Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby pick&roll » 19 Jun 2022, 12:50

Obrni - okreni igraće ovi koje sam naveo...

Bjelica na 5, Luče i Kalinić će igrati i na 4...

Eto, ostaje samo žal za Bogdanom :roll:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby White Mamba » 19 Jun 2022, 12:54

Juricemo opet po hotelu, ko nekad <3
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Tegi » 20 Jun 2022, 07:07

A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Olimp » 20 Jun 2022, 17:06

Baš tako.
Kakav odvratan pristup, svi jure da igraju za reprezentaciju a Kalinić razmišlja da li je umoran, i slično.
Ma mrš.

Ovakva reprezentacija ni kompletna u septembru ne može ništa uraditi, tu treba reset i novi tim.

Mi sad s ovim timom sigurno gubimo u Rigi, i s obzirom da je Turcima brisan poraz od Bjelorusa, mi s njima moramo izvući barem 1-1 da igramo a znamo da ce ako zagusti njihovi klubovi sve svoje pustiti.

Jos dogodine i Partizan i Zvezda u EL znači možemo izgubiti od bilo koga bilo koju utakmicu.

SP nam opasno visi, da se molimo da u septembru igramo i da Grcima i sa Turcima s najjacim timom. Iako pitanje koliko ce i tad biti "najjači".
Olimp

Postby Bogun » 20 Jun 2022, 18:24

Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Bogun » 20 Jun 2022, 21:52

Pešić se odlučio za sledeće igrače: Aleksa Avramović, Aleksa Uskoković, Aleksa Novaković, Ognjen Jaramaz, Danilo Anđušić, Miloš Teodosić, Vanja Marinković, Dejan Todorović, Nemanja Dangubić, Uroš Trifunović, Dejan Davidovac, Nemanja Bjelica, Balša Koprivica, Boriša Simanić, Marko Jagodić-Kuridža, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Marko Pecarski, Boban Marjanović, Nikola Jović.

Niko nam neće doći u pomoć, naročito ne 'najbitniji igrač reprezentacije'.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Tegi » 20 Jun 2022, 22:10

Teodosić, Bjelica i Marjanović sa 103 godine u zbiru dolaze da igraju početkom jula, pri čemu je Belom istekao ugovor, a Bobija će, kontam, Hjuston otpustiti.

Sram bilo ostale.

Tačno nam se reprezentacija raspala kada su ovi iz generacija 87-88-89 počeli da padaju, a ovi iz generacija 94-95 trebalo da postanu nosioci.

1. Teodosić, Avramović, Jaramaz
2. Marinković, Anđušić
3. Jović, Todorović
4. Davidovac, Kuridža
4/5. Bjelica
5, Petrušev, Marjanović

Šta će ova ekipa da odbrani? :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baxter Stockman » 20 Jun 2022, 22:14

Di je Pokumon?

Ovo na poziciji 3 ne bih poželeo ni neprijatelju.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Lester Bo » 20 Jun 2022, 22:19

Tegi wrote:Tačno nam se reprezentacija raspala kada su ovi iz generacija 87-88-89 počeli da padaju, a ovi iz generacija 94-95 trebalo da postanu nosioci.

A od igrača 96 i mlađih rupčaga sve do milenijalaca gde ima materijala,ali svako daleko od finalne obrade.

Činjenica ovde su neodazivanjem najviše zatajili oni koji bi u ovom trenutku mogli najviše da pomognu.

Mnogo bi značilo da se uhvati brejk u Letoniji.
Lester Bo

Postby Tegi » 20 Jun 2022, 22:38

Lester Bo wrote:Mnogo bi značilo da se uhvati brejk u Letoniji.

Idemo da igramo rng u sastavu koji niko ni na igrici ne bi sastavio protiv domaćinske šuterske ekipe koja će sve vreme iz pika napadati Bjelicu, Petruševa i Bobija, koja je četvrto okupljanje zajedno sa vrlo dobrim trenerom i koja je pojačana verovatno trenutno najboljim igračem od svih 24 koji će igrati tu utakmicu.

Sve su indicije da sledi tipično prozorsko gostovanje. Te utakmice bukvalno počinju da liče jednu na drugu kao evropske tragedije FKP-a ili košarkaški derbiji od kako se stara grobarska ekipa prodala naprednjacima.

Inače, sastav koji sam ispisao je dosta jači od onog koji je izgubio od Italije, ako uzmemo u obzir da su Jović, Micić i Kalinić bili povređeni.

Teodosić, Avramović, Anđušić, Marinković (jedini koji je bio višak na tom okupljanju, svi ostali su otkazali ili se povredili), Davidovac, Bjelica, Marjanović, Petrušev. 8 istih igrača, očigledno nije slučajno.
Tegi

Postby Slavisak » 20 Jun 2022, 22:53

Gde je Milutinov :roll:
Slavisak

Postby Olimp » 20 Jun 2022, 22:55

Brejk u Letoniji?
Vi se zezate? S ovim timom?
Pucamo kao od šale.

Šta je s Micićem? Milutinov koji je odmarao igrajući samo VTB ligu.
Sramota kakve mi bijednike imamo. Zato je kosmička pravda da nismo uzeli to zlato a da mu je najbliži bio onaj C tim iz 2017
Olimp

Postby Lester Bo » 20 Jun 2022, 23:14

Jbg takva je situacija da se može ući u problem po pitanju plasmana na SP.

Oni imaju duplu pobedu protiv Belgijanaca i dobiju li nas imaće minimum pobedu više pred sledeću fazu pošto posle imaju zicer u Bratislavi uz izvesno bolji h2h.

A da ne govorimo da bi nam iza toga usledila verovatno nova patnja protiv Belgijanaca u Nišu koji su nas dobili prvu utakmicu i tu bi onda mogao samo mnogo da izgubiš.

Zato dobiti ako je nekako moguće u Letoniji i izbeći makar u ovim kvalifikacijama neizvesnost do poslednjeg prozora,ovde još kasnije imaš Grčku i Tursku koji su ti namazani svim bojama po svim mogućim pitanjima.
Lester Bo

Postby Olimp » 20 Jun 2022, 23:31

Ja se sekirati neću ako ne idemo na SP, kad vec igrače nije briga, a igrali bi mi samo oni koji igraju kvalifikacije, pa jebite se ostali.

Svima svi igraju a nama nece vise ni Euroligaši i oni su umorni jako
Olimp

Postby Desetka » 21 Jun 2022, 01:06

Baxter Stockman wrote:Di je Pokumon?

Mora da radi na jacanju ramenog pojasa.....
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

PreviousNext

Return to Reprezentacije