Вељо, не знам колико си их испратио али Наполи и Бенфика уопште нису медиокритетске екипе, бар не ове сезоне. Сасвим заслужено могу да играју полуфинале ЛШ и сигуран сам да би се озбиљно пошибале са свим осталим екипама овде. Руи Кошта и Шмит раде сјајан посао, промовисали су неке нове играче, маестрално одрадили посао са Нересом кад су искористили сукоб у Украјини, довели искусног Жоаа Марија кога је Шмит преопородио, промовисали Антонија Силву, ухватили Чикиња за багателу из Турске, и Дракслер и Гедеш су били одличне куповине само су их повреде зезнуле, са њима у форми би тек били јаки... Ту је и брат Влаходимос Одисеј.
Дакле, једна сјајна прича која заслужује потпуно да се опроба са најјачима и да иде до краја. Сад, могуће да би Бенфика свеједно и добила стандардно место у Суперлиги ал ко зна, нека мање звучна екипа са добром сезоном сигурно не.
О Наполију све знамо. Иако кажу да још нису играли са јаком екипом ове сезоне, не видим начин да би били у подређеном положају против било кога.
Било је оваквих прича редовно у ЛШ. Неки ће то назвати медиокритетским екипама, ја и не бих. Нпр. Лион у сезони 2009-10 исто једна одлична вожња и брдо готивних играча који нису топ звезде али су били изузетно квалитетни као тим (Лисандро Лопез, Тулалан, Крис, Мићел Бастос, , Рома у сезони 2006-7 и 2007-8 са много занимљивом екипом (Мансини, Де Роси, Тоти, Мексес, Тадеи, Аквилани...) Фиорентина у истој тој сезони коју су покрали против Бајерна, Виљареал 2005-6, Депортиво, Порто, Бордо, Ајакс...
Свако заслужује да игра са најјачима. Не знам колико ће то Супер Лига дозволити. Не знам шта да радимо. Не знам колико би таквих прича пропустили са Супер Лигом. Није поента бити најбољи колико победити најбоље. Ту је драж. То је лепо рекла и мајица Икера Мунијаина на потписивању ногов уговора за Атлетик Билбао пре неку годину.