Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Italijanska liga

Postby Isak » 01 Sep 2022, 23:08

Radonjaa wrote:Ne znam odakle je Maldini izvukao Desta u samom finišu prelaznog roka, ne pamtim kad je neki transfer na tom nivou realizovan ovako bez apsolutno ikakve najave. Sa jedne strane bi mogao da bude odličan potez, nastavlja sa praksom da uzima mlade igrače koji se nisu snašli u klubovima iz samog vrha, ovako je pogodio i Ernandeza, a čini mi se da je i cijena ista kao što je bila za Tea.

Sa druge strane, čudan izbor pozicije za pojačanje, osim ako je Florenci povrijeđen teže nego što se mislilo, pošto su početne procjene bile 4 - 5 nedelja, ali je za početak samo pozajmica, pa neka ide. :D

Već vidim kako će Dest i Florenci sada konkurisati osim za bekovsku i za krilnu poziciju.
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby Vasilije 1980 » 02 Sep 2022, 08:53

https://twitter.com/Atalanta_BC/status/ ... scKOQ&s=19

Da li se nažalost bliži kraj jedne blistave karijere. Popularni "Jojo" usled psihičkih problema bliži napuštanju fudbala nego nastavku karijere.
Vasilije 1980

Postby Stenli » 02 Sep 2022, 09:36

Gledah Romu na Olimpiku protiv Monce i bilo je uživanje. Roma na lidrskoj poziciji bez Vajnalduma i Zaniola uz remi protiv Juventusa, dobar učinak.
Upitna je poslednja linija i tu na kraju nije dovedeno pojačanje. Kamara više kao iznuđena opcija, ali naravno nije ni bilo za očekivati da će se dovesti neko sličnih kvaliteta kao Đini. Šteta što Beloti nije pogodio odmah na debiju, ali on će dati širinu u napadu i biće zanimljivo gledati nadmetanje njega i Tamija.
Stenli

Postby Grande Alessandro » 02 Sep 2022, 09:38

To je to što se tiče Italijana i Juventusa...

Nakon objave Depaja, da ipak ostaje u Barsi, a nadao sam se da posle odlaska Artura i Zakarie Juve opet može da krene po njega, završio se prelazni rok za Juventus!

Ja sam poprilično zadovoljan urađenim. Iskreno, ovo je već treći prelazni rok koji radi ova nova garnitura ljudi i može se reći da je to dobro...
Prošlog leta je stigao Lokateli, ali i Kin, koji se nije proslavio, zimus pak Vlahović, Zakaria i Gati, a eto na Zakarii može i ozbiljna para da se zaradi...imao je svoju šansu ali previše povreda, a ovog leta Pogba, Di Maria, Bremer, Kostić, Milik i Paredes...
Osim Paredesa, koji po meni ima baš veliku platu i rizičnog transfera Pogbe, ostalo deluje sasvim dobro, ali će to najbolje pokazati rezultati.
Generalno, mislim da je morao da se dovede bolji levi bek kao i još jedna opcija u napadu...tj. neki kreativni igrač, jer trenutno osim Di Marie, takav ne postoji ili je povređen (Kjeza, Pogba)...
Dobra stvar je što će dva mlada igrača, pre svega Mireti, ali i Fadjioli, imati šanse da se nametnu ove godine.

Inače, jedna interesantna stva je kako je Juve počeo da kreše budžet za plate od kako ima nove ljud u sportskom sektoru...

A evo i kako npr. izgledaju plate igrača...

Image

Dobra stvar ovde je što npr. igračima poput Rabioa, Aleksa Sandra ili Kvadrada ugovor ističe na kraju sezone...a oni imaju baš velike ugovore u odnosu na ono što pružaju...

I da...ima još jedna interesantna stvar...
Juve je na kupovinu igrača ovog leta potrošio 102.5 miliona i tu je uračunat i otkup Kjeze, dogovoren još ranije...a zaradio 106 miliona...
Grande Alessandro

Postby Houdini » 02 Sep 2022, 10:44

Sportski sektor Juventusa odlično radi i sa Alegrijem brzo će se vratiti ponovo u nedodirljivu poziciju..

Mi smo imali period kad smo mogli da se odlepimo malo, nakon skudeta, ali su prokleti Kinezi stali tome na put.. Sada nam je ostao dobar sportski sektor koji će nas svojim potezima nadam se držati u 4, da makar ne izgubimo kontinuitet LŠ..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby fontaneros » 02 Sep 2022, 10:53

Nazalost veceras nema zavlacenja ispod cebeta i pracenje Serie uz nes i rum kasato (bas sam se nadao nekoj maloj tekmi, tipa kremonese vs specija)

Ali zato sutra startujemo vec od 15h, idemo na taj Artemio Franki da pljasnemo violu, pa onda navijamo za X u Milanu, nakon toga vecernji soping u Rimu gde cemo ispratiti prvog pakera - SMS-a

PS,

Sinoc je moja malenkost osetila da ce "konjici" uzeti barem bod u Studentskom gradu, ali nazalost nije to i naplatila valjano
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Radonjaa » 02 Sep 2022, 13:12

Isak wrote:Već vidim kako će Dest i Florenci sada konkurisati osim za bekovsku i za krilnu poziciju.

Odma sam to pomislio, imam osjećaj da nas očekuje mučna sezona
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Џејси Керол » 03 Sep 2022, 12:23

Niko da baci koju o ovim mladim igracima koji su dosli u Milan.

Jel se moze racunati na njih ozbiljnije vec ove sezone ozbiljnije?
proces.
Џејси Керол

Postby Inzaghi » 03 Sep 2022, 12:44

Bruka dan danas.

Vlahovic na klupi..

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Grande Alessandro » 03 Sep 2022, 12:49

Џејси Керол wrote:Niko da baci koju o ovim mladim igracima koji su dosli u Milan.

Pa Ketelar ce se verovatno odmah nametnuti za startnih 11, jer je Dijaz los...
Od ostalih, mozda jos Dest upadne u prvu postavu kroz neko vreme...i eventualno Pobega...ali vise za rotaciju...
Ovaj Adli nemam pojma kakav je...
Od ovog stopera i ovog veznog, sto su stigli iz nemacke, ne ocekujem mnogo...

Last edited by Grande Alessandro on 03 Sep 2022, 12:52, edited 1 time in total.
Grande Alessandro

Postby Veljkona22 » 03 Sep 2022, 12:52

Di Maria od starta. Goreće Artemio Franki
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Radonjaa » 03 Sep 2022, 13:04

Grande Alessandro wrote:
Џејси Керол wrote:Niko da baci koju o ovim mladim igracima koji su dosli u Milan.

Pa Ketelar ce se verovatno odmah nametnuti za startnih 11, jer je Dijaz los...
Od ostalih, mozda jos Dest upadne u prvu postavu kroz neko vreme...i eventualno Pobega...ali vise za rotaciju...
Ovaj Adli nemam pojma kakav je...
Od ovog stopera i ovog veznog, sto su stigli iz nemacke, ne ocekujem mnogo...

Nije loš Adli, makar po onome što je igrao na pripremama, za rotaciju djeluje super.
Koliko sam ispratio, štoper Tijav je bio na klupi i u Šalkeu :biggrin:
A Vranks se proslavio ovim promašajem kad je igrao u Belgiji, ali mislim da nije loš igrač, kažu da ga Maldini prati već par sezona. U odnosu na Bakajoka svakako pojačanje.

Mislio sam da Džejsi možda misli na našeg Simića i ovog malog Stalmaha kog su ugrabili iz Poljske, ali oni su baš klinci
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Isak » 03 Sep 2022, 13:28

De Ketelar će biti instant pojačanje definitivno.

Tiao je zanimljiv štoper , iza sebe ima sjajnu sezonu sa Šalkeom u drugoj njemačkoj ligi , prije toga solidna sezona i u prvoj ligi.
Za rotaciju i više nego dobar izbor , u bar 7 , 8 timova iz Serie A bi bio starter sigurno.
Od nekih vrlina izdvojio odlično čitanje igre i pozicioniranje.

Vranks isto zanimljiv izbor.
Solidan tehničar , donijeće sa klupe kreacije .
U toku prošle sezone je bio evidentan napredak u fazi odbrane , ali i dalje to nije ništa spektakularno i treba još rada u defanzivnom segmentu.
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby Cvele » 03 Sep 2022, 13:45

Vlahovic van 11.
Cvele

Postby Inzaghi » 03 Sep 2022, 14:14

Pa resavajte to jbt

I odma kazna naravno. Neverovatno :colera:
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal