by Dylam Dop » 02 Dec 2022, 23:31
Sutra kako ko uspije da razbije mamurluk, ukapirace da smo mi ovaj turnir odigrali prakticno bez ikakvog koncepta.. Piksi po tom pitanju nista ucinio nije. Ekipa apsolutno psihofizicki nepripremljena - tempiranost potpuni promasaj. Povrede ovde gotovo nikakvog uticaja nisu imale.
Ko je koga, kako i cime busio (medijski, u FSS-u, 'nako, 'vako..) mi na kraju dojde takodje kao sasvim efemerna stvar, ali je ipak ogromna Piksijeva odgovornost.
Kad se covjek vrne unazad rekao bi da smo mi prethodnih godinu i po igrali na nadahnuce usljed bliske prisutnosti Piksijeve harizme koja je imponovala igracima.. usrao nas onaj gol sa Mitrom protiv Portugala koji nas je doveo na SP. (premda jesmo zazluzili pobjedu u tom mecu i prolaz na osnovu sveukupnog zalaganja)
Ode jedna obecavajuca generacija u nepovrat, nac. fudbal u nikad grdjem nokdaunu.. Nema oporavka ovde ni za deceniju. Nema mladih, talentovanih strucnjaka sa novom, snaznom energijom i vizijom, koji razumiju moderan fudbal, ali nadasve psihologiju - da svoju unutrasnju smirenost postepeno prelivaju u igrace i time kod istih tempiraju ("programiraju") psihofizicki momenat za uspjeh..
Last edited by Dylam Dop on 02 Dec 2022, 23:33, edited 2 times in total.