Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby balkanski spijun » 17 Jul 2023, 22:57

Ko je dozvolio ,da ne samo kasina bude toksicna.

Nemam ja nista licno protiv njega,ali ovo prelazi razum,ne on,nego mnogi.

Saljite ih na dmore.Troluju svaki dan,sire se kao kuga.Cistite ih,pa kad shvate, da to ne prolazi,onda ce da pazi,a ako je bas toliko tvrdoglav,onda ga nista ovde ne zadrzava.

Imam osecaj da iskoristavaju vas ,a samim tim nas zajebavaju i ponizavaju.Moze mi se.Smeju se iza tastature i moze mu se.

Morate da zauzmete cvrscu politiku ,da im skrenete paznju i ako su normalni oni ce prihvatiti savet,kritiku.Ako nisu,putuj dalje gde je bolje.

ovo prerasta u ludilo.
balkanski spijun

Postby Karelia slims » 17 Jul 2023, 23:14

Нећу писати неко време. Ако се ситуација побољша, то је то, нећу више писати.
Кад се џем на палачинку врати
Karelia slims

Postby balkanski spijun » 17 Jul 2023, 23:24

Karelia slims wrote:Нећу писати неко време. Ако се ситуација побољша, то је то, нећу више писати.

nije stvar da ne pises,vec da koliko moze postujes moderatore i sagovornike

samo malo postovanja,ne ti nego svi.

bice svima bolje,a to je sustina.

Iskulirajte patkometriju,zezajte se ,to je bila kafana gde smo se druzili,salili,,a sta je sada.

Jel to toliko tesko.

Pare,koliki su ugovori,ko je sta rekao,ko kakve gace nosi.Kako vam ne dosadi,svaki dan isto,od kako ustanete otvorite oci,evo vas da dokazujete.Sta?

Zar je tesko biti normalan?

Zbog vasih upisa ljudi ne svracaju na tudje teme,jer se sve dozivljava kao provokacija.izbegavaju ljudi da pisu.pre neki dan Dzoni napise necu tamo,ovde cu.Da ne bi dezurni skakali i dozivljavali kao sto dozivljavaju.

jel to treba>

Treba da nas bude sramota.
balkanski spijun

Postby Rav4 » 18 Jul 2023, 21:59

Jel može obrazloženje zašto mi se briše ovaj post na Kasini? Da li je zabranjeno prenošenje objava ovog profila?

Last edited by bhc_comp on 18 Jul 2023, 23:11, edited 2 times in total.
Reason: Ubuduće ni na primedbama nemoj da šeruješ ovaj profil
Forum neistomišljenika, al malo sutra.
Rav4

Postby Гроф Тинторето » 18 Jul 2023, 22:01

Cini mi se da se kao zabranilo kacenje njegovih pisanija na forum. Mozda zbog toga
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby ИлићКапитен22 » 18 Jul 2023, 22:03

Па мора да се качи твит због којег је кренула прича да су ови Литванци заправо плаћеници Остоје из Прислонице.

Чисто да видимо ко се узима као релевантан извор.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby S73F4N » 18 Jul 2023, 22:09

Kao sto sam rekao,zabranjeno kacenje ovog profila,a admini prenose i veruju u informacije sa istog.
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby White Mamba » 18 Jul 2023, 22:17

:lol2: :lol2:
Blam
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby S73F4N » 18 Jul 2023, 22:25

Vaznoje da sam ja ispao smesan i dao sebi auto gol,jer eto nisam znao da je Urbonas Ostojin covek.Jos Fabricio Romano i Wajnarowski.
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby bhc_comp » 18 Jul 2023, 23:08

S73F4N wrote:Kao sto sam rekao,zabranjeno kacenje ovog profila,a admini prenose i veruju u informacije sa istog.

Ok, dakle koji je tačno izvor za tu tvrdnju da je neki admin kao izvor na forumu koristio zabranjeni profil na tviteru ili to baziraš na pukoj pretpostavci?
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Bogun » 18 Jul 2023, 23:12

Pravićemo se da se prepiska na kasini gde se za Basketnews kaže da su Ostojino glasilo nije desila. :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby bhc_comp » 18 Jul 2023, 23:23

Razne nekakve prepiske i optužbe bazirane na ko zna čemu se dešavaju svaki dan na toj temi pa se zbog toga ne vijaju admini i ne pravi ovolika frka.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby S73F4N » 18 Jul 2023, 23:24

bhc_comp wrote:
S73F4N wrote:Kao sto sam rekao,zabranjeno kacenje ovog profila,a admini prenose i veruju u informacije sa istog.

Ok, dakle koji je tačno izvor za tu tvrdnju da je neki admin kao izvor na forumu koristio zabranjeni profil na tviteru ili to baziraš na pukoj pretpostavci?

Da je plata Ledaya 2 miliona,sta mislite da li je prvobitna informacija nastala na ovom profilu?
Tabele(doduse ne excelove)gde se vidi da je Partizan poslovao u minusu 3 miliona,sta mislite na kom profilu je okaceno?
Da Ostoja finansira Urbonasa i ostale novinare,sta mislite sa kojeg je profila pustena ta informacija?
Slucajnost?Ne bih rekao.
Ako vec koristite ovaj profil kao relevantan ne vidim problem da se zabranjuje.
Mozda ipak ima jos jedan profil koji admini koriste za informisanje,tako da se izvinjavam.
U najmanju ruku meni reci da proverim u centrali je glupo da ne kazem jadno,a tom istom liku je izgleda ovaj sektaski profil centrala.
Nego nesto nisam video da je Bjelica igrao prosle sezone u Partizanu,kako je ovaj provereni twitteras najavljivao.

Inace da opet postavim pitanje zasto je moj komentar obrisan na temu kkcz transferi,a indentican koji je dachrsf napisao na partizanovoj nije obrisan?
Selektivno brisanje ili?
S73F4N

Postby Bogun » 18 Jul 2023, 23:26

Informaciju da Partizan posluje i minusu je plasirao internet portal APR-a. :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby S73F4N » 18 Jul 2023, 23:28

Bogun wrote:Informaciju da Partizan posluje i minusu je plasirao internet portal APR-a. :biggrin:

Rekao sam okaceno,ne plasirano,jer znam da je to javno.Sigurno kolege forumasi nisu listali po apru,nego su tamo videli jer je okaceno.
S73F4N

PreviousNext

Return to Avangarda.in