Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby feanorlfc » 27 May 2012, 12:58

The Don Killuminati wrote:
feanorlfc wrote:Ma stoji da je on mlad

Za sta mlad? Za zenidbu mozda, al za to sam i ja mlad. To se jos jedino kod nas gleda da neko sa 21 godinom je mlad sportista. Sa koliko su Mesi i Ronaldo imali ozbiljne role u vrhunskim timovima? Pa da uzmemo i nase igrace, sa koliko godina je JoJo imao bitnu ulogu u Fiori, a sa koliko su se za Subotica otimalo 3 nacionalna tima?

Ljajic je bio veliki svetski talenat samo u nasim novinama, al po njima skauti Reala i Barse ne izlaze sa stadiona na Topciderskom brdu.

Potpuno se slažem. Nego rekoh da priznam argument kolegi da je Ljajić još uvek mlad. Kod nas su i sa 23-24 perspektivni igrači. Mladi su Marković, Mijailović, Ninković... A ne Tomić, Lazović, Ljajić...
Last edited by feanorlfc on 27 May 2012, 13:02, edited 1 time in total.
feanorlfc

Postby ИлићКапитен22 » 27 May 2012, 13:01

где сам ја написао да је Љајић млад? Рекао сам само да има 21 годину и да је то релативно млад играч.Видим Шпанци се убише колико клинаца имају,Французи такође.Немци имају Гецеа,Енглези Чембрлејна.Роналдо и Меси су светска класа и нормално је било да добију шансу са 18,19 година.Меси је на СП 2006. био на клупи Аргентине.Није био стандардан.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby irriducibili » 27 May 2012, 13:06

Ovakav Ljajic nam ne treba, ne znam kako neko moze da prica da je on pokazivao neku zelju i trud. Od momenta kada jedini nije pevao himnu, pa do kurcobolje sve dok nije bio zamenjen. Kada je bio ispracen silnim zvizducima. Sa takvim odnosom, ne verujem da je daleko dan kada ce se na domacem terenu zaoriti sa tribina onaj slogan koji povezuje Turcina i felacio. A onda ce svemu doci kraj, tu vise povratka nece biti...
irriducibili

Postby KKP » 27 May 2012, 13:08

Kad nas B tim Španije ubije na mesto, onda vam je jasno kakva smo mi reprezentacija, ali to nije nikakvo nepoverenje, pljuvanje ili šta ti ja znam po nama, to je realnost. Ipak, imamo puno mladih i kvalitetnih igrača, pa će valjda u budućnosti biti bolje, ali trenutno sada smo prosek...
KKP

Postby ИлићКапитен22 » 27 May 2012, 13:12

irriducibili wrote:Ovakav Ljajic nam ne treba, ne znam kako neko moze da prica da je on pokazivao neku zelju i trud. Od momenta kada jedini nije pevao himnu, pa do kurcobolje sve dok nije bio zamenjen. Kada je bio ispracen silnim zvizducima. Sa takvim odnosom, ne verujem da je daleko dan kada ce se na domacem terenu zaoriti sa tribina onaj slogan koji povezuje Turcina i felacio. A onda ce svemu doci kraj, tu vise povratka nece biti...

а зар си очекивао да пева химну? :biggrin:
ИлићКапитен22

Postby irriducibili » 27 May 2012, 13:14

ИвицаКраљ25 wrote:а зар си очекивао да пева химну? :biggrin:

Ja cuo da je Sinisa rekao da svi moraju da pevaju. Nije pominjao izuzetak...
irriducibili

Postby ИлићКапитен22 » 27 May 2012, 13:16

irriducibili wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:а зар си очекивао да пева химну? :biggrin:

Ja cuo da je Sinisa rekao da svi moraju da pevaju. Nije pominjao izuzetak...

јесте рекао то, али ја сам одмах знао да Љајић неће да је пева.То је јаче од њега...
ИлићКапитен22

Postby irriducibili » 27 May 2012, 13:21

ИвицаКраљ25 wrote:јесте рекао то, али ја сам одмах знао да Љајић неће да је пева.То је јаче од њега...

O Ljajicevim motivima ne bih da spekulisem, ovde se radi o autoritetu selektora i tome sta ce on povodom toga preduzeti...
irriducibili

Postby 71:70 » 27 May 2012, 19:19

Ljajic jeste bio los ali daleko od toga da je on najveci problem reprezentacije.
Sto se tice ultra, mega , giga talenta iz n.pazara, valjda je jasno da igrac sa klupe tima koji se bori za opstanak u 5-6 ligi evropa, a ima 21 godinu, nikako ne moze biti to sto se predstavlja u nasim medijima.
71:70

Postby harper lee » 27 May 2012, 23:33

Da ja nesto igram u toj reprezentaciji himnu bih pevao na sveti nikad zainat, Miha bi mogao samo da se sagne i poduva mi ga, a bogme i da ostavi malo sovinistickoj balavurdiji koja smatra da u reprezentaciji Srbije nema mesta za nekoga ko se zove Adem.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 28 May 2012, 00:22

harper lee wrote:Da ja nesto igram u toj reprezentaciji himnu bih pevao na sveti nikad zainat, Miha bi mogao samo da se sagne i poduva mi ga, a bogme i da ostavi malo sovinistickoj balavurdiji koja smatra da u reprezentaciji Srbije nema mesta za nekoga ko se zove Adem.

Da ti nesto igras, leteo bi naglavacke iz reprezentacije, ukoliko bi se oglusio o naredbu selektora...

Da li mu to sto se zove Adem daje za pravo da jedini ne peva himnu drzave za koju igra? Koji je njegov problem, jel to nije njegova himna, grb, dres? Izgleda da si nehotice otkrio sovinistu upravo u Ademu, koga si stitio od samo ti znas koga...
irriducibili

Postby ИлићКапитен22 » 28 May 2012, 08:19

harper lee wrote:Da ja nesto igram u toj reprezentaciji himnu bih pevao na sveti nikad zainat, Miha bi mogao samo da se sagne i poduva mi ga, a bogme i da ostavi malo sovinistickoj balavurdiji koja smatra da u reprezentaciji Srbije nema mesta za nekoga ko se zove Adem.

где си ти прочитао да је неко написао да за њега нема места зато што се зове Адем? Ја њега поштујем и он је изјавио да је "Србија његова земља".Знао сам да химну неће да пева,једноставно дечко зна где је рођен, али опет не може против себе и да пева нешто што није део њега.
ИлићКапитен22

Postby Napredpartizan » 28 May 2012, 11:24

Mihajlovic izbacio Ljajica iz reprezentacije zbog toga sto nije pevao himnu... Nemam komentar zaista...
Napredpartizan

Postby Sasa_Beli » 28 May 2012, 11:25

I treba , plus ono sto je izjavio da on ne moze da peva himnu iz licnih razloga. E pa druze onda ne mozes ni da igras.
Sasa_Beli

Postby ИлићКапитен22 » 28 May 2012, 11:27

колико се сећам ни Суботић није певао.Аршини нису исти за све...
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja