Objektivno ovo 1/2 sa ovom ekipom je veliki uspeh.

Ovo je korak napred u odnosu na proslo leto.
Nasa ekipa je trenutno po kvalitetu uz Crnogorce i Amere ,6,7,8 ekipa na svetu,i mi mozemo da iznenadimo neku od ovih 4,5 najboljih ekipa uz odlicnu igru i da rival ima slabiji dan.
Ovako kad je rival koncentrisan kao danas Spanija,ili kao Grci prosli mec ovo je realnost,uz dodatak da smo danas bili dosta dobri u odbrani.
Jednostavno kad ti rival zatvori Jaksica,Rasovica,kad ti zatvori stative kod igraca vise,i da prostora ostalim igracima da sutiraju mi dobijamo da jako tesko postizemo golove.
Jednostavno nedostatak pravih sutera je najveci problem,uz neko rece i koncentraciju.Zato je vazno da se vrati Mandic naredne godine(ne znam sta je sa Cukom,ali i on bi ovde mnogo zcio).
Ako imamo neke dobre sutere u mladjim kategorijama,strelce(Kojic,onaj klinac iz Partizana)gurnuti ih u vatru,jer slabiji sigurno nece biti od Drasovica,Vucinica,Randjelovica.
Odbrana danas najbolja na turniru,ali generalno i ona moze i mora da se igra puno bolje,kako u pozicionoj igri,tako i u igri sa igracem manje.
Generalno ja bih zaista probao da nagovorim jednog od dvojca(Fica,Prle)da se aktiviraju za OI.Neko rece da time ne dobijamo nista ,ne slazem se.
Pa mi branimo zlato na OI,zelimo makar medalju i treba uciniti sve da se do toga dodje .Jedan iskusniji rutiner bi znao da povuce rucnu,da smiri igru u trenucima kao danas kad ne mozemo dve cetvrtine do gola i kad srljamo bez potrebe.
Jos jednom cestitke selektoru i ekipi,ostvaren je odlican rezultat i iskorak u odnosu na proslo leto
Jasno je da su u ovom timu lideri Jaksic,St.Rasovic.Sidrasi su bili jako dobri,Radulovic je pokazao da moze da bude jako dobar igrac.