Veljo, a koja ekipa tebi fali u ovom 1/4 finalu? Ili ti je samo sporan rezultat zreba 1/4 finala koji je takav jer su se nasumicno izvlacile kuglice, a ne zbog nacionalnog koeficijenta, renkinga i ostalih nebuloza. Da su zrebani "jaci" protiv "slabijih" sve bi bilo ok?
Inace, ko fali? Barsa koju je Real osurio pre neki dan? Junajted koji ce jedva da se izbori za Ls u konkurenciji Njukasla, Brajtona i Totenhema sa 3 krstena igraca? Jeste, cekaju fanovi sirom sveta da gledaju bravure glavatog blavora, nepriznatog sina hitlera i bukve. Ili Liverpul cijoj bi odbrani i ovakav Partizan u dvomecu dao bar 2 gola. Juventus? Ekipa koja i u le jajari protiv Sportinga, Frajburga i ostalih? Sta ce mi ekipa koja jedine bodove moze da skupi protiv Makabija iz Haife?
Ako neko zeli da gleda pola sezone medjusobne meceve "najjacih", ok, svako ima pravo, samo mislim da bi to smorilo brze nego sto bi ikada ocekivali
Sad da uzmemo da nabrajamo ligu od 20 ekipa, jedva bi 10 "jakih" skupili i opet bi ovih drugih 10 bili "polupanci", sto bi znacilo da bi polovina utakmica opet bila "dosadna"
I prestanite vise sa nipodastavanjem Celzijeve titule. Tako neko izvali nesto i svi krenu da ponavljaju kao papagaji. Jesu izbacili Real u sf i dobili Siti u finalu?
Nista Siti nije imao tezi put do finala(Porto, Marsej, Oly/Menhengladbah/Dortmund/Psz) vs (Sevilja, Ren, Krasnodar/Atletiko/Porto/Real)
Startne postave
Ederson, Voker, Stons, Dias, Zincenko, B Silva, Gundogan, Foden, KDB, Mahrez, Sterling
Mendi, Aspilikueta, T Silva, Ridiger, Dzejms, Cilvel, Zorzinjo, Kante, Haverc, Maunt, Verner
Meni su ovde razlike u nijansama, i u putu do finala i u postavama