jebo mater ako ste Vi normalni... Budo izvini sto si pokusao da diskutujes o nasoj reprezentaciji!
Sinoc sam malo gledao nacionalni tim, nisam bio u prilici mec sa Spanijom, po meni je sve ovo novo i prerano je neke zakljucke donositi.
Toliko smo losi da sam gledao na drugom televizoru kako Novica siluje Kahu. Ne svidja mi se kako je ekipa izgledala u ovoj novoj formaciji, pored prevelike defanzive imao ogroman disbalans u linijama tima. Svidelo mi se kako je Maksimovic odigrao (valjda sam dobro napisao, visoki stoper Zvezde), levi bek i zadnji vezni (Micko) preplaseni, Jankela, Ninkov (koji se trudio) i Rajkovic losi, solidni Matke i Fejsa, Tadic po meni sjajan igrac, ali ga je na zalost gurnuo na desnu stranu... Ko jos, Brka ocajno reagovao kod prvog gola, Bane na nivou, Laza i Neca uneli malo zivosti...
Scepa nije dobio ni jednu loptu, par puta lepo odigrao na sredini, u prvom poluvremenu velika greska pri ostvljanju lopte koja je Francuzima dala priliku za polukontru.
Sve u svemu, nivo Francuske i ovakve Srbije nebo i zemlja. Ali, ima kod nas sta da se probere, uz uigravanje i dodatak fajterskog mentaliteta, dobru motivaciju mislim da moze da se napravi dobra ekipa za kvalifikacije... Da li Miha to moze, stvarno ne znam, ali nadam se...