irriducibili wrote:Da iskoristim priliku da i ja javno prekinem zajebanciju i da se ovaj put ozbiljno ne saglasim sa tobom. Pobeda cigana iz Pireja je cista kao suza, zasluzili su je fanaticnom borbenoscu, voljom, moralnom snagom, pa sto ne reci i znanjem. Bas kao sto je neki drugi tim to isto uradio pre 20 godina. Otuda valjda i tolika ushicenost grobara...

Ni jednom recju, cak ni izmedju redova, nije napisano da danasnja pobeda Olimpijakosa na F4 u Istanbulu nije zasluzena! Cak sta vise, krajnji rezultat je sve rekao.
Pogresan zakljucak si izveo Ikac...
Ali, ja samo isticem sam format takmicenja... Evo ti primer LS, sta znaci ako Bajern ili Celzi osvoje pehar, da su najbolji u Evropi? Nece biti, jer jedne Borusija opusteno sisa, dok su Plavci daleko od najboljeg tima Engleske.
To je samo neka moja filozofija, dakle osvajanje El/LS i osvajanje domaceg prvenstva moraju ici zajdno kako bi se reklo - taj tim je najbolji u Evropi.
Sto se tice poredjenja sa onim od pre 20 godina, ni tu kod mene ne postoji povezanost, Olimpijakos, iako sa kresanjem budzeta, je i dalje veoma skup tim, za razliku od onog naseg u Istanbulu, kao i onoga u Parizu! Kod mene je emociju izazvalo samo to sto je Duda sampion, ne znam za ostale.