Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby Demokratski rob » 02 Dec 2022, 23:26

Mene je sin od 12 godina pitao zašto na 2:1 za nas Piksi ne uvede odbrambene igrače i da ćemo primiti gol. Izgleda da Piksetu niko to nije pitao.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Koridor » 02 Dec 2022, 23:27

Bolje da nije davao izjavu.
Koridor

Postby veljkos161 » 02 Dec 2022, 23:28

Da,trebalo je u 35' da ubaci jos 2 stopera.
Inace,ocekivah od Sergeja fudbal zivota,iskusniji je 4 godine i zreliji igrac ali opet nije bilo to to.
Pocinje lozenje za martovske kvalifikacione meceve sto se mene tice,jedva cekam :biggrin:
U naredne dve godine cekaju nas kvalifikacije sa objektivno lakim rivalima a onda u Ligi nacija utakmice sa elitnim protivnicima sto nama treba,sticanje rutine igranja protiv jakih rivala.
Ajmo malo optimizma.
Last edited by veljkos161 on 02 Dec 2022, 23:33, edited 2 times in total.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Inzaghi » 02 Dec 2022, 23:29

I jos jednog defanzivnog veznog.

To je to, nismo zemlja fudbala i tako treba da se gleda na to. Kraj. Poceti od navijaca, javnosti, drustva itd.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby tremi08 » 02 Dec 2022, 23:30

Piksi se sramoti sa ovom pricom o povredjenim igracima. Pa u odbrani nisi imao povredjene igrace i primio si 8 a realno je moglo i 12-13.
tremi08

Postby soniko » 02 Dec 2022, 23:30

Moj savjet vam je da ne mlatite praznu slamu i ne ocjenjujete pojedinacan ucinak igraca.

To vam je kao da bend pogresno poslozis, svakom dadnes pogresan instrument, lose note i onda kazes da su losi muzicari.

Svi ti igraci su za klasu bolji u klubovima.
I to ne zbog nasih predrasuda "plata, srce na teren" i slicne pi.ke materine vec zato sto igraju u sistemu koji funkcionise.

Mi smo veceras izgledali kao osrednja africka selekcija prije trideset godina, gomila talenta bez trunke taktike.

Sir Oliver vam je sve objasnio

Napadaci su im se izvlacili do centra, siroko da izvuku nasa tri defanzivca jer su znali da smo defanzivno go ku.ac i da onda necemo uspjeti ispratiti ubacivanja i visak koji prave.

Embolo je izgledao kao Adriano iz najboljih dana
soniko

Postby Demokratski rob » 02 Dec 2022, 23:32

veljkos161 wrote:Da,trebalo je u 35' da ubaci jos 2 stopera.

Mogao je jednog...a ovako je bolje prošlo. :blue:

Demokratski rob

Postby soniko » 02 Dec 2022, 23:35

Mogao je on da ubaci jos cetiri stopera.
Mozda bi tad naucili da broj defanzivnih igraca u timu minimalno utice na defanzivne sposobnosti ekipe.
soniko

Postby Dimitrije » 02 Dec 2022, 23:39

Soniko, imam jedno pitanje za tebe, deluje mi da ti baš, baš racionalno razmišljaš, kao stariji. Da li je baš Pixe tolika neznalica ili je deo ovih grešaka nameran? Da li baš ništa nije video?
Dimitrije

Postby Demokratski rob » 02 Dec 2022, 23:41

Da, igra bez bekova sa dva klasična napadača uopšte ne utiče na defanzivnu sposobnost ekipe. Tri igrača pozadi i super. Pa mi smo u prvom minutu i pri svakom njihovom napadu pokazali defanzivnu nesposobnost.

Demokratski rob

Postby veljkos161 » 02 Dec 2022, 23:45

Od kada je Piksi dosao igramo tako.
Secam se ranije da se pricalo kako nemamo uigranu formaciju i stalno menjamo pa smo zato losi.
Koliko je bilo realno da sada zaigramo drugacije,pogotovo sto bekova i nemamo prakticno?
Van toga,povratak u realnost,kao i svaki put kad se kvalifikujemo.
Treba otici na Euro,ovo arhiviramo.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Гроф Тинторето » 02 Dec 2022, 23:48

Odavno je jedan trener provalio Sergeja. Moze da bude majstor 100 puta, ali je u reprezentaciji kitica jbg.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Cvele » 02 Dec 2022, 23:49

Kao neko kome je SMS drugi najdrazi igrac u ovoj ekipi, da vas pitam nesto. Mislite li da on nije profil igraca za neki "sampionski" fudbal?

Kapirate sta zelim reci, kao nesto sto se provlaci o Rakocevicu i Nedovicu(mada... :biggrin:) ovde...

Imam neku diskusiju :biggrin: , pa me zanima i vase misljenje.
Cvele

Postby Lester Bo » 02 Dec 2022, 23:53

Nismo bili dobri,što je rezultiralo ovime i to je to.

Pozadi ekipa baš nije bila sinhronizovana,čak smo mogli i sa dosta više primljenih golova da završimo turnir,Vanja nas je u par navrata baš iščupao.

Podatak da smo primili najviše golova na prvenstvu posle Kostarike dosta toga govori.

Što naravno ne znači da sada treba sve spaliti,majstori smo da sebi pucamo u noge i svaka negativna atmosfera se mora svaki put reflektovati na teren.

Evo svako SP se ista priča ponavlja,sada nam treba kontinuitet struke koji će i doneti plasmana na velika takmičenja,tako da šta god u savezu radili i koga god birali Piksi mora ostati.

Mnogo je važno da se prekine taj post plasmana na EP,a na naredno je teže da se ne kvalifikuješ,ali nadam se da ponovo nakon neuspeha na SP neće eksperimentisati i izazivati sudbina.
Lester Bo

Postby soniko » 02 Dec 2022, 23:58

Dimitrije wrote:Soniko, imam jedno pitanje za tebe, deluje mi da ti baš, baš racionalno razmišljaš, kao stariji. Da li je baš Pixetolika neznalica ili je deo ovih grešaka nameran? Da li baš ništa nije video?

Ne vjerujem da nije vidio ali vjerujem da je kao i svaki genije(on jeste to bio jer je imao je fudbal u malom prstu) pomalo ekscentrican i poprilicno sujetan.
Mislim da je tu iza kulisa bilo svega, mislim o cemu pricamo, zadnja tri mjeseca ga pola drzave proziva kroz tribinu, mediji sute, niko se ne suprostavlja, na kraju naravno drzava pobjedjuje. Nemoguce da to nije uticalo.

Kad vidia kakvim ljudima se okruzio jasno je da ne trpi previse sugestija.
Po meni on kao autoritet, treba da ostane ali uz uslov, da strucni stab i ljudi oko njega budu strucnjaci a ne klimoglavci.
Ako on uspije da sputa sujetu i prihvati takvo rjesenje, to bi mogla biti dobitna kombinacija.

Jer ako veceras nije vidio da mu sistem koji preferira ne prolazi, onda nece nikad vidjeti.
soniko

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.