Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga sezona 2011/2012

Postby irriducibili » 13 May 2012, 23:37

VUČKO_88 wrote:Samo ti cekaj sa svojom bracom tamo.... Eto nas....

Zar ti ne slavis na ulici?
irriducibili

Postby DON » 13 May 2012, 23:39

irriducibili wrote:
VUČKO_88 wrote:Samo ti cekaj sa svojom bracom tamo.... Eto nas....

Zar ti ne slavis na ulici?

Jok, pobedi Siti danas.... Javi se kada dodjes na Partizan grobarcinotm :sick:

Edit->Jel ima negde izjava doktora Ivkovica???
DON

Postby Diktator » 13 May 2012, 23:48

a sad malo o kosarci.. :copa1:
Duda Ivkovic sampion i sad ima vise titula od DV i SP zajedno :biggrin:
Fenomenalna priprema ekipe..iako nije najbolje krenulo mec je okrenuo sa prakticno drugom postavom i igracima koje je sam izgurao u ove dve godine-->Slukas & Macaris..
Imao je prednost u tome sto odlicno poznaje Teodosica i zna sve njegove falinke..a glavna jeste pucanje i neverovatna sposobnost da svoj tim odvede u poraz..Kazlauskas je zaribao onog trenutka kad je na 2-3 min do kraja povukao sa terena Gordona i vratio Teodosica
Odlicno je DI uklopio Printezisa koji je grejao klupu u vreme velikog Janakisa,na vreme povukao Antica sa terena,dao vremena Seselju taman da ubode jednu trojku u povratnickoj seriji i usput malo iznabada Kirilenka..
Neverovatna je stvar da je Olimpijakos ostao u igri iako su do 27 minuta samo 3 igraca davala koseve?!?

Dusan Ivkovic :blue: :ojha:

Ivković: Isplatilo je boriti se
Izvor. B92 | AK

Olimpijakos je kao autsajder stigao na Fajnal for u Istanbul, a u Atinu se vraća kao šampiona Evrope. Najzaslužniji za to je svakako Dušan Ivković.

Selektor Srbije
je po drugi put doneo Olimpijakosu trofej (1997), iako je početkom sezone ostao bez pola tima, a u novu krenuo sa nekoliko mladih igrača.

"Sećam se prve utakmice u Bilbau. Bio je to slab nivo košarke, a sada smo dostigli najviši. Želim da čestitam svim igračima i kolegama na ovome. Vratili smo navijače, isplatilo je boriti se za ovo", rekao je Ivković.

Očekivano razočaranje nije krio trener CSKA Jonas Kazlauskas čiji su igrači ispustili 19 poena prednosti za samo deset minuta.

"Teško je govoriti posle ovako teške utakmice. Dobro smo odigrali tri četvtine, a onda počeli da gubimo kontrolu. Možda su igrači pomislili da je utakmica rešena i da je pobeda naša. Napravili smo ozbiljne greške pri kraju, promašili četiri slobodna bacanja i izgubili", zaključio je Kazlauskas.

majstor bre!

p.s. cestitke i Misku & Beobasketu sto su Dudi & pojedincima (koji ne zasluzuju mesto u reprezentaciji) namestili titulu prvaka evrope!
Misko --> Tole V2 :biggrin:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby irriducibili » 13 May 2012, 23:49

VUČKO_88 wrote:Javi se kada dodjes na Partizan grobarcinotm :sick:

Prvo, nisam znao da se poznajemo, pa da mozes da uocis da li sam prisutan.

Drugo, kao i svake godine, ja sam se klubu oduzio kupovinom sezonskih ulaznica. I kosarkaske i fudbalske, iako mogu da poput nekih :roll: ulazim bez njih.

U skladu sa tim, za svoj dati novac imam pravo izbora da li cu i kada ulaznicu iskoristiti. Kao sto imam pravo i da ne navijam za bracutm. Ne sporim ni tvoje pravo da slavis, evo vec u utorak mozes da priredis festu... :clap:
irriducibili

Postby DON » 14 May 2012, 00:01

irriducibili wrote:
VUČKO_88 wrote:Javi se kada dodjes na Partizan grobarcinotm :sick:

Prvo, nisam znao da se poznajemo, pa da mozes da uocis da li sam prisutan.

Drugo, kao i svake godine, ja sam se klubu oduzio kupovinom sezonskih ulaznica. I kosarkaske i fudbalske, iako mogu da poput nekih :roll: ulazim bez njih.

U skladu sa tim, za svoj dati novac imam pravo izbora da li cu i kada ulaznicu iskoristiti. Kao sto imam pravo i da ne navijam za bracutm. Ne sporim ni tvoje pravo da slavis, evo vec u utorak mozes da priredis festu... :clap:

Evo srce nam se cepa... Ja sam mislio da se lozimo malo.... Pozdravio te Duda, nisam znao da te toliko boli njegov uspeh i nasa radost sto je selektor Srbije prvak Evrope. Jos je i Grobar....

Nego, imas li ti nekog prijatelja koji navija za Zvezdu?
DON

Postby Step » 14 May 2012, 00:04

koliko vidim Irr se najvise potresao... :biggrin:

bas je zanimljiva ta tzv. "pobratimska" teza o navijanju i prozivanju svih onih koji ne "postuju" takav kodeks ponasanja...

btw... sve cestitike dudi i ekipi, jer su uspeli da dostignu i prestignu onoliku prednost rusa, koji su samo skupina papreno placenih legionara i nista vise od toga... veceras je pobedio tim, kao i mnogo puta do sada...

teo :tap:
...zivot nije uspon, zivot je pad. i kad mislis da se penjas, u stvari padas. a kad padnes do dna, pocnes da kopas rupu...
Step

Postby harper lee » 14 May 2012, 00:05

Svasta sam u zivotu video ali da admin foruma istragom poturica troluje topike na svom sopstvenom forumu, to stvarno nikad u zivotu nisam video. :laugh:

Nista ne beri brigu, Irrinej. Sad bar znas kome treba da se javis kad totalno flipnes. A nisi daleko od toga. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 14 May 2012, 00:10

VUČKO_88 wrote:nasa radost sto je selektor Srbije prvak Evrope.

:laugh:

Nesto si pobrkao, nije bilo prvenstvo u golubarstvu. Olimpijakos je prvak EL u kosarci, u kojoj ucestvuju timovi, a ne pojedinci. A sad nastavi da se radujes, ko ti brani?
irriducibili

Postby ima 1 tim » 14 May 2012, 00:11

VUČKO_88 wrote:Nego, imas li ti nekog prijateljakoji navija za Zvezdu?

mala ispravka :manikir:

nema,zato i stalkuje koga stigne...pa cak i trenutno medijski najeksponiranijeg preletaca :copa1:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby DON » 14 May 2012, 00:17

irriducibili wrote:

Nesto si pobrkao, nije bilo prvenstvo u golubarstvu. Olimpijakos je prvak EL u kosarci, u kojoj ucestvuju timovi, a ne pojedinci. A sad nastavi da se radujes, ko ti brani?

Nisam se radovao ni sekunde, nema potrebe, nisam cak ni video kos Printezsa, jer sam posle prvog poluvremena prebacio na Mia - Ind, toliko me interesuje duel mrtvog Olipijakosa i CSKA....Ali tebe ocigledno jos boli, a bolece jos dugo svaki uspeh velikog Dusana... Jbg, najlakse je loziti strucnjake tm koji su nam letos objasnjavali kako je golubar izlapeo! Mrznja truje, pozdravi ove tvoje drugare sa severa, a u utorak se lepo provedi na proslavi sa Gavrosima, latentni Delijo....

A da Oli nije najbolji u Evropi, videcete svi uskoro, kada ga brat Zeljko osuri u Grckoj!
DON

Postby irriducibili » 14 May 2012, 00:23

VUČKO_88 wrote:

Nisam se radovao ni sekunde

Ti vise ne znas ni gde udaras, ni sta pises. Nema veze, nisi jedini, javljaju se i gori slucajevi...
irriducibili

Postby DON » 14 May 2012, 00:26

irriducibili wrote:
VUČKO_88 wrote:

Nisam se radovao ni sekunde

Ti vise ne znas ni gde udaras, ni sta pises. Nema veze, nisi jedini, javljaju se i gori slucajevi...

Ne moze biti ni jedna veca hepo kocka od tebe.... Aj laku noc, evo vise od godinu dana postoji Avangarda, a ti i dalje ne mozes da dobacis tm :ajdejebote:

irriducibili wrote:Volim Olimpijakos :biggrin:
DON

Postby irriducibili » 14 May 2012, 00:30

VUČKO_88 wrote:Ne moze biti ni jedna veca hepo kocka od tebe.... Aj laku noc, evo vise od godinu dana postoji Avangarda, a ti i dalje ne mozes da dobacis tm :ajdejebote:

Bitno da si ti dobaciotm do nivoa infantilnosti i ne ide dalje. Laku noc Vucko, jesi li obavio vecernju higijenu?
irriducibili

Postby DON » 14 May 2012, 00:31

irriducibili wrote:VOLIM OLIMPIJAKOS

:huh:
DON

Postby irriducibili » 14 May 2012, 00:41

VUČKO_88 wrote:
irriducibili wrote:VOLIM OLIMPIJAKOS

:huh:

:biggrin:

Kako si pogodio? Bicu u cetvrtak u Atini, kao pretpostavljam jedini koji ce u hali navijati za PAO. Zao mi je sto sam propustio tu sada vec legendarnu scenu nekoga u Partizanovom dresu medju Olimpijakosovim navijacima, ali bitno je da je led probijen. Jos kad im prenesem da su forumski grobari bili u ekstazi zbog njihove pobede, siguran sam da mi u trenucima slavlja nece zameriti sto ne mogu licno da dobacimtm do te nove ljubavi. Ako zelis, mogu im i tvoje licne pozdrave preneti...
irriducibili

PreviousNext

Return to Evropska košarka