by tremi08 » 02 Jul 2023, 23:34
Niti cemo napraviti igracicu na 5, koliko znam nema nijedna kvalitetna mladja igracica da dolazi, jedino ako ugrabimo neku iz Bosne ili CG, nadam se da to Jokovicka gleda jer kod nas toga nema. Videcemo koliko ce jos da izraste Lana Maric, vecinom je na 188, ali na eurobasket.com je na 190cm, pa se nadam da ce posto je mladja da poraste makar jos 2,3cm, ona je vrhunski potencijal. I Lana Brenjo, ali je ove godine igrala jako lose u kadetskoj ligi, tako da sumnjam da ce biti nesto od nje. Lana je npr.dominirala i u juniorskoj i u seniorskoj kosarci, tako da bi ona mozda mogla da bude tu.
Ovde su Knezevic i Avlijas vrhunski talenti, Avlijas je ovaj nivo prerasla i mene cudi zasto kod nje nije lopta u svakom napadu. Meni se i Milanovic svidja, bice dobra igracica to se vidi, ali pre na 4 nego na 5 posto tesko da ce da izraste. Ove ostale su slabe, sem mozda male Jovanov iz Zvezde. Mene cudi zasto Djokic koja je iz Bosne dosla ne igra ovde dobro posto je imala dobru sezonu, prvi mec je bila dobra, danas losa bas, ona je dobra igracica.
Dakle, u ovih par godina ocekujemo da dobre igracice postanu Avlijas, Knezevic, Maric, Milanovic i Popovic sto je dovoljno, ako svih 5 pokaze sve ono sto zna. Videcemo kako ce se Avlijas snaci u SAD, po meni pogresno jer bi nju uzeo neki evropski klub vec za godinu do dve.