Superbovi i ja sam cuo, do 2017 mama
Sto se dodatne opreme tice, japanci majka
Toyota prius 2009 nema sta nema, cak i parkira sama
Zet imao davnih godina 97-8, hondu accord 1986, hidraulika, podizaci elektricni, retrovizor elektricni, ne secam se svega vozio je dva puta, prvi put hteo da pokupim ogradu na izlazu, naviko na keca bez servo volana
U pravu je Mikisha za jajarenje svaba i te fauve grupacije...drug uzo sluzbeni, koji ce da otkupi, t-roc, pre dve rri godine...i vozio se s njim prvi put i pokazuje mi onu opciju lane asist i razmak ...a genijalci nemaju tempomat u redovnoj ponudi, vec dodatna doplatna funkcija
Jebote zivot imas elektroniku g6, a nemas obican potenciometar koji ce da zakove brzinu na 120...usta vas jebem seljacko germanska
Ps drugar testirao sa nekim drustvom taj lane asist i acc drzac razmaka...da vidi koliko vremenski drzi...jer je napravljen da odredjeno vreme drzi pod pretpostavkom da se vozac zadremao i tako nesto...kaze drzinsva minuta i posle...posle je tako sam nagazio na kocnicu da nema sanse da ostanes budan ako si zaspao

Sto se automatika tice...Toyota mama sa sa eCVT menjacima...nema dosadnih zujanja i klikanja na prebacivanje brzina ...cista erotika i perverzije