Braco, dajte neki plan i program sta da se jede i sta da se ne jede
Uz neki lagani trening par puta nedeljno i setnju od par km dnevno
Poceo sam da preterujem sa gaziranim djubretom, ono, popije se uvece po koje pivce, 7-8 komata, sutra preko dana gazirano, uvece opet po koje pivce i posle nedelju dana je subjektivni osecaj Homer Simpson, kad se na to nakalemi lebac i poneki slatkis ode sve u krasni oktobar. Letos sam tako vezao nepuna dva meseca svakodnevnog rokanja. Dobra stvar je sto sam dzanki fud izbacio potpuno, ne secam se kad sam jeo u nekoj brzoj hrani
Znaci da remiziram, znam sta treba da izbacim ali mene prvenstveno zanima sta treba da ubacim tj sta da jedem
Npr, dorucak 3 jajeta i 2 listica pecenice, rucak belo meso, vecera nista itd
Da li piti mnogo vode ili umereno kao i do sada itd itd
Nek je i plan klope za 3 dana, vrtecu ga 2 puta nedeljno ali hocu neki iz licnog iskustva, ovo po netu nista ne verujem ovim zategnutim polupancima sto se sibaju cime stignu
Cilj mi je da se svucem sa 93 na 83, osecam da mi smeta poprilicno, konstantno imam osecaj kao da vucem prikolicu, kao da sve vecinom ide u stomak
Problem s treningom je sto me nesto jebu i rame i ledja u zadnje vreme pa sam zabatalio sve(odavno i pre ovoga) i kad ih oporavim necu se zaletati tako da dzak, tengovi(nikad nisam ni dizo nesto preterano

), plankovi, sklekovi, propadanja i generalno sve sto ukljucuje mlataranje rukama otpada bar u narednih 2 meseca i zato hocu prvenstveno da se osvrnem na ishranu
Tako da ako neko ima neku pametnu da prozbori, slusam, nemojte samo da me razocarate sa onom pricom da moram da brojim svaku unesenu i potrosenu kaloriju