shakota wrote:Poslusao sam brata Hudinija i Brazil pomerio za ferbruar, u vreme Karnevala..
Da li si bio na Favi brale?
samo Karneval ili ako bude previse kinte, predkarneval i postkarneval su mozda i bolja prica, jer je manje turista.. i ludnicaaaa potpuna
e nisam bio na kraju, dokurcilo mi sve tamo cetvrte nedelje, mrzelo me i da putujem i bilo sta, nisam se pomerio iz Gerakinija
al bice prilike, vracamo se u Grcku sigurno
nemam mnogo vremena da se raspisujem, ali samo kratko jedna pricica.. mi tamo na plazi u Gerakiniju, i kad god odemo na plazi, 3 metra od mora, sto, stolice, rostilj sve u fulu.. ekipica tako 40+, svaki dan (makar kad smo isli tu na plazu) oni sede, pijuckaju, sprdaju se, decica im trce okolo..
reko jbt ovo je san, bukbalno san

i ja udjem u pricu sa njima reko ovo vam je raj ovde.. sutradan baja dolazi, donosi nam na peskir meso ispod saca

ja njima pivo, oni nama svaki dan kad smo bili tu, rostilj, klopa.. ma genijalno sve..
matori dugo vremena hoce neku kucu tamo, pre 5-6 godina hteo, al cekao da proda nesto, nije, tek sad uspeo, al skocile cene.. sad razmisljamo da uzmemo zajedno nesto dole.. dobra je Grcka, narod vrh

al videcemo..