Board index Forum Avangarda.in

Obaveštenja

Re: Obavestenja

Postby AirBall » 20 May 2012, 00:09

Houdini u The Don Killuminati i mislim da cemo ovde da se zaustavimo... Imate 4 mafijoze, nek se oni pokolju za teritoriju i ko pobedi vratim mu stari nick... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby KKP » 20 May 2012, 00:10

Ne mogu da ih pohvatam ko je ko, dosta bre, ljudi, aman... :laugh:
KKP

Postby Unexpected » 20 May 2012, 00:11

Može jedna molba za mafiju?
Ako vas ne mrzi, stavite u potpis koji ste, kako ste krenuli, totalno ću se pogubiti.
The End.
Unexpected

Postby DON » 20 May 2012, 00:12

Air, potreban mi je jos jedan, i dosta je - Don i cetiri pukovnika! Nismo mi mafija, o cemu ti to? ***prisluskuje rijamu, ticu bre***
Jel i ja da se poDpisem :biggrin:
DON

Postby Houdini » 20 May 2012, 00:13

Unexpected wrote:Može jedna molba za mafiju?
Ako vas ne mrzi, stavite u potpis koji ste, kako ste krenuli, totalno ću se pogubiti.

Evo moze li ovako? :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 20 May 2012, 00:13

Stvarno, ajd da se stane sad, ljudi ce se pogubiti ko je ko...

Menjao sam vam nikove samo iz jednog razloga, jer nema opcije na forumu da ih mozete promeniti samostalno kao sto postoji na nekim drugim forumima i uostalom vase je pravo kako cete se u ovom virtuelnom svetu nazivati, ali mislim da sad lagano nastaje haos, jer ako se javi jos 20 ljudi, a indicije su da hoce, tek onda ljudima nista nece biti jasno, jer je dosta onih koji ni ne citaju ova piskaranja na chit-chatu...

Znaci, molba je da se na ovome zavrsi... Drugo je kad neko zeli da promeni neki nick za trajno, jer su se u pocetku registrovali sa nekim nadimcima koji su mozda komplikovani, ili nekarakteristicni...
AirBall

Postby Alonzo » 20 May 2012, 00:16

Od sada ce avangarda biti pod zastitom Donova.

Dozvolite svima sa nba da promene nikove, zato sto je to u vasem interesu...

Ako ima nezadovoljnih, ko zna kako mogu da reaguju...mada drzimo sve pod kontrolom.

@ Air

Ovo ce kratko da traje, do kraja plejofa...i onako smo uglavnom svi na nba topiku...

I treba da nastane haos, zato sto mafija drzi sve pod kontrolom.

Dobrodoslicu zelim svima na Don Avangardi... :biggrin:

Uskoro zvanicno na nba topiku...Don NBA... :biggrin:
Alonzo

Postby Panta » 20 May 2012, 00:16

DON VUČKO wrote:Air, potreban mi je jos jedan, i dosta je - Don i cetiri pukovnika! Nismo mi mafija, o cemu ti to? ***prisluskuje rijamu, ticu bre***
Jel i ja da se poDpisem :biggrin:

Samo malo :sakaosto:

Ja nisam pukovnik, vec konsiljere...
Fedor is back.
Panta

Postby DON » 20 May 2012, 00:18

Ostavice ljudi karakteristicne potpise i nik, i niko vise nece menjati, jel to Ok, kako ne bi nastao neki problem! Ako ti se neko javi, neka se meni obrati, jer ne moze svako da udje u ekipu! Znaci cetiri (alonzo, Panta, Hudini i NP) i ja, to je to! Ostali moraju mnogo da se potrude na NBA topiku, pre svega poznavanjem igre itd!

Panto ne friziderisi, testiram te, murija prisluskuje some :laugh:

Aki, miran :laugh:

Ajde, potpisujte se, predsednik nas je lepo zamolio, ruka ruku miluje... Posle cemo da mu posaljemo onaj snimak sa onom od 16 leta ;)
Last edited by DON on 20 May 2012, 00:19, edited 1 time in total.
DON

Postby AirBall » 20 May 2012, 00:19

Napredpartizan je takodje trazio (jer kaze da je vec dogovoreno, samo ne znam sa kim, ali nema veze) da mu se nick promeni u DON PSD...

I jos jednom molim da ovaj cirkus stane, formalno vam niko ne moze zabraniti da menjate nikove, ali ce uneti veliku zabunu...
AirBall

Postby KKP » 20 May 2012, 00:20

DON VUČKO wrote:Ostavice ljudi karakteristicne potpise i nik, i niko vise nece menjati, jel to Ok, kako ne bi nastao neki problem! Ako ti se neko javi, neka se meni obrati, jer ne moze svako da udje u ekipu! Znaci cetiri (alonzo, Panta, Hudini i NP) i ja, to je to! Ostali moraju mnogo da se potrude na NBA topiku, pre svega poznavanjem igre itd!

Panto ne friziderisi, testiram te, murija prisluskuje some :laugh:

Aki, miran :laugh:

Šta, ja kao ne bi mogao da buden neki mafijoza, nisam doovljno stručan i dobar u vezi NBA-a da bi bio u vašem društvu? :laugh: :laugh: :laugh:

Šalim se, zezajte se, ali pogubio sam se u novim nikovima... :biggrin:
KKP

Postby DON » 20 May 2012, 00:23

To je to, hvala sefe, stize Ferari, nemoj vise nikome da menjas!!!
KKP, ti si mladi vojnik, perspektivan si, moras da se dokazujes, ali dobijas priliku, za razliku od Bogdana! Na tebi je da se izboris za mesto na tronu! O tome cemo na NBA temi, znaci tamo su sastanci!
Macke, rokajte potpise, da se ljudi ne bi zbunjivali na drugim temama! Jos jednom, hvala Air, jel treba jos nesto da se sredi? Os da Bika ispecemo :biggrin:
Last edited by DON on 20 May 2012, 00:24, edited 1 time in total.
DON

Postby Napredpartizan » 20 May 2012, 00:24

AirBall wrote:Napredpartizan je takodje trazio (jer kaze da je vec dogovoreno, samo ne znam sa kim, ali nema veze) da mu se nick promeni u DON PSD...

I jos jednom molim da ovaj cirkus stane, formalno vam niko ne moze zabraniti da menjate nikove, ali ce uneti veliku zabunu...

Ma opsuteno,ovo je sala do kraja nba plej ofa...
Napredpartizan

Postby Alonzo » 20 May 2012, 00:24

KKP ti si napustio familiju i sada si se vratio. Uskoro cemo odrzati sastanak i videti sta cemo sa tobom.

Pratili smo te kada nisi bio sa nama, znamo sve sta si radio...zato - treba da krenes opet od pocetka, da se dokazujes.

"A man who doesn't spend time with his family can never be a real man."

Zamolio bih da neko ostavi ovde spisak clanova familije, zato sto pravim dobrodoslicu na nba don nba.
Alonzo

Postby Crazy Soul » 20 May 2012, 00:30

Solo per imparare l'italiano, in modo da poter capire il resto della vostra grande famiglia..... Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

PreviousNext

Return to Avangarda.in