by S73F4N » 15 Nov 2022, 20:10
Misle li da srede reputaciju nase lige?Poslednji koji sam igrao je fm2021.Konstanto imas prolece u Evropi,napredujes na listi i kao klub i kao prvenstvo,a reputacija i dalje national.Talenti preskupi,ustvari generalno moras mnogo da platis igraca.Naskupis nekako 12 milki da kupis nekoga,dodje u nasu ligu spadne cena na 3 miliona jer je reputacija lige u teskoj dubiozi.Klubovi u finansijskoj krizi,sto znaci da uprava prvu ponudu od 5milki prihvata.I posle mi traze da razvijam mlade igrace,da sam Barsa ne bih mogao to da ispunim.Odes samo preko grane u Hrvatsku ono igraci svi 12 milki,kod nas najskuplji bio Katai koliko se secam.Pokupim na epicu fm2022,ali pozajmim drugu acc,posle par sedmica ga pitam kako ide,on iste probleme mi iznese.Za mene koji sam aktivno igrao svaki menadzer od 2006,koji izgubi po 20-30 sezona(zavisi od tezine menadzera) dok ne donese usatog u Humsku,koji se gadio na one sto koristi skaute i te olaksice,da ne pricam o ponavljanju utakmica,i da sam dosao do toga da nemam zelje da upalim fm,koliko su mi ogadili igru i ko vec radi research za nase podnevlje.
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...