Bas tako ova ekipa kvalitetom spada u 4 ekipe u Evropi to sam siguran.Cestitke Marini i devojkama na plasmanu u olimoijske kvalifikacije
Ako se nadju i u Parizu onda se dobija kontinuitet i nema zime za nasu zensku kosarku.Imali smo i peh na ovom prvenstvu da se Tina povredila,Crvendakic koja je nasa najbolja igracica isto imala probleme.Rekla je Marina i da je problem sto vecina igracica neigra u svojim timovima.
Dosta bezbolno uradjena ova smena generacija kod nas.

Otisle su tri ponajbolje nase igracice koje su uz Ivon cinile 80% reprezentacije.Videcemo kako ce izgledati Belgijanke kad ode Meseman,Spankinje kad ode Alba te Francuskinje kad ode Gruda.
Mislim da ce tada od 2025 nase devojke opet biti u prici za medalje na velikim takmicenjima.
Jako je bitan i kontinuitet da Marina ostane selektor do 2028 .Marina je rekla jednu mnogo pametnu stvar ,ljudi mi nemamo domacu ligu,klubove ,a imamo ovo sto imamo.Primer KKP gde je bilo 6,7 reprezentativki i gde ih je upravo trenirala Marina je nesro sto bi trebalo opet napraviti.
Videli smo kakve nam je to rezultate donelo.Sada napraviti dva,tri kluba jaka,okupiti vecinu reprezentativki,uz mlade igracice i da pod kontrolom Marine napreduju.Eto prilike Danilovicu da se prene konacno iz zimskpg sna,da obezbedi milion eura godisnje i da okupimo sve te igracice u nasoj zsmlji.
Mislim kad mogu za pojedine strance KKCZ i KKP da izdvajaju po milion,dva sta je jedan milion za celi jedan sport,a pritom i trofejan.
Cujem da ce KKP imati budzet za narednu sezonu blizu 20mil.eto prilike da od tih sredstava preusmeri 500hilj u ZKK i da dovede vecinu reprezentativki i da i tu napravimo dobru pricu.
Jos jednom cestitke Marini i ekipi na ostvarenom cilju.