Baxter Stockman wrote:Jesmo obezbedili OI ovom titulom?
Nismo

ali čak i ako ne prođu kvalifikacije mesto na FIVB listi će nas odvesti u Pariz. A kvale će valjda-naravno proći.
Jbg, prošla su stara dobra vremena JRT-a i RTS-a kada se znalo ko, kada i gde, došla su nova vremena i ništa čudno što su SK a pre svega AS sve pokupovali do 2028 godine, bar što se tiče Telekonja, uzeli su i NFL, ostala je još samo Evroliga košarkaška. Pa onda udeljuju mrvice javnom servisu, mislim da će frka biti tek za nešto manje od godinu dana kada bude SP u košarci, a možda i ne bude ako se ne kvalifikujemo

SK je valjda jedini i apsolutni nosilac prava, kao sad za žene što je bilo u Australiji.
Dok sam bio u Srbiji neretko sam gledao recimo RTS Trezor na Iris tv, kakvo je ono blago i baš trezor, neke emisije sam gledao i u premijeri kao klinac 80-ih, imaju možda tih nekih 7-8 specijalizovanih kanala i prava je šteta što nisu napravili RTS Sport pa recimo ako ne mogu prvu ligu u fudbalu a ono drugu i treće lige pa prvi rang u svim dvoranskim sportovima da prenose bar pola utakmica po kolu, kako je to sve moglo da se skocka ali nikoga ne zanima izgleda, makar i sa ovako izanđalim komentatorima ali mogao je da bude taj kanal i da ima nacionalnu frekvenciju i svi da ga vide i da populariše domaći sport koji se doduše sad obilato može pratiti putem odličnih strimova na YT što se tiče KLS pa tako gledam Slobodu ili nove platforme Digital score gde se može gledati superligaška odbojka u obe konkurencije a link za to postavih danas na odgovarajućoj temi.
Kako su mogli večeras ovo da obezbede mimo SK tako su mogli i još mnogo toga još, nemaju svi SBB, Total, iptv liste, ne barataju stariji ljudi sa strimovima...
Koliko su nas oni slepci na čelu sa onim bezveznjakovićem od selektora dibidus razočarali toliko su nas ove gracije oduševile i svaka im čast, posebne čestitke još jednom Slađi Mirković i Maji Aleksić, duh Jedinstva i užičke odbojke još uvek živi.