Vaterpolo sapunica ili Televisia PresentaPismo pise predsednik SavezaJelenić: Najvažniji je interes Srbije ! Od biseg reprezentativca, svetskog i evropskog prvaka, drugom bivsem reprezentativcu, takodje svetskom i evropskom sampionu
Na konstataciju da Jakšić ima šansu da se po rečima direktora Novog Beograda Slobodana Sora dokaže na letnjim takmičenjima Jelenić je rekao:
- Imamo i tu izjavu portparola...
- To je rekao direktor kluba.
- Tačno sam rekao, portparola Novog Beograda.
Nicim izazvan
- Svaki interes kluba je mnogo manji od države Srbije i to važi za bilo koju sferu života. Ovo što se događa trenutno u vaterpolo sportu je u mnogo manjem obimu od onoga što se događja globalno u našoj zemlji. Imamo događanja na Kosovu koji su vrhunski nacionalni interes, prioritet svih priroteta a dešavaju se šetnje Srbija protiv nasilja gde se blokira auto put i to je neka vrsta nasilja. Igrao sam 15 godina na zapadu i to nikada nisam video, doživeo da se blokira auto put u svrhu političke borbe. Tako i sada imamo klub koji gleda samo svoje interse a sa druge strane neke političke stranke koji žele da profitiraju u ovoj situaciji. To nije u redu. Ponavljam interes Srbije je najveći i najvažniji koji može da postoji.
Odgovor na pismoSAOPŠTENJE Pusti ti mene, nego vidi kako je kod tebe/njega
Ne komentariše momenat kada su dvojica reprezentativaca, Vico i Radulović, završili sezonu početkom januara. Za njih je tada završena sezona, bili su prepušteni sami sebi, jer ih je upravo sadašnji selektor, a njihov trener u Radničkom, Uroš Stevanović, izbacio iz ekipe u sred sezone. Nikakvog komentara iz Saveza nije bilo. Podsetio bih da je samo malo više od godinu dana pre toga Marko Radulović bio proglašen za najboljeg mladog vaterpolistu na svetu posle osvajanja zlatne medalje u Pragu. Naš klub je bio taj koji mu je u tom momentu otvorio vrata i omogućio mu sve potrebne uslove za dalji normalan rad.
Da li ga pogađa to sto Nikola Lukić i Lazar Dobožanov više nisu na spisku selektora Stevanovića posle potpisa za Novi Beograd a Radoslav Filipović kada je na izlaznim vratima našeg kluba posle dužeg vremena dobija poziv za pripreme reprezentacije iako smatramo da je Radoslav to i ranije zasluživao.
Hvala Sapicu, a ne Vucicu
Crvena Zvezda već tradiciono na pola sezone raspušta tim i daje mogućnost svima da idu gde žele znajući da je to na polusezoni skoro nemoguće. Partizan se sa druge strane grčevito bori da izađe iz mraka u kom se nalazi već godinama, ali im je račun i dalje u blokadi i dugovanja prema bivšim igračima su i dalje neizmirena. Radnički ove godine nije isplatio nijednu platu svojim igračima i mnoge i sada uslovljava da se odreknu dugovanja da bi im dao ispisnice. Nijednu reč o tome nismo čuli od predsednika Jelenića iako su egzistencije svih tih igrača i njihovih porodica ugrožene, jer čitave godine ne dobijaju svoj obećan novac. Novi Beograd za razliku od svih njih, nema nijedno dugovanje i sve svoje obaveze redovno izmiruje
Kragujevac otpisujeOdgovor na neistine o Radničkom Zato ponavljamo da je svaka rečenica u kojoj je Soro pominjao Radnički neistina.
Pitanje na odgovorPitanje Viktora Jelenića za Slobodana Sora Mogu ja i nize da udarim
„ Drago mi je da bivši brazilski reprezentativac, portparol Novog Beograda, čovek koji je tužio Vaterpolo savez Srbije za dugovanja, kaže da je vaterpolo veći od svih nas. Tako i treba da bude. Zato bih dotičnom gospodinu postavio samo jedno pitanje.
Da li ste 10. avgusta 2016, na Olimpijskim igrama u Riju de Žaneiru, kada ste branili za brazilsku reprezentaciju na utakmici protiv reprezentacije Srbije, koju je Srbija izgubila 6:5 uz vašu veliku pomoć, primali srpsko nacionalno priznanje ?
Ne mogu da nadjem trenutno odgovor Sora na poslednje pitanje predsednika Saveza, citao sam ga pre neki dan, ali sad kao da je u zemlju propao. Tu ga izmedju ostalog proziva da je odbio da igra za reprezentaiju jer nisu hteli da mu plate izmedju 1997 i 1999.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018
OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!