Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby irriducibili » 10 May 2012, 13:43

RobRoy wrote:da iz Srbije neko takve stvari piše :tap: , ne mogu da vjerujem.

Bez namere da branim Harperovu potrebu za kontriranjem, moram da primetim da se on nije bavio nacionalnoscu, vec mestom rodjenja. Ponestalo mu argumenata posto je cak i njemu verovatno bilo smesno da se pecinski covek sa Cetinja oseca kao Srbin :laugh:. Objasnice dalje vec on, mene licno ne bi iznenadilo da mu je logicno da Subotic i Kuzmanovic ponosno nose dres sa ljiljanima. Kad moze Misimovic... :banghead:
irriducibili

Postby RobRoy » 10 May 2012, 14:53

irriducibili wrote:
RobRoy wrote:da iz Srbije neko takve stvari piše :tap: , ne mogu da vjerujem.

Bez namere da branim Harperovu potrebu za kontriranjem, moram da primetim da se on nije bavio nacionalnoscu, vec mestom rodjenja. Ponestalo mu argumenata posto je cak i njemu verovatno bilo smesno da se pecinski covek sa Cetinja oseca kao Srbin :laugh:. Objasnice dalje vec on, mene licno ne bi iznenadilo da mu je logicno da Subotic i Kuzmanovic ponosno nose dres sa ljiljanima. Kad moze Misimovic... :banghead:

Kako nije prijatelju moj?
Pa pitao je kakve Subotić ima veze sa Srbijom?
Osim toga što je Srbin, druge veze nema.
E sad, ako to nije dovoljna veza...

I grb da ljube. :mukica:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Panta » 10 May 2012, 19:02

^

Ono sto ti pise na koricama pasosa je jedino bitno, nikakva nacionalnost...
Fedor is back.
Panta

Postby Zlaja » 10 May 2012, 20:19

GOLMANI
Željko Brkić (Sijena)
Damir Kahriman (Tavrija)
Branimir Aleksić ( Spartak ZV)
ODBRANA
Branislav Ivanović (Čelsi)
Milan Biševac (PSŽ)
Neven Subotić (Dortmund)
Slobodan Rajković (Hamburger)
Aleksandar Kolarov (Mančester s.)
Ivan Obradović (Saragosa)
Duško Tošić (Crvena zvezda)
Filip Mladenović (C. Zvezda)
Nikola Maksimović (C. Zvezda)
Matija Nastasić (Fiorentina)
Pavle Ninkov (Tuluz)
Dušan Basta (Udineze)
SREDINA TERENA
Zdravko Kuzmanović (Štutgart)
Radosav Petrović (Blekburn)
Aleksandar Ignjovski (Verder)
Nemanja Matić (Benfika)
Ivan Radovanović (Novara)
Ljubomir Fejsa (Olimpijakos)
Srđan Mijailović (Crvena zvezda)
Adem Ljajić (Fiorentina)
Filip Đuričić (Herenven)
Zoran Tošić (CSKA Moskva)
Boško Janković (Đenova)
Nemanja Tomić (Partizan)
Dušan Tadić (Tvente)
Darko Lazović (Crvena zvezda)
Miloš Ninković (Dinamo Kijev)
NAPAD
Stefan Šćepović (Hapoel Ako)
Dejan Lekić (Osasuna)
Lazar Marković (Partizan)

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:379233-Mihajlovic-vec-izabrao-33-igraca
Zlaja

Postby ИлићКапитен22 » 10 May 2012, 20:22

dovoljno je da sam video Branimir Aleksic i da mi se zeludac prevrne...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Неша » 10 May 2012, 20:23

Prezadovoljan sam ovim.
Fali Stojke ali ocigledno Mihajlovic ne zeli da na mecevima gde smo domacini bilo ko peva protiv naseg igraca. Nazalost to nam ne gine ako bude branio Stojke.
Da se oporavi Sulejmani i to je to.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby RobRoy » 11 May 2012, 10:01

Panta wrote:^

Srbi iz Republike Srpske po osnovu nacionalne pripadnosti mogu da uspješno apliciraju za državljanstvo Republike Srbije.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Panta » 11 May 2012, 10:57

RobRoy wrote:

Srbi iz Republike Srpske po osnovu nacionalne pripadnosti mogu da uspješno apliciraju za državljanstvo Republike Srbije.

Srbi iz Bosne i Hercegovine, kao i iz ostalih okolnih zemalja mogu da apliciraju za drzavljanstvo, ali time ne postaju izjednaceni sa drzavljanima Srbije u pravima i obavezama, recimo nemaju pravo glasa, kao sto je slucaj sa Hrvatima iz BIH. Na srecu, naravno...
Fedor is back.
Panta

Postby Diktator » 11 May 2012, 11:30

Panta wrote:
RobRoy wrote:

Srbi iz Bosne i Hercegovine, kao i iz ostalih okolnih zemalja mogu da apliciraju za drzavljanstvo, ali time ne postaju izjednaceni sa drzavljanima Srbije u pravima i obavezama, recimo nemaju pravo glasa, kao sto je slucaj sa Hrvatima iz BIH. Na srecu, naravno...

svom srecom imaju Republiku Srpsku pa mogu da biraju svog predsednika :triprsta:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby harper lee » 11 May 2012, 11:52

RobRoy wrote:Tek sad vidjeh postove, pa ti odgovaram sa malo zakašnjenja. Tačno je da Kuz i Subotić nisu rođeni u Srbiji. Kuz je iz nekog sela oko Modriče, a Subotić je iz Banja Luke. Oba mjesta rođenja se nalaze u Republici Srpskoj.
Ti navodiš da je rođen u Bosni, ej čovječe :tap: , pa je li bosanac po nacionalnosti, ili bošnjak možda???? :fies:
Do sada sam samo od muslimana čuo takve gluposti o tim izmišljenim nacijama, a da iz Srbije neko takve stvari piše :tap: , ne mogu da vjerujem.

Pa šta ti čovječe misliš, šta smo po nacionalnosti mi Srbi iz Republike Srpske?
Ti da kažeš da fudbaleri iz Republike Srpske nemaju veze sa Srbijom?
Kako te nije sramota takvih riječi?
Jesi li čuo za pojam matične države?
Jesi li ti čuo za nacionalnu pripadnost?
Za koga bi po tvom mišljenju Srbi iz Republike Srpske trebalo da nastupaju?

Zasto lupetas kad neke osnovne pojmove nisi u stanju da razlucis?

Nigde nisam napisao da Subotic nema nikakve veze sa Srbima vec da nema nikakve veze sa Srbijom. Adem Ljajic nije Srbin pa igra za Srbiju. Za koga on treba da igra? Za Bosnu? Jesu li Djula Mester ili Brizitka Molnar trebalo da igraju za Madjarsku?

Uzgred, vama koji zivite u RS maticna drzava je Bosna i Hercegovina jer zivite u njoj, njena dokumenta imate, u njoj placate porez. Niko vam ne brani da imate poseban osecaj prema Srbiji i posebne veze s njom, pa ako hocete i njeno drzavljanstvo mozete da ga imate. Ali vi zivite u Bosni i Hercegovini i bilo bi savrseno normalno da neki od fudbalera iz RS koji imaju srpsku nacionalnost igraju za reprezentaciju te drzave. Uostalom, neki Srbi koliko znam i igraju za bosansku reprezentaciju ili su u kombinaciji za tim.

Da i ne pricam sto si promasio temu, to jest sagovornika. Meni nije nenormalno sto je Subotic izabrao da igra za Srbiju vec Irrineju. Njemu smeta sto ljudi koji se osecaju Srbima hoce da igraju za reprezentaciju Srbije a ne meni. Meni je to OK.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby harper lee » 11 May 2012, 11:55

Nesha wrote:Prezadovoljan sam ovim.
Fali Stojke ali ocigledno Mihajlovic ne zeli da na mecevima gde smo domacini bilo ko peva protiv naseg igraca. Nazalost to nam ne gine ako bude branio Stojke.
Da se oporavi Sulejmani i to je to.

Stojkovic kako brani u poslednje vreme ne fali uopste.
harper lee

Postby Zlaja » 11 May 2012, 11:56

Tvoj ljubimac Aleksic je bolji :okk:
Zlaja

Postby harper lee » 11 May 2012, 12:01

Zlaja wrote:Tvoj ljubimac Aleksic je bolji :okk:

Tu ce Brkic da brani, Aleksic nece ni videti teren. Stojke nije za gol reprezentacije ali nije ni za to da se drzi kao treci golman jer je ipak on bio dugogodisnji standardni kec u reprezentaciji. Taj Aleksic je protiv nas branio odlicno, nemam pojma sta mu se desilo da protiv vas ispusti one dve lopte. Nebitno, sustina je da su nam sva tri golmana prilicno sklona kiksevima i to je veci problem od toga da li smo izabrali ovu ili onu kiksaru za treceg golmana.
harper lee

Postby Zlaja » 11 May 2012, 12:06

Pa ja Kahrimana nisam hteo ni da komentarisem, ja o drugom pricam. A treci je tu za nosenje lopti, a to svakako Aleksic ne moze biti, pa on je u svadji sa njima...
Zlaja

Postby Diktator » 11 May 2012, 12:10

harper lee wrote:
RobRoy wrote:

Zasto lupetas kad neke osnovne pojmove nisi u stanju da razlucis?

Nigde nisam napisao da Subotic nema nikakve veze sa Srbima vec da nema nikakve veze sa Srbijom. Adem Ljajic nije Srbin pa igra za Srbiju. Za koga on treba da igra? Za Bosnu? Jesu li Djula Mester ili Brizitka Molnar trebalo da igraju za Madjarsku?

Uzgred, vama koji zivite u RS maticna drzava je Bosna i Hercegovina jer zivite u njoj, njena dokumenta imate, u njoj placate porez. Niko vam ne brani da imate poseban osecaj prema Srbiji i posebne veze s njom, pa ako hocete i njeno drzavljanstvo mozete da ga imate. Ali vi zivite u Bosni i Hercegovini i bilo bi savrseno normalno da neki od fudbalera iz RS koji imaju srpsku nacionalnost igraju za reprezentaciju te drzave. Uostalom, neki Srbi koliko znam i igraju za bosansku reprezentaciju ili su u kombinaciji za tim.

Da i ne pricam sto si promasio temu, to jest sagovornika. Meni nije nenormalno sto je Subotic izabrao da igra za Srbiju vec Irrineju. Njemu smeta sto ljudi koji se osecaju Srbima hoce da igraju za reprezentaciju Srbije a ne meni. Meni je to OK.

bilo bi normalno da je BiH normalna drzava,da najcitaniji list nije avaz i da se glavna ulica na Bas Carsiji ne zove ulica zelenih beretki.. :sick:
valjda Srbi iz RS treba da dele te vrednosti i lepote normalne BiH :manikir:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja