Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby harper lee » 11 May 2012, 12:16

Zlaja wrote:Pa ja Kahrimana nisam hteo ni da komentarisem, ja o drugom pricam. A treci je tu za nosenje lopti, a to svakako Aleksic ne moze biti, pa on je u svadji sa njima...

Covece, mi smo u takvoj banani sa golmanima da se o jednom mocnom Bajkovicu zvakalo po novinama. Mislim, dobro je to meni doslo da malo zajebavam ovog grobara-sovinistu Irrineja ali, halo bre, Bajkovic. :laugh:

Brkic je navodno dobro branio prvi deo sezone u Kalcu dok je bio na golu ali nisam ga odavno gledao pa ne mogu da sudim. Ja se njega secam kao golmana sa odlicnim fizikalijama koji ume da tesko kiksa, videcemo na sta sada lici. Ovo ostalo ne bih komentarisao jer u sustini, kao sto rekoh, nije ni bitno. Ne racunajuci Disljenkovica ne postoji srpski golman kojeg bih radije od ove trojice video na golu. Ovo ko je s kim u svadji ostavljam insajderima da raspredaju, to me ne zanima. Ocigledno ne zanima ni Mihajlovica.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby harper lee » 11 May 2012, 12:20

Aleksa wrote:bilo bi normalno da je BiH normalna drzava,da najcitaniji list nije avaz i da se glavna ulica na Bas Carsiji ne zove ulica zelenih beretki.. :sick:
valjda Srbi iz RS treba da dele te vrednosti i lepote normalne BiH :manikir:

Sta treba ili ne treba Srbi iz BiH da dele je njihov problem i njihova odluka. Mene to ne dotice i ne zanima a i kad bi me zanimalo nije tema ni za ovaj topik ni za ovaj forum. Kao sto vec rekoh, meni je takodje normalno da covek koji se oseca Srbinom i ispunjava uslove igra za reprezentaciju Srbije iako nije rodjen i ne zivi u Srbiji, nemam problem s tim. Pogresna adresa. Ne delim ja Srbe na podobne i nepodobne vec Irrinej.
harper lee

Postby RobRoy » 11 May 2012, 12:54

harper lee wrote:
RobRoy wrote:Tek sad vidjeh postove, pa ti odgovaram sa malo zakašnjenja. Tačno je da Kuz i Subotić nisu rođeni u Srbiji. Kuz je iz nekog sela oko Modriče, a Subotić je iz Banja Luke. Oba mjesta rođenja se nalaze u Republici Srpskoj.
Ti navodiš da je rođen u Bosni, ej čovječe :tap: , pa je li bosanac po nacionalnosti, ili bošnjak možda???? :fies:
Do sada sam samo od muslimana čuo takve gluposti o tim izmišljenim nacijama, a da iz Srbije neko takve stvari piše :tap: , ne mogu da vjerujem.

Pa šta ti čovječe misliš, šta smo po nacionalnosti mi Srbi iz Republike Srpske?
Ti da kažeš da fudbaleri iz Republike Srpske nemaju veze sa Srbijom?
Kako te nije sramota takvih riječi?
Jesi li čuo za pojam matične države?
Jesi li ti čuo za nacionalnu pripadnost?
Za koga bi po tvom mišljenju Srbi iz Republike Srpske trebalo da nastupaju?

Zasto lupetas kad neke osnovne pojmove nisi u stanju da razlucis?

Nigde nisam napisao da Subotic nema nikakve veze sa Srbima vec da nema nikakve veze sa Srbijom. Adem Ljajic nije Srbin pa igra za Srbiju. Za koga on treba da igra? Za Bosnu? Jesu li Djula Mester ili Brizitka Molnar trebalo da igraju za Madjarsku?

Uzgred, vama koji zivite u RS maticna drzava je Bosna i Hercegovina jer zivite u njoj, njena dokumenta imate, u njoj placate porez. Niko vam ne brani da imate poseban osecaj prema Srbiji i posebne veze s njom, pa ako hocete i njeno drzavljanstvo mozete da ga imate. Ali vi zivite u Bosni i Hercegovini i bilo bi savrseno normalno da neki od fudbalera iz RS koji imaju srpsku nacionalnost igraju za reprezentaciju te drzave. Uostalom, neki Srbi koliko znam i igraju za bosansku reprezentaciju ili su u kombinaciji za tim.

Da i ne pricam sto si promasio temu, to jest sagovornika. Meni nije nenormalno sto je Subotic izabrao da igra za Srbiju vec Irrineju. Njemu smeta sto ljudi koji se osecaju Srbima hoce da igraju za reprezentaciju Srbije a ne meni. Meni je to OK.

Kad smo kod lupetanja i razlučivanja osnovnih pojmova boldovao sam ti lupetanje. Matična država nije država u kojoj neko živi, već država iz koje neko vodi porijeklo i čiji jezik i pismo govori i njeguje.
Mi Srbi iz Republike Srpske govorimo srpskim jezikom, doduše ijekavicu, pišemo ćirilicu, a ne potičemo iz Kine ili Japana, već baš iz Srbije, što je dokazivo kada se posmatra raseljavanje srpskog naroda vijekovima unazad, tako da nam je matična država upravo Srbija, a ne BiH, kao što ti tvrdiš.
Ovo opet dokazuje da Subotić ima i tek kako veze sa Srbijom.
Toliko o lupetanju.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby harper lee » 11 May 2012, 13:30

RobRoy wrote:Kad smo kod lupetanja i razlučivanja osnovnih pojmova boldovao sam ti lupetanje. Matična država nije država u kojoj neko živi, već država iz koje neko vodi porijeklo i čiji jezik i pismo govori i njeguje.
Mi Srbi iz Republike Srpske govorimo srpskim jezikom, doduše ijekavicu, pišemo ćirilicu, a ne potičemo iz Kine ili Japana, već baš iz Srbije, što je dokazivo kada se posmatra raseljavanje srpskog naroda vijekovima unazad, tako da nam je matična država upravo Srbija, a ne BiH, kao što ti tvrdiš.
Ovo opet dokazuje da Subotić ima i tek kako veze sa Srbijom.
Toliko o lupetanju.

:laugh:

U pravu si. Toliko o lupetanju.
harper lee

Postby irriducibili » 11 May 2012, 13:49

harper lee wrote:Uzgred, vama koji zivite u RS maticna drzava je Bosna i Hercegovina jer zivite u njoj

Meni nije nenormalno sto je Subotic izabrao da igra za Srbiju vec Irrineju. Njemu smeta sto ljudi koji se osecaju Srbima hoce da igraju za reprezentaciju Srbije a ne meni. Meni je to OK.

Dokle, Harper, dokle? Tako i za zatvorenika mozes reci da zivi u KPZ-u. Samo sto ce kazna kad tad isteci. I Srbima iz RS ce... :okk:

Lepo si ovo formulisao, vec klasicna Harperova demagogija. Ne znam za Irineja, ali meni je savrseno normalno da Subotic igra za nasu reprezentaciju, kao sto bi bilo normalno i da je npr Krkic tako odlucio, ali je tu nedostatak mozga i ocevog autoriteta odlucio drugacije. Prirodno je i da Ljajic i Molnar igraju za Srbiju, mada bih shvatio i da su poput brata i sestre Janjic odlucili drugacije. Ali, nije normalno da se u nas nacionalni tim trpa dukljanin iz cetinjskog krsa, koji sa Srbijom ima taman toliko veze kao i vas izbornik trener. Naime, zivi u njoj...
irriducibili

Postby harper lee » 11 May 2012, 13:55

irriducibili wrote:
harper lee wrote:Uzgred, vama koji zivite u RS maticna drzava je Bosna i Hercegovina jer zivite u njoj

Meni nije nenormalno sto je Subotic izabrao da igra za Srbiju vec Irrineju. Njemu smeta sto ljudi koji se osecaju Srbima hoce da igraju za reprezentaciju Srbije a ne meni. Meni je to OK.

Dokle, Harper, dokle? Tako i za zatvorenika mozes reci da zivi u KPZ-u. Samo sto ce kazna kad tad isteci. I Srbima iz RS ce... :okk:

Lepo si ovo formulisao, vec klasicna Harperova demagogija. Ne znam za Irineja, ali meni je savrseno normalno da Subotic igra za nasu reprezentaciju, kao sto bi bilo normalno i da je npr Krkic tako odlucio, ali je tu nedostatak mozga i ocevog autoriteta odlucio drugacije. Prirodno je i da Ljajic i Molnar igraju za Srbiju, mada bih shvatio i da su poput brata i sestre Janjic odlucili drugacije. Ali, nije normalno da se u nas nacionalni tim trpa dukljanin iz cetinjskog krsa, koji sa Srbijom ima taman toliko veze kao i vas izbornik trener. Naime, zivi u njoj...

Kao sto rekoh, nisam ja taj koji daje indulgencije ko je Srbin a ko nije vec ovaj nas mali lokalni sovinista Irrinej. To je problem sa sovinistima, ako nisi Srbin po njihovom ukusu onda nisi Srbin uopste.
harper lee

Postby irriducibili » 11 May 2012, 14:22

harper lee wrote:Kao sto rekoh, nisam ja taj koji daje indulgencije ko je Srbin a ko nije vec ovaj nas mali lokalni sovinista Irrinej. To je problem sa sovinistima, ako nisi Srbin po njihovom ukusu onda nisi Srbin uopste.

Mada me nisi direktno pomenuo, obzirom da si se nadovezao na moj post, pretpostavljam da nesto od tvog prividjanja sovinista ima veze sa mnom. Dakle, gde sam ja to opisivao Srbina po mom ukusu i sta ti znas o tome? Ne sumnjam da su tebi Slobodan Petrovic ili Jovan Divjak savrsen primer adekvatnog izbora, jos samo da ubedite i preostalih 99% njihovih zemljaka...
irriducibili

Postby kocic » 11 May 2012, 14:30

harper lee wrote:Adem Ljajic nije Srbin pa igra za Srbiju.

adem ljajic jeste srbin.
vratite kezu!!!
kocic

Postby irriducibili » 11 May 2012, 15:14

kocic wrote:adem ljajic jeste srbin.

Muslimanske veroispovesti? Vuce Draskovicu, zar si se opet preokrenuo, opet ti o veri pradjedova? :unsure:
irriducibili

Postby kocic » 11 May 2012, 15:36

kakve veze vera ima sa nacionalnom pripadnoscu? sem kod tebe u glavi :laugh:
vratite kezu!!!
kocic

Postby harper lee » 11 May 2012, 15:38

irriducibili wrote:Mada me nisi direktno pomenuo, obzirom da si se nadovezao na moj post, pretpostavljam da nesto od tvog prividjanja sovinista ima veze sa mnom. Dakle, gde sam ja to opisivao Srbina po mom ukusu i sta ti znas o tome? Ne sumnjam da su tebi Slobodan Petrovic ili Jovan Divjak savrsen primer adekvatnog izbora, jos samo da ubedite i preostalih 99% njihovih zemljaka...

Ko je moj primer i moj idol je moj problem a na sopstveno pitanje iz druge recenice si odgovorio u trecoj iako to niko od tebe nije trazio. Ja sam se, inace, nadovezao, na tvoje uzimanje prava Bajkovicu da se oseca kako hoce da se oseca a od Bajkovica do RobRoya da li ces dobaciti je samo pitanje tvog licnog ukusa. Za razliku od tebe licni ukus kod mene odredjuje hocu li nekog licno prezirati, mrzeti, voleti ili postovati. Za sve ostalo tu su Mastercard i izvod iz maticne knjige rodjenih.
harper lee

Postby Panta » 11 May 2012, 16:15

irriducibili wrote:Dokle, Harper, dokle? Tako i za zatvorenika mozes reci da zivi u KPZ-u. Samo sto ce kazna kad tad isteci. I Srbima iz RS ce... :okk:

Simpaticno poredjenje, ali da bi neko bio u zatvoru, pretpostavka je da je pre toga ziveo i na slobodi...

Mene zanima kada su to bosanski Srbi ziveli odvojeno, u drugoj drzavi, u odnosu na svoje komsije druge dve nacionalnosti?

I jos nesto, nije tacno da je Srbima iz BIH Srbija maticna drzava, bar ne u smislu onoga sto se pod tim pojmom uobicajeno podrazumeva... Srbi vekovima zive u Bosni, predstavljaju autohton narod, a nisu se iz Krusevca ili Pozarevca doselili u Bosnu. Upravo prihvatanje takve teze je u suprotnosti sa omiljenima srpskom sintagmom iz devedesetih- vekovna ognjista...

Isto vazi i za Srbe u drugim susednim drzavama...
Fedor is back.
Panta

Postby harper lee » 11 May 2012, 16:23

Panta wrote:I jos nesto, nije tacno da je Srbima iz BIH Srbija maticna drzava, bar ne u smislu onoga sto se pod tim pojmom uobicajeno podrazumeva... Srbi vekovima zive u Bosni, predstavljaju autohton narod, a nisu se iz Krusevca ili Pozarevca doselili u Bosnu. Upravo prihvatanje takve teze je u suprotnosti sa omiljenima srpskom sintagmom iz devedesetih- vekovna ognjista...

Neka si mu ti objasnio. :biggrin: Covek ne razume osnovne socioloske pojmove ali zato je brz da objasni drugima kako lupetaju. :laugh:

Jos kad bi samo neko mogao da mu objasni da se njegova teza sutra u tom istom Avazu moze naci kao dokaz kako su Srbi u BiH dosljaci i okupatori jer, eto, to i sami Srbi kazu. Ali, to je vec vidjeno, niko nije u stanju tako temeljno sebe da upuca u nogu koliko nacionalista koji pretera u ljubavi pa se zapetlja u neznanju.
harper lee

Postby irriducibili » 11 May 2012, 17:08

kocic wrote:kakve veze vera ima sa nacionalnom pripadnoscu? sem kod tebe u glavi :laugh:

Pogledaj rezultate popisa i neke cudne koincidencije. U medjuvremenu, skokni do Ljajicevog rodnog kraja i pitaj za njegovu nacionalnost. Samo pitaj, nemoj nista da tvrdis, smejali bi ti se, a mozda bi i gore prosao...

harper lee wrote:tvoje uzimanje prava Bajkovicu da se oseca kako hoce da se oseca

Samo sam se nadovezao na opstu histeriju da se Kleu oduzme pravo da se oseca kao Bajkovic. Mislim, kao Srbin, a ne australopitekus...

Panta wrote:Simpaticno poredjenje, ali da bi neko bio u zatvoru, pretpostavka je da je pre toga ziveo i na slobodi...

Cenim ja tvoju logiku, ali imamo ovde forumase iz Srpske. Ne mislis li da ce oni to najbolje znati? :roll:
irriducibili

Postby kocic » 11 May 2012, 17:22

irriducibili wrote:Pogledaj rezultate popisa i neke cudne koincidencije. U medjuvremenu, skokni do Ljajicevog rodnog kraja i pitaj za njegovu nacionalnost. Samo pitaj, nemoj nista da tvrdis, smejali bi ti se, a mozda bi i gore prosao...

ne znas koren problema sa srbima muslimanima i srbima katolicima a u svom neznanju samo tvrdoglavo guras kontra kao sto je harper primetio.
daleko su ljajici od autohtonih turkoglua, demirela i umita...
vratite kezu!!!
kocic

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja