Jos Mijailovic da udje umesto Fejse, Tosic umesto Rajkovica, Lekic umesto Scepovica. Steta sto nema Pantele, Kumare, Milijasa i Vidare pa da dozivljaj bude potpun
Sad ozbiljno, ono je komedija, imali smo kolko hoces prostora za kontre, ali nemamo pojma da kreiramo napad od 3 jebena pasa, u odbrani ne znamo gde je levo gde desno, i kurac moj je ovaj ganci najbolji levi bek lige, vozaju ga ko klinca... Volkov je tata za njega, isto vazi i za onog gancija Maksimovica u odbrani, nijednu intervenciju nije imao, sve Ivanovic cistio. A onaj sto ga boli ispadanje Anderlehta je prica za sebe
Sta je koji kurac zvao Scepovica, Maksimovica, Mladenovica i Mijailovica... I najveci laik vidi da je to klasicna drvna gradja, sem Mladenovica, koji ipak nije za ovaj nivo.
Stefan Scepovic se video nije.
Jedini koji su zadovoljili su Brkic, Fejsa donekle, Ivanovic kao i Tadic-nas najbolji igrac.
Uglavnom, smejurija od reprezentacije, drago mi je sto sam se odavno resio bilo kakvih osecanja prema istoj pa sad mogu da gledam i smejem se bravurama srpskih asova