by Milutinov Tata » 12 Oct 2022, 17:49
Mislim da je veliki teret bio i 23 uzastopno osvojena seta, to je bas strasan niz u ovakvoj konkurenciji. Jednom je morao da se prekine, ja sam se nadao da ce sinoc, ali ne odmah na pocetku meca. Kao sto napisah generalno slaba predstava nasih, ali su ipak nasle nacin da imaju mec rutinski u svojim rukama nakon gubitka prvog seta, ali tesko je objasnjiv onakav pad u finisu cetvrtog seta.
Veceras ne znam sta da ocekujem, Tijana se bas istrosila sinoc jer je ovo licilo na meceve iz prosle godine kada Maja sve dize njoj jer niko drugi ne moze da osvoji poen. Nadam se da ce blok bolje raditi i da ce Jovana i Maja biti dovoljno dobre da povremeno moze sa njima da se odigra prvi tempo ili koreja. Busa valjda napadacki ne moze gore od onoga juce, Brankica bi trebala biti malo opustenija veceras.
Cilj je da im razvucemo blok kao u prvoj utakmici, kada su tu bile bas nemocne. Sinoc su recimo protiv Turkinja pocele mec sa dva bloka, odmah se nalozile i posle su bile bas jake u tom segmentu. Takodje servis mora biti mnogo, mnogo bolji nego sinoc, jer bude li njihov dizac mogla da deli lopte bice mnogo problema, napadacki su mnogo opasnije od Poljakinja sa pozicije primaca. SAD ce verovatno poceti sa Frenti i Kuk kao primacicama, kao u zavrsnici meca u LN, tako da ovog puta verovatno necemo imati odredjenu "metu" za servis. Naravno s druge strane nas prijem mora biti bolji nego sinoc, suvise je Drca "jurila" lopte, a tada se uglavnom zna gde dize, pa se i protivnicki blok moze postaviti na vreme. Bas bi nam znacila Lozo da moze da odigra koliko toliko kada Brankici ne ide, Bojana ce verovatno ulaziti na prijem u drugu liniju, ali pitanje je koliko ona moze proitv americkog bloka u napadu. Nekako se nadam da ce Jovana zakljucati mrezu i kao u prvom mecu biti prevaga kada bude gusto.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018
OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!