Board index Tenis Turniri

LIVE AO Open - noci na vrelom suncu Australije

Koliko ce biti setova odigrano u finalnom mecu tenisera Djokovic - Nadal

Poll ended at 10 Sep 2013, 20:04

3
3
20%
4
6
40%
5
5
33%
mec ce se prekinuti pre zavrsetka treceg seta
1
7%

Total votes : 15

Re: LIVE ROLAND GARROS - navijanje u društvu

Postby cecans » 03 Jun 2012, 13:02

Agy wrote:
harper lee wrote:
Agy wrote:Aganjeska od koga si izgubila, ovome su moje sumnje jos vise potvrdjuju.

A da probas ubuduce da te sumnje zadrzis za sebe? OK, kapiram ja da ti je ispala omiljena igracica ali stvarno nije fer tako olako optuzivati vrhunskog sportistu, a Kuznjecova to svakako jeste, za drogiranje i dopingovanje bez ijedne jedine primisli da se ponudi nekakav dokaz, a kamoli samog dokaza. Gotovo da nema vrhunskog igraca da se za njegovo/njeno ime nisu vezivale price o hemiji, ne moramo i mi ovde da se hvatamo u to luzersko kolo.

Izvini molim te ali mene jako pogadja nepravda i ne umem da ocutim a upravo ovakvi forumi sluze da se nase sumnje iznise. Nije prvi put doticnoj da pobedi bolje a izgubi od slabije i od predhodne protivnice i od pobednice... U ostalom u krvi svakoj osobi koja se zove Svetlana je da radi protiv zakona tako da mesta sumnji itetako ima.

Trazim izvinjenje :funbat:
cecans

Postby Sasa_Beli » 03 Jun 2012, 13:02

A smejali ste se Rodzeru , danas svako igra tenis :D
Sasa_Beli

Postby Starsica » 03 Jun 2012, 13:06

Korekshn, ja mu se nisam smejala :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Opojni zumbul » 03 Jun 2012, 13:07

Starsica wrote:Bogami, ovo sto Nole igra moze i moja baba. Mora to malo zivlje.

Agy, ti i dalje insinuiras da se Sveta dopinguje?

Samo sumnjam a na to imam pravo! Mozda i namesta meceve ali bas me briga za nju nebitna mi je.

Izvinje Ceci forumasici, evo ovako u krvi svakoj poznatoj Svetlani je da radi protiv zakona, je l' sad ok? :laugh:
Opojni zumbul

Postby Altair » 03 Jun 2012, 13:11

Agy wrote: U ostalom u krvi svakoj osobi koja se zove Svetlana je da radi protiv zakona tako da mesta sumnji itetako ima.

a da ti malo smanjis dozivljaj? izjave ovog tipa su klinacke... tvoja mrznja prema svetlanama stvarno nije tema ovog topika

Nole kasno skapirao da mora da zapne. da je igrao kao na startu sve vreme, sad bi smo bili u 3 setu
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Starsica » 03 Jun 2012, 13:11

Imas, naravno, ali ako ti je vec nebitna, sto je spominjes? Nije prvi put da bilo koji igrac pobedi bolje rangiranog a izgubi od slabije rangiranog (Janko Tipsarevic, npr.?)
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby AirBall » 03 Jun 2012, 13:13

Pojeo sam se ziv kod keve dok sam pratio prvi set... Sad samo gledam u rezultat, jer nemam nerava za onakvu igru...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sasa_Beli » 03 Jun 2012, 13:15

Ma dobija ovo Djoka u 4 seta. Ne moze se protiv svakog igrati maksimalno, ovo je GS , tankuje se snaga posebno u ranim kolima. Daleko da Seppi moze nesto vise da uradi ovde. Cekam trenutak da Djoka proradi pocisti ga.
Sasa_Beli

Postby Opojni zumbul » 03 Jun 2012, 13:16

Ok smanjicu ali zato sto sto ja zrlim da smanjim ne zato sto mi ti kazes da smanjim. Uostalom tvoje prebacivanje da su moje izjave "klinacke" prvo nisu tebi na mestu jer ocigledno imas problem da ne mogu svi da misle kao ti i da svako ima prvo na svoje misljenje dolke god nijednog tenisera ne vredjam na rasnoj, nacionalnoj, verskoj i seksualnoj osnovi mislim da imam pravo da volim ili ne volim bilo koga.
Opojni zumbul

Postby AirBall » 03 Jun 2012, 13:18

Bice ovde bas frka, Seppi hladan kao spricer Nole totalno van elementa...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Starsica » 03 Jun 2012, 13:18

Ovo nema nigde. Dajte popove i samaranje.
Starsica

Postby veljos » 03 Jun 2012, 13:20

polomi reket djokovicu
veljos

Postby M.S. » 03 Jun 2012, 13:21

Meni nekako logično da fanovi igrača koji kilave na terenu sumnjaju da su drugi na dopingu. U ženskom tenisu nije toliko neobično da neko iznenada bljesne i osvoji turnir, tako da nemam neke uslove za sumnju. Onda je i Šarapova sumnjiva, osvaja isto u (ne)pravilnim razmacima, kao i tušta i tma njih.

Za Novaka, hm, izvući će on valjda ovaj meč jer poraz od Sepija je s moje tačke jednak, pa i veći, lapsus od prethodnih nekoliko. Pa čak i ako se upotrebi standardni argument da je pomenuti u meču života, a Novak na 30%. Čini mi se da je Novakovo kretanje osnovni razlog posrtanja ove godine, možda je Madrid samo boldirao to.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby cecans » 03 Jun 2012, 13:21

Ne verujem sta gledam :girlcry: ,pomahitali Sepi protiv indisponiranog Novaka!
cecans

Postby anantaram » 03 Jun 2012, 13:21

Agy wrote:Ok smanjicu ali zato sto sto ja zrlim da smanjim ne zato sto mi ti kazes da smanjim. Uostalom tvoje prebacivanje da su moje izjave "klinacke" prvo nisu tebi na mestu jer ocigledno imas problem da ne mogu svi da misle kao ti i da svako ima prvo na svoje misljenje dolke god nijednog tenisera ne vredjam na rasnoj, nacionalnoj, verskoj i seksualnoj osnovi mislim da imam pravo da volim ili ne volim bilo koga.

Agy, upseti se desavaju na svakom slemu u WTA. Evo upravo je Cibulkova pocistila Azarenku u prvom setu i mozda cak dobije mec. A Kuza je odavno potvrdila svoj kvalitet osvojivsi 2 slema, ali je i uvek vazila za vrlo nekonsistentnu teniserku.

Druga Ceca nije predmet rasprave na ovom pdfu
.
anantaram

PreviousNext

Return to Turniri