Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Tyrone Spong » 26 May 2012, 19:48

zeppelin wrote:Mi smo najobičnija boranija.

Rezervni tim Španije nas je rutinski odradio, s' pola gasa.

Španija sa Toresom, Viljom, Matom, Ćavijem, Inijestom,Pujolom... bi nas petardirala.

mislis brate ??? prosto se divim tvom zakljucku
Tyrone Spong

Postby zeppelin » 26 May 2012, 20:06

Jeste Španija svetski i evropski prvak ali je ovo njihov rezervni tim. Najbolji igrači im nisi igrali i ova postava veze nema sa onom koja hara reprezentativnim fudbalim poslednjih godina.

Mi smo danas igrali protiv ekipe kojoj fale Tores, Vilja, Ćavi, Inijesta, Mata,Fabregas, Pujol, Pike, Pedro... koja je igrala i bez Serhia Ramosa u drugom poluvremenu. U takvim okolnostima mi smo imali posed lopte oko 25 % i nismo imali niti jednu šansu, niti jednu smislenu i dobro odrađenu akciju. Na 0:2 nismo bili u stanju ni da im oduzmemo loptu a kamo li da nešto napravimo.

Jedini udarac ka golu, za čitavu utakmicu, je bio šut Kolarova iz slobodnjaka sa 35 metara u 85 minutu.

Razumem potrebu da se podrži reprezantacija i novi selektor i to je OK, ali ovo danas nije bilo dobro. Ni blizu.
Last edited by zeppelin on 26 May 2012, 22:46, edited 1 time in total.
zeppelin

Postby irriducibili » 26 May 2012, 20:48

Spanija nije reper za nas u ovom trenutku, mogli su da sastave jos minimum dva tima, koji bi bili znatno jaci od naseg sadasnjeg. Mihajlovica treba pustiti, ima neke novitete, za koje je potrebno odredjeno vreme da profunkcionisu...

Ono sto nikako sada ne moze promeniti je surova cinjenica da nemamo golmana, plejmejkera i centarfora, koji bi bili makar osrednjeg kvaliteta. Fali nam prakticno srz tima, tako da ne gajim prevelike nade po pitanju ovih kvalifikacija. Realno su i Hrvati i Belgijanci kvalitetniji od nas, a to ni Murinjo ne bi neutralisao. Sinisi priznanje i za hrabrost da preuzme reprezentaciju u ovom trenutku. Kod mene ima u startu veliki kredit, nadam se da ce izdrzati...

Kraj moram da posvetim velikoj prevari od igraca, koji nista nije uradio ni dok je bio u FKP, a u inostranoj karijeri je najpoznatiji po tome sto ga je samarao trener. Treba ga katapultirati sto dalje, najbolje bi bilo, naravno kada bi to bilo moguce, da ga u fer dilu razmenimo za Misimovica. Kakva gnjida... :sick:
irriducibili

Postby veljos » 26 May 2012, 21:07

evi i bugari dadose dva gola sa podmladjenom ekipom holandjanima
veljos

Postby Step » 26 May 2012, 21:25

irriducibili wrote:Kraj moram da posvetim velikoj prevari od igraca, koji nista nije uradio ni dok je bio u FKP, a u inostranoj karijeri je najpoznatiji po tome sto ga je samarao trener. Treba ga katapultirati sto dalje, najbolje bi bilo, naravno kada bi to bilo moguce, da ga u fer dilu razmenimo za Misimovica. Kakva gnjida... :sick:

sa ovim se slazem u potpunosti... nikada mi nije bilo jasno na osnovu kojih igara je taj mali dosegao zapadni deo fudbalske hemisfere... ne bih voleo da se miha oslanja na njega i svoj autoritet krcka davanjem sansi 1 sharlatanu i nezrelom deristu.
...zivot nije uspon, zivot je pad. i kad mislis da se penjas, u stvari padas. a kad padnes do dna, pocnes da kopas rupu...
Step

Postby feanorlfc » 26 May 2012, 21:30

Da, Ljajić je bio ubedljivo najgori i nije prvi put. Problem je što na toj poziciji nemamo nikakvo rešenje. Đuričić se skoro nije video. Tošić je nešto najbliže kreatoru igre što imamo.
feanorlfc

Postby Napredpartizan » 26 May 2012, 21:32

feanorlfc wrote:Da, Ljajić je bio ubedljivo najgori i nije prvi put. Problem je što na toj poziciji nemamo nikakvo rešenje. Đuričić se skoro nije video. Tošić je nešto najbliže kreatoru igre što imamo.

Vukic moze da pripomogne dok ne sazreju mladi. Ne zajebavam se,mislim ozbiljno,igra on dobro vazne utakmice...
Napredpartizan

Postby feanorlfc » 26 May 2012, 21:37

Don PSD wrote:Vukic moze da pripomogne dok ne sazreju mladi. Ne zajebavam se,mislim ozbiljno,igra on dobro vazne utakmice...

Pa u ovakvoj formaciji bi to i moglo da prođe. Imao bi ko da trči za njega. Sa Vukićem iz 2004-05, bili bi veoma zahebana ekipa.
feanorlfc

Postby Unexpected » 26 May 2012, 21:37

Nisam gledao, ali ćale poprilično razočaran i ljut.
The End.
Unexpected

Postby medjutim » 26 May 2012, 21:38

Može sVukić igurno. Samo kod nas je igrač preko 30 prestar za reprezentaciju, nebitno imamo li boljeg ili ne..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby feanorlfc » 26 May 2012, 21:40

Tako smo uspešno kulirali Predraga Đorđevića i Ramba Petkovića.
feanorlfc

Postby Zlaja » 26 May 2012, 21:40

Ma kakvi mladi, najbolji nek igraju, ali su poturili izraz podmladjivanje umesto pijaca...
Zlaja

Postby irriducibili » 26 May 2012, 21:41

Imate li duse, Vukica svaka koscica boli... :biggrin:
irriducibili

Postby harper lee » 26 May 2012, 21:50

Ja Vukica obozavam kao igraca ali nemojte se zajebavati. Zvone je igracina ali bivsa.

Kako prodjosmo, nisam stigao da gledam. Vidim da se trubi o nekom penalu i velelepnoj cinjenici da smo uputili neverovatan broj od jednog udarca na gol mocne rezervne reprezentacije Spanije i to sa bliskih 35 metara. Dajte malo o utakmici. Jel' se neki Spanac usinuo od zevanja? Predjosmo li centar sa 17 bekova u timu? Spotace li se Lekic o svoju nogu bar jednom? Kakav je ovaj Radovanovic ili kako se vec zove? Jel' Miha opljunuo nekoga za srecu?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby VMJunior » 26 May 2012, 22:13

medjutim wrote:Može sVukić igurno. Samo kod nas je igrač preko 30 prestar za reprezentaciju, nebitno imamo li boljeg ili ne..

Sa 30 je prestar a sa 22 igrac vise nije ni mlad.To samo kod nas ima.
VMJunior

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja