harper lee wrote:Meni je tebe iskreno zao. Uopste mi nije jasno kako si uspeo da se toliko uvaljas u ta naci govna kojima nas zasipas po forumu. Materijal si za mnogo bolje od toga ali te je neko bas onako ruzno iskrojio.
Nemoj tako preoštro Harpere, pomislićemo da se ti i Irr ne gotivite, a igrate tango po čitavom forumu već nedeljama.
Nego, razumem ja vaše ukrštene stavove, ali ima tu isuviše materijala za tzv. sivu zonu. Meni je, recimo, prvi komšija Mongol, žena mu je iz Ćuprije (član SRS) i klinac im trenira džudo. Već dva dana iz kuće im dopiru krici svađe i tek večeras mi objašnjeno da je u pitanju upravo tematika oko koje se vas dvojica epistolarno koljete. Naime, pošto sledeće nedelje putuje na svetsko juniorsko prvenstvo u Kazahstan, usledilo je pičkaranje povodom eventualnog pevanja himne. Mongol hoće 'Ljajića', žena mu ne da, a klinac (ko od planine odvaljen, na ćaleta) me pita šta da radi.
E sad, na čiju stranu da stanem? S jedne strane volim Srbiju kao da mi je
stub deo duše, a opet moram da ostanem u dobrim komšijskim odnosima, jer mi čovek redovno sređuje živu ogradu, a i kadgod ulovi nešto obavezno to podeli s nama.