Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby irriducibili » 31 May 2012, 00:41

Reaper wrote:Izvinjavam se sto upadam, ali imam jedno hipoteticko pitanje. Da li bi uopste nastala ova frka da je recimo Zoran Tosic odbio da peva himnu? Znaci ugovor na stranu, govorim o postovanju drzave, njenih simbola...

To sto pitas je prakticno nezamislivo, ali bi u tom slucaju Tosic bio udaljen, a pretpostavljam da bi i obrazlozio svoje razloge. Naravno da je veci problem sto je to Ljajic uradio, obzirom da postoji u najmanju ruku osnovana sumnja da je to uradio solidarisuci se sa onima iz sredine iz koje dolazi, koji ne zele dobro ovoj drzavi...
irriducibili

Postby Niksicanin » 31 May 2012, 03:44

Gledam, ovi sugavci saa rts-a ni sjutra ne prenose. Ima na Prvoj, ali mislim da nece prenositi Prva za Crnu Goru, do sad nisu pustali nijednom cigane za vrijeme prvenstva, vjerujem da ni reprezentaciju nece.
Niksicanin

Postby mali_buda » 31 May 2012, 06:57

Razumem da je prijateljska utakmica i da Mihajlovic zeli da vidi sve kandidate na delu, ali se plasim da nas Francuzi ne puknu danas, bez obzira koji sastav danas izvedu. Mislim da centralni bekovi Maksimovic i Rajkovic tesko mogu da se nose sa brzim francuskim napadacima, koji igraju fudbal "do noge" i sa mnogo izmene mesta i kretanja "u prazno"...

Gledajuci nas sastav, Brkic na golu i Tadic - Jankovic iza napadaca mi deluju kao potencijalno najjaci deo tima... I, naravno Bane... Mada, (da sa Miha) Baneta bih koristio na stoperu...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Reaper » 31 May 2012, 10:39

irriducibili wrote:
Reaper wrote:Izvinjavam se sto upadam, ali imam jedno hipoteticko pitanje. Da li bi uopste nastala ova frka da je recimo Zoran Tosic odbio da peva himnu? Znaci ugovor na stranu, govorim o postovanju drzave, njenih simbola...

To sto pitas je prakticno nezamislivo, ali bi u tom slucaju Tosic bio udaljen, a pretpostavljam da bi i obrazlozio svoje razloge. Naravno da je veci problem sto je to Ljajic uradio, obzirom da postoji u najmanju ruku osnovana sumnja da je to uradio solidarisuci se sa onima iz sredine iz koje dolazi, koji ne zele dobro ovoj drzavi...

Ma mali je glup. Trebalo je da kaze koji je razlog i cao. Ovako je ostavio mnogo prostora za spekulacije.
Reaper

Postby RobRoy » 31 May 2012, 10:52

Reaper wrote:
irriducibili wrote:

Ma mali je glup. Trebalo je da kaze koji je razlog i cao. Ovako je ostavio mnogo prostora za spekulacije.

Nema prostora za spekulacije, da ne zna tekst rekao bi, da je imao smrtni slučaj rekao bi.

S obzirom da nije rekao potpuno je jasno zašto nije pjevao, odnosno koji mu je lični razlog.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby harper lee » 31 May 2012, 12:00

Reaper wrote:Ma mali je glup. Trebalo je da kaze koji je razlog i cao. Ovako je ostavio mnogo prostora za spekulacije.

Da se ne lazemo, sta god da je naveo kao razlog bilo bi isto. Evo ti ga Skotski Nacionalni Junak zna sta je razlog, Irrinej u najmanju ruku osnovano sumnja bez osnova, a takvih zadriglih sovinista sa dna kace ima u Srbiji i oko Srbije za izvoz.

Sve u svemu, to je zavrsena prica i ne treba se na nju vracati. Ko je sta imao da kaze rekao je na tu temu. Ostaje samo nada da ce nas Francuzi danas odvaliti od zivota, kao sto hoce, da cemo kvalifikacije zavrsiti na poslednjem mestu u grupi, kao sto hocemo, i da ce sve to ubrzati odlazak ove stetocinske garniture iz FSS, kao sto najverovatnije nece :sakaosto: , pa da se onda lepo konacno posvetimo fudbalu i takmicenju a ne idiotskim perifernim stvarima kao sto su natezanje s dugovima bivsim selektorima, rasprodaja balvana kroz reprezentativne akcije, istraga poturica i druge cirkuske tacke za lobotomiju vec dobrano lobotomiziranih navijaca.

Dakle, veceras Allez France, za dobrobit srpskog fudbala.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Remi » 31 May 2012, 12:10

Izdao si Srbiju Harpere,Harpere... :biggrin:
Kako bre da nas otkinu za nase dobro...matori fosili ostaju bez obzira na sve....
Remi

Postby Zlaja » 31 May 2012, 12:11

Sto je najtuznije, ako ode Tole tuga me uvati ko ceka iza coska, Terzic, Bulic i ko zna ko jos...
Zlaja

Postby harper lee » 31 May 2012, 12:14

Zlaja wrote:Sto je najtuznije, ako ode Tole tuga me uvati ko ceka iza coska, Terzic, Bulic i ko zna ko jos...

Znas sta, ako ljudi protiv kojih su vodjeni ili se vode sudski postupci dodju na mesto predsednika FSS ili na bilo koju drugu funkciju u srpskom fudbalu onda bolje da srusimo sve stadione i presaltamo se na druge sportove. Valjda u ovoj jebenoj zemlji ima nekoga ko bi mogao da preuzme Savez a da nije lopov, kriminalac i bitanga.
harper lee

Postby kecman » 31 May 2012, 12:14

Zlaja wrote:Sto je najtuznije, ako ode Tole tuga me uvati ko ceka iza coska, Terzic, Bulic i ko zna ko jos...

Kao u dobra stara vremenatm :laugh:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Remi » 31 May 2012, 12:15

Hostapleri i secikese...dolaze na sastanke kao na mafijaske skupove...
Remi

Postby Zlaja » 31 May 2012, 12:19

harper lee wrote:

Znas sta, ako ljudi protiv kojih su vodjeni ili se vode sudski postupci dodju na mesto predsednika FSS ili na bilo koju drugu funkciju u srpskom fudbalu onda bolje da srusimo sve stadione i presaltamo se na druge sportove. Valjda u ovoj jebenoj zemlji ima nekoga ko bi mogao da preuzme Savez a da nije lopov, kriminalac i bitanga.

Pa kad mogu dekani fakulteta sto ne mogu u tamo nekom sportu.
Zlaja

Postby harper lee » 31 May 2012, 12:22

gost1432 wrote:

Hajde malo izadjite iz tog klupskog moda - ko ce u ciju korist vise da pokrade. Sta bi falilo da, recimo, Moca Vukotic dodje na mesto predsednka FSS? Posten covek, izrazito sportske reputacije, nijedan skandal nikad nije bio vezan za njegovo ime. Neka je sto puta legenda i ikona Partizana, digao bih obe ruke da neko kao on dodje na to mesto.
harper lee

Postby feanorlfc » 31 May 2012, 12:23

Ma isti qratz. Bilo da je na čelu saveza Tole ili Terza. Mufljuzi su obojica, samo ovaj prvi još nije optužen.
feanorlfc

Postby Sasa_Beli » 31 May 2012, 13:54

harper lee wrote:
gost1432 wrote:

Hajde malo izadjite iz tog klupskog moda - ko ce u ciju korist vise da pokrade. Sta bi falilo da, recimo, Moca Vukotic dodje na mesto predsednka FSS? Posten covek, izrazito sportske reputacije, nijedan skandal nikad nije bio vezan za njegovo ime. Neka je sto puta legenda i ikona Partizana, digao bih obe ruke da neko kao on dodje na to mesto.

Pa bas zato sto je posten ne moze da dodje :D
Sasa_Beli

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja