Uvatili taj Katar na zub a nekada su im bili miljenici. Jebana politika.
Ili ono znate tamo je toplo pa se igra sada a uvek se igralo na leto, to je sranje. Pa jel se fudbal igra samo ovamo gde je normalno vreme i zbog toga ne moze dobiti organizaciju niko drugi.
Ili tek one pogibije radnika, brojka ko u Staljingradu, kako da ne.
I meni smeta cela ta prica oko Katara. Ne smeta toliko koliko ide na k. Pa sta sad, nigde sem kod ostalih popularnih retarda ne treba da se igra? Puna im usta para a bukvalno svuda curi. Isto rade kao i svi ostali.
Inace velika steta sto ne pocinje npr u petak ili bar u subotu. Nazalost propusticu veliki deo meceva. Tuga.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Ja na poslu i protiv Brazila i Kameruna. Barem cu na miru moci gledati protiv Sipaca. Ali kakva me karma stigla. Smisljam sve vreme da isfoliram za Brazil da me strasno boli stomak i da ne mogu da radim i stvarno me juce mnogo boleo, povracao sam, nisam ustao ceo dan iz kreveta i propade mi plan za Brazil
Od prvog casa zivota svog od trena kada sam ugled'o dan u glavi se mojoj misao radja da zivim za Partizan
Na kraju sveta da igra Partizan on nece nikada ostati sam i svako ce od nas ponosno reci za njega zivot cu da dam racunajte na nas