utakmicu, a i to su bili igrači B klase (u tom momentu) - Midlton, Kemba, Braun, Mičel, niko od njih nije (bio) tolika klasa da bi garantovano nosio ekipu, a podrška im je bila klimava. Sad imaju veću dubinu i trenera koji ne samo da se ne plaši da rotira, nego bih rekao i da jedva čeka. :biggrin: Nisu nepobjedivi kao 2010/2014, ali šansa da uzmu zlato nije ispod 50%.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dexi » 14 Aug 2023, 13:34

Treba biti posten pa reci da su Ameri sinoc imali izuzetne procente suta,preko 70% za dva i preko 60% za tri.

Pravo da vam kazem ja sam i dalje misljenja da oni nece biti prvaci.Isuvise su mladi ,nema rutinera koji ce da preuzmu odgovornost u neizvesnoj zavrsnici.

Kanada,Australija,Nemacka,Francuska,Spanija,Mi svaka ekipa od ovih moze da ih pobedi,ali jasno je da Ameri moraju da imaju slab dan.Pre svega mora da se igra cvrsto,agresivno protiv njih ,kontrolisano u napadu i sto vise spustati loptu dole.

Tako su ih Spanci i stigli u trecoj deonici.Mali pad koncentracije nemilosrdno kaznjavaju.

Nisam toliko ubedjen da i ova ekipa ima vise od 3,4 igraca koja ce preuzimati odgovornost u bitnim situacijama,isto tako nisam siguran da je ovaj tim jaci od onog iz 2019god.

Recimo mi samo da imamo Jokica u ekipi i recimo Kalinica ,ubedjen sam da bi mi dobili ovaj Americki tim.

Voleo bih da neko ko vise prati Nba uporedi ovaj tim njihov i recimo tim iz Tokija.

Kanada sa Marejom bi mogla da bude ozbiljan kandidat za najvisi plasman.
Dexi

Postby black swan » 14 Aug 2023, 15:10

Dexi wrote:Treba biti posten pa reci da su Ameri sinoc imali izuzetne procente suta,preko 70% za dva i preko 60% za tri.

Pravo da vam kazem ja sam i dalje misljenja da oni nece biti prvaci.Isuvise su mladi ,nema rutinera koji ce da preuzmu odgovornost u neizvesnoj zavrsnici.

Kanada,Australija,Nemacka,Francuska,Spanija,Mi svaka ekipa od ovih moze da ih pobedi,ali jasno je da Ameri moraju da imaju slab dan.Pre svega mora da se igra cvrsto,agresivno protiv njih ,kontrolisano u napadu i sto vise spustati loptu dole.

Tako su ih Spanci i stigli u trecoj deonici.Mali pad koncentracije nemilosrdno kaznjavaju.

Nisam toliko ubedjen da i ova ekipa ima vise od 3,4 igraca koja ce preuzimati odgovornost u bitnim situacijama,isto tako nisam siguran da je ovaj tim jaci od onog iz 2019god.

Recimo mi samo da imamo Jokica u ekipi i recimo Kalinica ,ubedjen sam da bi mi dobili ovaj Americki tim.

Voleo bih da neko ko vise prati Nba uporedi ovaj tim njihov i recimo tim iz Tokija.

Kanada sa Marejom bi mogla da bude ozbiljan kandidat za najvisi plasmDelim tvoje misljenje ipak su megju prva tri favorita ali spanci i francuzi mislim da ih mogu dobiti, kanagjani sta ja znam po imenima su jaki gledao sam ih protiv nemaca i tako i tako............ da spanci imaju pleja sem Nuneza ovog Diaza ne racunam bas , bili bi sigurno prvi ovako videcemo
Bice interesantno prvenstvo i jedno od slabijih do sada
black swan

Postby Гроф Тинторето » 14 Aug 2023, 15:57

Nece ni dolaziti do neizvesnih zavrsnica. Rekoh vec, najgori timovi su im kad sklope neke isluzene superstarove i neke kao prosecne igrace.
Drim tim i ovakva postava su im garant zlata.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Bogun » 14 Aug 2023, 16:53

Ameri pozovu u reprezentaciju nekog NBA timskog igrača, vidi ih kako su slabi.

Kanada pozove u reprezentaciju nekog NBA timskog igrača, dobijaju Amere 100%.
Bogun

Postby Dexi » 14 Aug 2023, 18:41

Ne mislim da bi najjaci tim Americki bio nesto mnogo jaci od ovog tima.

Ovaj njihov tim mi je zanimljiv jer imaju puno mladih igraca koje ja prvi put gledam,recimo ovaj Rivs mi je jako zanimljiv igrac.

Ja nekako tipujem da ce 4 tima koja ce se naci u zavrsnici biti Australija,Usa,Srbija i Francuska :biggrin:

Ne bih rekao da je ovo prvenstvo slabije nego proslo,naprotiv.Ok nema Jokica i Janisa,Ameri su poveli B tim ali ostale ekipe su manje vise u najjacim sastavima.

U odnosu na proslo prvenstvo imamo i dosta Nba igraca koji ce se sada pojaviti(a nisu igrali,ili njihove reprezentacije nisu igrale prosli put).

Doncic,Letonci sa Bertansom,Kanadjani neuporedivo jaci i sa vise Nba igraca,tu su i Tauns,Anderson,Klarkson ,Markanen u ostalim timovima,sva ta imena ce ovaj put biti prisutna.

Bice ovo prvenstvo prilika da vidimo i neke nadolazece superstarove.

F.Vagner,Nunjez,Aldama,Spanjolo,Jovic,Gidej,Procida,Petrusev,RJ Baret,Jokubaitis,onaj klinac iz Dominikane koji je dobio Argentinu,su neka imena na koje bi trebalo obratiti paznju.

Mislim da je i konkurencija veca ovaj put nego proslo prvenstvo.

Sada imamo uz Usa,Francusku,Srbiju ,Spaniju ,Australiju kao standardne kandidate za visok plasman i ultra jake Nemce i Kanadjane,Slovence sa Doncicem,nezgodne Italijane.

Ne treba potceniti ni Grke sa Itudisom ,kao ni Litvance koji mogu da iznenade uprkos tome sto su oslabljeni.Naravno ne treba otpisati ni Letonce kao ni Brazilce koji su nezgodni.

Jedva cekam pocetak ovog prvenstva :okk:
Dexi

Postby Puta Tapar » 14 Aug 2023, 22:27

Nama je 1/4 plafon.
Puta Tapar

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.