fontaneros wrote:Idu price da ce Kiler igrati 9ku, a Tiram LMF-a
I da u drugom ulazi Olivije
Da, probali su na treningu prvo tu varijantu, posle i ovu standardnu sa Žiruom. Mada su neki brazilski novinari

još juče pisali da će vjerovatno svi Francuzi biti spremni, tj da će izaći u standardnom sastavu, iako nisu svi na 100%, i sad izgleda da je to u pitanju.
Naravno da priča o virusu nije glupost, u najgorem slučaju je preuveličana, ali ne vjerujem da su igrali polufinale bez 2 standardna igrača da bi prevarili Argentince.
Baxter Stockman wrote:Najboljih 11 - Livaković, Hakimi, Otamendi, Gvardiol, Ernandez, Amrabat , Kovačić, Grizman, Mesi, Mbape, Alvarez.
Teo mi je u 4 - 5 omiljenih igrača trenutno, ali nisam oduševljen kako je odigrao turnir, itekako je mogao da ih košta protiv Engleza, čak je vrlo moguće da mu je i protiv Marokanaca oprošten penal. Mislim da će ih danas Argentinci namučiti po njegovoj strani. A opet, skoro da nema konkurencije. Argentinci su previše rotirali Taljafika i Akunju da bi bili razmatrani, kod Hrvata i Marokanaca ni Sosa ni Mazraui/Atiat Alah nisu uradili nešto toliko upečatljivo, svi ostali nemaju šta da traže.
Mislim da bi moglo i da dođe do rokade Žiru-Alvarez, u zavisnosti od igre u finalu, ali ni tu nije greška da ide bilo koji.