Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Ostale lige širom sveta

Re: Ostale Lige

Postby Stoxan » 21 May 2011, 22:02

irriducibili wrote:Lil osvaja duplu krunu u Francuskoj, a opet im je mec sa nesrecnim PSG-om prethodio slavlju...

A mučeni PSŽ je propustio priliku da se izjednači sa Lionom pred zadnje kolo u borbi za Ligu Šampiona.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Burke » 22 May 2011, 11:47

Видим одложено цело коло у Норвешкој. Да ли је могуће да играчи стварно штрајкују због копачки?

Norveški fudbaleri počeli da štrajkuju jer ne mogu da biraju kopačke

Više od polovine vodećih fudbalera Norveške krenuli su u štrajk zahtevajući, između ostalog, pravo da biraju svoje kopačke.

Ukupno 95 fudbalera iz devet od 19 timova norveške lige, uključujući prvoplasiranog Tromzoa, učestvuje u štrajku koji bi mogao da dovede do otkazivanja utakmica ovog vikenda.

Igrači traže veću slobodu u izboru svoje opreme, kao što su kopačke i golmanske rukavice, izmene radnih ugovora i bolju zaštitu tokom neigranja zbog povreda.

Блиц, 20.05.2011.
Burke

Postby kotrljko » 22 May 2011, 15:34

U Austriji xaos ... Austrija kao gost vodi 0:2 u 20 minutu protiv Rapida,pa su nezadovoljni domaci navijaci uleteli na teren da se obracunaju sa fudbalerima koji su pobegli sa terena ..
kotrljko

Postby Nebojsa » 22 May 2011, 16:18

Utakmicu je prekinuo sudija. Navijaci Rapida su i pre utakmice kamenovali klupski autobus.Kada je Austrija povela sa 2-0, navijaci uleteli na teren i krenuli ka navijacima Austrije. Onda je policija uletela, i oterala navijace na tribini. Ali sudija nije hteo da nastavi utakmicu.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby mali_buda » 22 May 2011, 17:33

Nebojsa wrote:Utakmicu je prekinuo sudija. Navijaci Rapida su i pre utakmice kamenovali klupski autobus.Kada je Austrija povela sa 2-0, navijaci uleteli na teren i krenuli ka navijacima Austrije. Onda je policija uletela, i oterala navijace na tribini. Ali sudija nije hteo da nastavi utakmicu.

Ocekuje se rat saopstenjima :)Zbog cega su pravili sranje kad je Sturm prvak?

Borac iz BL vodi na Grbavici 1-0 petnaestak minuta pre kraja, a bod im je dovoljan za overu titule :bliss:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Nebojsa » 22 May 2011, 17:43

mali_buda wrote:Ocekuje se rat saopstenjima :)Zbog cega su pravili sranje kad je Sturm prvak?

Oni su napravili sranje, jer je cela sezone bila ocajna za njih. Oni sledece sezone nece igrati ni kvalifikacije za LE. Ovaj incident najvise ce koristiti Austrija koja se bori za titulu prvaka. Sturm nije siguran prvak. Kandidati su Sturm, Salcburg i Austrija.

Nebojsa

Postby Stoxan » 22 May 2011, 17:57

Salcburg danas napravio opasan kiks. Mada nisam siguran ni pobeda koliko bi im pomogla. U zadnjem kolu Sturm verovatno overava titulu kući sa Insburkom, a Salcburg gostuje Ausrtiji u borbi za treće mesto. Mislim da su teoretski sva tri tima u igri za titulu.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Nebojsa » 22 May 2011, 18:05

Stoxan wrote:Salcburg danas napravio opasan kiks. Mada nisam siguran ni pobeda koliko bi im pomogla. U zadnjem kolu Sturm verovatno overava titulu kući sa Insburkom, a Salcburg gostuje Ausrtiji u borbi za treće mesto. Mislim da su teoretski sva tri tima u igri za titulu.

Igrac Salcburga je dao autogol u 84. minutu. :tap:

Trenutno stanje:

Sturm 63
Austrija 61
Salcburg 60

Sturmu je dovoljan bod, ali pod uslovom da Austrija ne dobije Salcburg sa vise od 5 ili 6 golova razlike. (ne znam sta se desava kada imaju istu gol razliku) U svakom slucaju, to je prosto nemoguce.
Za Partizan je dobro da Sturm bude prvak, jer imaju slabiji koeficijent.

Nebojsa

Postby Stoxan » 22 May 2011, 18:15

Nebojsa wrote:Igrac Salcburga je dao autogol u 84. minutu. :tap:

I srušio mi tiket magarac, a i na tipsterkom takmičenju isto :funbat:
Stoxan

Postby mali_buda » 22 May 2011, 18:17

Nebojsa wrote:
mali_buda wrote:Ocekuje se rat saopstenjima :)Zbog cega su pravili sranje kad je Sturm prvak?

Oni su napravili sranje, jer je cela sezone bila ocajna za njih. Oni sledece sezone nece igrati ni kvalifikacije za LE. Ovaj incident najvise ce koristiti Austrija koja se bori za titulu prvaka. Sturm nije siguran prvak. Kandidati su Sturm, Salcburg i Austrija.

Ja sam pogresio, mislio sam da se danas igralo poslednje kolo.

Je l Fenerbahce prvak ako pobede i oni i Trabzon danas? Fener vec vodi 0-1 posle 15min.

Borac BL je dobio na Grbavici i definitivno je obezbedio titulu. Cestitke!
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Stoxan » 22 May 2011, 18:46

Mislim da će fener biti prvi ako se to desi ( a vode i jedni i drugi)

Inače i Bazel se malo kockao. Samo 0-0, a Cirih dobio 5-0 Lucerna i sada je pred zadnje kolo 1 razlike za Bazel. Oni u zadnjem kolu dočekuju nezainteresovani Lucern, dok Cirih dočekuje Tun.
Stoxan

Postby Unexpected » 22 May 2011, 19:41

kotrljko wrote:U Austriji xaos ... Austrija kao gost vodi 0:2 u 20 minutu protiv Rapida,pa su nezadovoljni domaci navijaci uleteli na teren da se obracunaju sa fudbalerima koji su pobegli sa terena ..

The End.
Unexpected

Postby AirBall » 22 May 2011, 19:53

Navijaci Rapida su prekinuli utakmicu, jer zele Kalcopoli i promene... :P

Osnovni zahtev je smena Toleta kao i potvrda iz penzionog fonda da je Bata Djora stvarno penzionisan... :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 22 May 2011, 20:32

Preskupi tim Panatinaikosa, nista nije prepustio slucaju, a da bi izbegli da drugi put zaredom ne igraju LS. Golom Gilberta Silve, iz ofsajda koji samo sudije nisu zelele da vide, pobedili su PAOK. Da nevolja za Solunjane bude veca, AEK je u zadnjim minutima meca porazen u Volosu, te se postavlja pitanje motiva za njih u poslednjem mecu, u kome docekuju zelene pred praznim tribinama. Pred poslednje kolo, PAO ima 10, PAOK 9, a AEK 8 bodova...
irriducibili

Postby Felipao » 23 May 2011, 00:00

Ovo ce verovatno najvishe interesovati VMJuniora :) Eden Hazard je proglasen igrachem godine u Francuskoj.
Felipao

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal