by balkanski spijun » 17 Jul 2023, 22:35
Nikad,koliko ima 10 i vse godina da sam na forumu.Uvek se trudim da spustim malo tenzije,za neke ljude sam se zauzimao da se vrate,smatram da smo svi nasi.nekad planem,reagujem i onda sam vulgaran,ali ne zato sto mrzm,vec sam takav prirodno.
Da ne bi bilo obrisano,pa nikom nista,ovo prvi puta radim i prijavljujem sta je _______ napisao.
Што дани буду пролазили то ћете бити више несигурнији у његов долазак. То је психа.
Један од начина на који се испољава тај неспокој је измишљање да Миротићу неко прети. Не прети му нико, само му нуде новац и услуге. Озбиљни људи тако послују. ПАО је озбиљан, а четворку не доводи, па ви видите ко вам је главни конкурент.
ovo je moj odgovor,jer sam se iskontrolisao koliko sam mogao.
ja ne znam ,ali ovaj momak ocigledno nije normalan.
kako vreme prolazi i citam sta pise,sticem utisak da niste Vi normalni.Normalan, ovakvo pisanje ce da obrise i sankcionise.
ovo je bas,bas nisko i primitivno i vi ovo dozvoljavate,a posle se cudite kad neko odreaguje.
cuj pretnje izmisljene.Izmisljanje ili ne,ko to radi,zasto ,uopste nije vazno,vazno je kako se ta osoba oseca,a verovatno prijatno jer je izmisljeno.
kakvo tesko sranje od coveka.
sad da nastavim ovde
Da li je vama normalno ovo sto je ispisao,a onda dodje ovde i on kao nesto skrece paznju nekome.To traje li traje.
Zar je bitno kome se preti ili ponovo delimo ljude na podibne i nepodobne,da li igraju i za koji klub,da li nose zute trake oko ruke ili ne.
Nemam reci,a onda nemojte da se iscudjavate na ovakve upise.Mozete da se ljutite koliko hocete,treba da vas bud sramota.