Iznecu ovde nesto kontraverzno u evom duhu
Najbitniaj stvar u musko zenskim odnosima je izgled , to sto neka osoba nije wvima privlacna govori o tome da se iza fizicke privlacnosti kriju mnogo dublji podsvesni razlozi kojih mi nismo svesni u suprotnom bi postojao univerzalni princip lepote i privlacnosti za sve ,a zasto to nije tako probacu da obrazlozim..
Sve sto mi nosimo u sebi je zapisano u nasem dnk nas dnk je memorija nasih predaka i njihovih secanja kada vidis neku devojku i zaigra ti srce to je upisano u tvoj dnk da osoba tih fizickih karakteristika u tebi budi zelju za porodicom koja je smisao braka i seksualnog odnosa .
Toga dugo nisam bio svestan dok nisam skontwo svoj ljubavni zivot imao sam da se na hvalim dosta devojaka avantura itd s nije mi ni malo godina jedva da sam sa njih 3 imao ono nesto da mi je bilo prijatno da sam imao izrazena osecanja i onda sam skontao da su sve tri kao i moja sadasnja zena poreklom iz Crne Gore ili Hercegovine..
Od kad znam za sebe privlace me iskljucivo visoke devojke dugih nogu i specifickog izgleda nikads to nisam povezivao kao mladji a onda sam skontao ..
Inace i moji su poreklom iz tih krajeva cak primecujem kod sebe i zene neke sklonosti kao istoj hrani tvrdim jakim sirevima .. sa svim tim devojkama sam imao dosta smeha jer imamo slican smisao za humor ..
Sve to sto smo mi to se u nama talozi vekovima a leptirici u stomaku se desavaju kad se ljudi slicnih navika prepoznaju po izgledu koji je takodje dnk naslejde..
Ne tvrdim da je ovo ultimativna istina ali je kod mene princip koji se prepoznaje recimo zena i ja dnevno predjeno i po 15 km jako smo slicni u nekom dubljem smislu ,a opet ta sklonost ka hodanju i izdrzljivosti je determinisana verovatno nekim nalsjedjem ..
Tako da moj savet za mladje kad osetite nesto u stomaku to je to nikakvo dalje razmisljanje ili analiziranje ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.