Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Moebius » 02 Jun 2012, 15:44

AirBall wrote:Jel odlazak Radovanovica stvarno vezan za povredu, ili su se pokarabasili?

Ovo drugo. Čuo sam trač ( :beyond: ) da je Radovanović pitao Mihu zašto cela ujdurma oko himne kada njegova rođena deca ne znaju ni da beknu srpski, a onda ga je ovaj pljunuo u usta, kao Jeremisa svojevremeno.
Moebius

Postby Panta » 02 Jun 2012, 16:30

irriducibili wrote:
DON VUČKO wrote:Izvinjavam se na offu

Ma ok je, moze ovde o Francuzima. Vec su pojedinci danas pominjali navijace PSG-a, koji su na uzas ovdasnjih dusebriznika, dozvolili sebi da skandiraju ime jednog coveka, a koji pritom nije ni Francuz... :nisamja:

Vala bas, i Brejvik se inspirisao ovdasnjim patriotama...

A sto se tice paljenja gradova i ubijanja ljudi, ne znam metod kojim bi se ludilo fasizma obuzdalo, ako ne ubijanjem i neduznih civila sila Osovine...Ako ti imas, slobodno reci... Tuzno, ali je tako...

Nego, da zapevamo ti i ja...

Fedor is back.
Panta

Postby Niksicanin » 02 Jun 2012, 17:12

Rat je veec bio gotov, tako da ta prica ne stoji.
Niksicanin

Postby Panta » 02 Jun 2012, 17:18

Niksicanin wrote:Rat je veec bio gotov, tako da ta prica ne stoji.

Fakticki je bio gotov, ali je Hirohito odbijao da potpise kapitulaciju...

No nebitno, nisam mislio samo na Hirosimu...
Fedor is back.
Panta

Postby Неша » 04 Jun 2012, 19:26

Miha pred Šveđane: Igraćemo drugačije, hoćemo pobedu!

Selektor Srbije pred poslednji meč na mini turneji (utorak, 19.00) u Stokholmu poručio da rival sigurno nije na nivou Španaca i Francuza, ali da je organizovan i disciplinovan
Image
Selektor Srbije Siniša Mihajlović održao konferenciju za medije u Stokholmu pred poslednji mečOrlova na mini turneji. Strateg našeg tima je kao i pred okršaje sa Francuskom i Španijom saopštio u kom će sastavu početi utakmicu, prisetio se 1992. godine i razloga zbog kojih u ovoj zemlji nije igrao na Evropskom prvenstvu, a govorio je i najboljem fudbaleru rivala, bivšem saigraču Zlatanu Ibrahimoviću...

Mihajlović je još jednom ponovio da rezultat nije u prvom planu, ali da njegovi izabranici svakako neće izaći na teren da bi izgubili.

"Biće izmena u igri u odnosu na prethodna dva meča jer su rivali igrali drugačiji fudbal i u drugoj formaciji. Naravno, ponoviću još jednom, ja uvek insistiram na rezultatu, ali on nije u prvom planu. Međutim, svakako da ne želimo da izgubimo, hoćemo pobedu", istakao je Mihajlović,a zatim saopštio sastav za Šveđane:

"Na golu će biti Aleksić (Kahriman od 45. minuta) - Subotić, Maksimović, Luković (ako bude sto odsto spreman), Tomić, Petrović, Mijailović (Ignjovski), Obradović - Lazović, Zoran Tošić i Lekić (Šćepović od 45. minutu)".

Pitanje o EP 1992. i neigranju Jugoslavije na tom takmičenju bilo je neizbežno...

"To nije lepa strana naših života. Nismo igrali na EP, a zaslužili smo to na terenu. Sport i politiku ne bi trebalo mešati. U tom momentu bilo nam je jako teško, ali smo kasnije svi napravili karijere", kratko je sada već davne događaje prokomentarisao srpski selektor.

On je pohvalio Švedsku reprezentaciju, ali je istakao da ona ipak nije u rangu pređašnjih rivala sa kojima je Srbija igrala.

"Kada ih poredite Šveđane sa Španijom, Francuskom, Nemačkom, ili možda Italijom, za korak su iza. Možda nisu najtalentovaniji, ali su odlični organizovani i disciplinovani. Imaju dobre igrače koji su zaslužili da se kvalifikuju na EP. U fudbalu se ništa ne zna, to što su ekipe koje sam pomenuo bolje na papiru, ne znači da će ih sigurno pobediti na velikom takmičenju kakvo je prvenstvo Evrope", poručio je Mihajlović.

Siniša je u finišu svoje karijere imao prilike da igra zajedno u timu sa najboljim napadačem Švedske Zlatanom Ibrahimovićem. On kaže da se u odnosu na to vreme Ibra mnogo promenio i da je dosta napredovao, pre svega kao ličnost.

"Poznato je da ima malo specifičan karakter, u to doba nije baš imao naviku da trenira. Napredovao je kao čovek, po razmišljanju, po tome kako se ponaša".

Na kraju razgovora Mihajlović je istakao da će kapitensku traku u utorak poneti vezista CSKA Zoran Tošić.

Meč Švedske i Srbije biće odigran na stadionu Rosunda od 19.00 časova.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Zlaja » 04 Jun 2012, 19:38

Tomic desni bek :huh:

To da vidim i mogu slobodno na onaj svet...
Zlaja

Postby KKP » 04 Jun 2012, 19:59

Desni bek ili desni vezni, to mu dođe na isto u ovoj formaciji...
KKP

Postby Zlaja » 04 Jun 2012, 20:03

Kako, igrace na mestu ninkova i baste koji su bili u krilu stoperima...
Zlaja

Postby Неша » 04 Jun 2012, 20:09

Ma sad cemo mi da igramo ispred njihovog gola i da izdominiramo. Ne brini :D
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby KKP » 04 Jun 2012, 20:27

Zlaja wrote:Kako, igrace na mestu ninkova i baste koji su bili u krilu stoperima...

Majstor Subotić mu čuva leđa... ;)
KKP

Postby Sony » 04 Jun 2012, 21:33

Image
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Zlaja » 04 Jun 2012, 21:33

Ili majstor Maksimovic...

Inace sutra Bambi kapiten :blue:
Zlaja

Postby KKP » 04 Jun 2012, 21:41

E, ako je Maksimović desno, onda je drugačija situacija... :laugh:

Švedska je sjajna reprezentacija i mislim da ovo neće biti ni malo lakši meč od onih protiv Španije i Francuske...

Cenim da ćemo opet da izgubimo, ali se nadam boljoj igri...
KKP

Postby harper lee » 04 Jun 2012, 22:23

KKP wrote:E, ako je Maksimović desno, onda je drugačija situacija... :laugh:

Švedska je sjajna reprezentacija i mislim da ovo neće biti ni malo lakši meč od onih protiv Španije i Francuske...

Cenim da ćemo opet da izgubimo, ali se nadam boljoj igri...

Maksa ima iskustva sa pokrivanjem diletantskih bekova i idealan je igrac za to. Izvezbao ga Vesovic kao Dacic Irridu... pardon... specijalce za Dan policije.

edit: Ratjko i Mitjko vezni red. :laugh: Lele i kuku i riku, moj Mantija.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Napredpartizan » 04 Jun 2012, 22:57

Totalno losa taktika po meni...Mogao je da proba nesto drugo u ove 3 utakmice,a ne da istu taktiku forsira...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja