Board index Život van sporta Putovanja

Gde na more/odmor ?

Re: Gde na more ? ...

Postby Rancesco » 06 Jun 2023, 21:44

Posto nisam bio na moru ne pamtim pa reko da nesto promenim ove godine da vidim preporuke gde gledati neke povoljnije ponude tipa Turske, Bugarske, Crne Gore... ( vidim neke savete preko instagram profila ali iskreno ne znam koliko moze biti pouzdano). Rezervisete li smestaj preko agencija (i kojih), bukinga, instagrama ili vec neceg petog...
Rancesco

Postby Zlaja » 06 Jun 2023, 21:59

Tražim preko bookinga, pa onda pogledam da li imaju svoj sajt i par puta je bilo jeftinije.

A npr ove godine je bilo jeftinije preko booking mobilne aplikacije nego preko browsera :D
Zlaja

Postby Houdini » 06 Jun 2023, 22:34

Dimitrije wrote:Jesi video Batistutu? :roll:

Imam negde listu spremnu šta videti, i kako ali nemam stvarno vremena sada da tražim, drugi put. Jedno, onako na prvu (čudno će zvučati). Vredi li odvojiti vreme za neku vinsku turu? Kakve su im pijace?

znas sta vozi :biggrin:

kakvi cudno. ja obozavam pijac, a i vino :biggrin: na ture nisam bio, ali siguran sam da vredi, jer Toskana ima da ti ponudi sve sto ti treba za tako nesto.. vino, hrana, ambijent, ona magija..

pijace, bio sam u Pizi i Firenci.. onako sta znam, ok, ali ja vise volim spanske pijace.. no vredi ici..

mozda kad stignem napisem malo detaljnije o putovanju, mozda nekog bude zanimalo..

Dimitrije wrote:Hud, ne znam gde si u Austriji, Weisserzoo.at odličan jednodnevni izlet. Ako ti je dete baš malo ondak ne, ali i to vredi probati. I Myrafälle su ti 50ak km daleko ali nije za 1 dan jbg, preveliki cim. Ali ovaj Zoo preporučujem, prelepa priroda.

u bastionu komunizma :biggrin: hvala na preporukama, nakon izleta u Grcku, mislim da sam za narednih 8-9 meseci zavrsio sa daljim putovanjima, pa ce mozda biti prilike da se poseti :okk:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Rancesco » 07 Jun 2023, 08:18

Zlaja wrote:Tražim preko bookinga, pa onda pogledam da li imaju svoj sajt i par puta je bilo jeftinije.

A npr ove godine je bilo jeftinije preko booking mobilne aplikacije nego preko browsera :D

Da probam ja tu varijantu. Gledao sam najvise preko agencija da se ne mucim oko organizacije putovanja, prevoza i slicno al nesto puno izadje :D
Rancesco

Postby Houdini » 08 Jun 2023, 21:49

Gde su dobra stajanja na putu za Halkidiki?

Rekoše mi Naisa hotel i u Makedoniji neki Romantik. Jel ima još nešto zanimljivo. Možda pred granicom našom?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Grande Alessandro » 08 Jun 2023, 21:57

Za Srbiju, ne znam sta da ti kazem...svrati u Nis :biggrin:

Za Makedoniju...idi na granicni prelaz preko Dorjanskog jezera i tu pravi pauzu :okk:
Grande Alessandro

Postby Inzaghi » 08 Jun 2023, 23:00

Mrzenci u Makedoniji :biggrin: Al to ako ides na Djevdjeliju. Ma kakav Nais. Bolje Romantik sto puta.

A ovde imas parking da protegnes noge. Mi uvek stanemo.

Motorway "Friendship"
https://maps.app.goo.gl/mvK7XCBAWg1Dd2h2A
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Angus Young » 09 Jun 2023, 07:37

Oasis u Đevđeliji, ako je stajanje radi noćenja i odmora. Ako je samo radi klope, verovatno ima boljih, što ne znači da su ovi loši :biggrin:
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Dylam Dop » 09 Jun 2023, 08:15

Houdini wrote:
Dimitrije wrote:Hud, ne znam gde si u Austriji, Weisserzoo.at odličan jednodnevni izlet. Ako ti je dete baš malo ondak ne, ali i to vredi probati. I Myrafälle su ti 50ak km daleko ali nije za 1 dan jbg, preveliki cim. Ali ovaj Zoo preporučujem, prelepa priroda.

u bastionu komunizma :biggrin: hvala na preporukama, nakon izleta u Grcku, mislim da sam za narednih 8-9 meseci zavrsio sa daljim putovanjima, pa ce mozda biti prilike da se poseti :okk:

Do kraja ovog mjeseca u Salcburgu, tacnije Salcburger-Landu svake subote daju besplatnu javnu voznju u cijelom regionu (prosle god. je ova akcija npr. trajala do kraja ljeta, ali samo petkom). A ima dosta toga i da se vidi, od muzeja (za pojedine mislim da sutra i iducu subotu daju cak i besplatan ulaz), do jezera u blizoj okolini i alpin. ruta. Idealno za vikend izlet.
Najudobnija i najpovoljnija varijanta za obici Austriju je vozom sa kupljenom Vorteilscard na god. dana: -svaka dodatna, jednokratna karta se potom placa upola cijene (npr. do Salcburga).
Dylam Dop
Guest

Postby SaleNS021 » 09 Jun 2023, 08:58

Pojede ga ajkula k'o od sale...
Zabranjeno kupanje na svim plazama u Hurgadi do 12.06.
SaleNS021

Postby Inzaghi » 09 Jun 2023, 09:42

Dylam Dop wrote:
Do kraja ovog mjeseca u Salcburgu, tacnije Salcburger-Landu svake subote daju besplatnu javnu voznju u cijelom regionu (prosle god. je ova akcija npr. trajala do kraja ljeta, ali samo petkom). A ima dosta toga i da se vidi, od muzeja (za pojedine mislim da sutra i iducu subotu daju cak i besplatan ulaz), do jezera u blizoj okolini i alpin. ruta. Idealno za vikend izlet.
Najudobnija i najpovoljnija varijanta za obici Austriju je vozom sa kupljenom Vorteilscard na god. dana: -svaka dodatna, jednokratna karta se potom placa upola cijene (npr. do Salcburga).

Bio sam zimus tamo tj za novu godinu. Obilazio Salcburg regiju, naravno Halstat. Predobro je. Naravno nesto osnovno jer neki od saputnika nisu imali vise dana odmora. Krivo mi za neke vrhove planina jer nam crkao auto kad smo isli :biggrin:
Inzaghi

Postby bhc_comp » 09 Jun 2023, 09:47

Mi odustali od Egipta posle ovoga juče, a pre par dana izabrali hotel i planirao sam da rezervišem u toku naredne nedelje. Valjda su jutros još dve ajkule primećene blizu obale.

Prošle godine je ženu ubila ajkula, pa malo kasnije još jedno telo žene pronašli pored obale... I tada je išla priča da se to ne dešava često, da nema razloga za brigu itd, ali očigledno nije baš tako.

Šteta, baš volim Egipat. Za male pare dobiješ prelepo more, all inclusive uslugu... Razmišljamo sada o Tunisu, eventualno Turskoj..
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Inzaghi » 09 Jun 2023, 10:01

Jel to zbog onog od juce? Tviter je pun klipova nekog navodno Rusa dok ga napada.

Ako je istina komentari su jezivi i uzasniji od snimka. Mater im jebem svima zapadnjacku.
Inzaghi

Postby bhc_comp » 09 Jun 2023, 10:46

Iskrena preporuka da ne gledate snimak. Ja sam ugasio na pola i još mi nije dobro.

@inzaghi, da, zbog toga. Plaža hotela koja je na par minuta hoda od hotela koji smo hteli da rezervišemo.

Sve češće se dešavaju napadi, nema svrhe više razmišljati o Egiptu. Eventualno ako se u bliskoj budućnosti odluče da postave mreže.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Inzaghi » 09 Jun 2023, 11:10

Jezivi su komentari debila. Jeziviji od napada sto zvuci apsurdno. Razlog - Rus je.
Inzaghi

PreviousNext

Return to Putovanja