Klasican Alegri...prvo pozadi da zatvori sve, a napred racuna da ce iskoristiti jednu od dve-tri sanse, koliko mu tim napravi tokom meca
Prvo sam nesto usput ispratio...i deluje da smo bili losi...
Opet Sampa je imala samo jednu ozbiljnu sansu (precka u prvom) za citav mec...
E sada i Sampa, ali i Sasuolo, nisu dali gol...a to je Alegriju najbitnije u ovoj fazi...
Naravno, niti je Sasuolo, a posebno ne Sampa, koja ce se verovatno boriti i za opstanak, neko merilo...mec sa Romom ce to svakako biti...
Prosle nedelje smo videli koliko Di Marija znaci...a prosle sezone koliko Kjeza...
Jos kada bi se tu ukljucio i Pogba...skroz druga prica...
Bez obzira na to, mora pojacanja!
Jos uvek se nadam da ce Depaj ipak u Torino i pored trenutnog zastoja u transferu.
Takodje, ne znam bas da li je Paredes taj koji nedostaje, cak i otvoreno sumnjam u to, ali sto pre mora pojacanje za vezni red.
Odbrana dosta dobra...i Danilo i Bremer, pa cak i Rugani...mada je to ipak bila jedna Sampdoria...nije neki reper...
Jos nesto, mali Mireti je najbolje iskoristio sansu od ovih mladjih...to je i vise nego ocigledno!
Izgleda da samo on ostaje, a da ce i Rovela i Fadjoli na pozajmice...
Verovatno bi ostao jos jedan da je Rabio otisao u Man. Utd, ovako jednostavno nece biti mesta za njih.
Mnogo bitna utakmica sledece nedelje protiv Rome...
O Di Mariji nema jos uvek zvanicnih vesti da propusta Romu, mada ja mislim da i ako nastupa da ce to biti sa klupe...
Roma pored Vajnalduma, mozda nece moci da racuna i na Zaniola (povreda ramena, valjda...)