Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Keimaak » 03 May 2012, 15:55

gost1432 wrote:Ja za fudbalsku reprezentaciju sa ovim klovnom na golu navijati neću ! Ciganski savez, ciganska reprezentacija

Само те квотујем да још једном прочиташ ово неаргументовано с.... за које си само џабе омастио типке на тастатури!

2 Цвеле,
А чега се то Гробари плаше ( за нас неупућене)?
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby CRNO_BELI » 03 May 2012, 16:24

Stojke je jako los ove polusezone i po meni ne zasluzuje da bude pozvan. A Fazlija je vec posebna prica. Ko zna zbog cega je on jedna od opcija. Zbog golmanskih kvaliteta sigurno nije. Uostalom ja nisam primijetio spisak pozvanih igraca, tako da su ovo samo nagadjanja..
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Cvele » 03 May 2012, 16:41

Keimaak wrote:
gost1432 wrote:Ja za fudbalsku reprezentaciju sa ovim klovnom na golu navijati neću ! Ciganski savez, ciganska reprezentacija

Само те квотујем да још једном прочиташ ово неаргументовано с.... за које си само џабе омастио типке на тастатури!

2 Цвеле,
А чега се то Гробари плаше ( за нас неупућене)?

Citajuci neke komentare po forumima i portalima primetio sam da mnogi misle da ce Miha forsirati "vase" igrace(ne delim to misljenje sa njima,jer znam da je Mihi u interesu pre svega Srbija i da nasa reprezentacije ima uspehe)...
Cvele

Postby mali_buda » 03 May 2012, 18:40

Ne mislite valjda da je Miha preuzeo reprezentaciju da bi forsirao Zvezdine igrace :huh:

Kad spisak bude objavljen, onda cemo komentarisati izbor. Zaludno je pricati bilo sta dok ne vidimo spisak.

Od Mihe ocekujem "ratnicku" ekipu, igrace koji ce trcati i boriti se i koji ce postovati dres koji nose.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby licimur » 04 May 2012, 20:18

Cvele wrote:Voleo bih da vidim Djuricica i Radovica u reprezentaciji.

Nadam se da ovo ubacvanje Bajkovica,a izbacivanje Stojketa nece znacati "ono" cega su se mnogi Grobari plasili...

Ficu ces gledati za Radovica nisam siguran. Bice tu jos jedan siguran za startnih 11 koji bas dugo nije pozivan. Ocekujte jednu sasvim novu Srbiju u svakom smislu. I motivacionom i trkackom i pre svega taktickom. Ajmo Mihoooo! :copa1: i Mihi ce igrati oni za koje smatra da zasluzuju. Nece on gledati ko je ciji.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby nolinjo » 05 May 2012, 00:20

kako radovic da igra pored boleta ? :dunno:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Unexpected » 06 May 2012, 13:34

Između Mihe i FSS stoji - porez!
06. maj 2012. 12:59 > 13:01

"Porez je po sredi. Poznato je da imam rezidenciju u Italiji, razlika je, bogami, pozamašna između plaćanja obaveza na Apeninima i u Srbiji. Ako to premostimo...", rekao je kandidat za selektora Srbije Siniša Mihajlović.

Šta se to isprečilo između FSS i Siniše Mihajlovića, pitali smo se u subotu uveče dok smo pratili 142. "večiti derbi".

Nagoveštaj problema i mogućeg nesklapanja ugovora između Saveza i (ne)suđenog selektora osvanuo je u nedelju ujutru na stranicama "Sporta".

U razgovoru za taj list, Mihajlović je rekao u čemu je problem:

"Porez je po sredi. Poznato je da imam rezidenciju u Italiji, razlika je, bogami, pozamašna između plaćanja obaveza na Apeninima i u Srbiji. Ako to premostimo...", otkrio je Mihajlović da je problem, ipak, u novcu i dodao:

"Srešćemo se u ponedeljak (sa čelnicima FSS, prim. aut), razmotriti kompletnu situaciju, a da li ćemo da usaglasimo stavove, to sad ne mogu da pretpostavim".

(MONDO, foto: MN Press)
The End.
Unexpected

Postby Zlaja » 06 May 2012, 15:28

Znaci spisak igraca je spreman, samo jos da nadju selektora da ga procita....
Zlaja

Postby Unexpected » 07 May 2012, 12:52

Mihajlović selektor od 15. maja!
Pregovori na Terazijama 35 pozitivno su okončani u ponedeljak oko 13.30 časova...
The End.
Unexpected

Postby licimur » 07 May 2012, 13:09

Nije se to ni dovodilo u pitanje. ko ce ga znati zasto je pustena ova prica oko poreza. Strucni stab ce mu biti Sakic, Kocic, Jankovic i neki njegov italijan, a protivnike ce verovatno snimati Tanjga. Neka mu je sa srecom!
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Napredpartizan » 07 May 2012, 14:55

Ja sam zadovoljan,trenutno najbolji izbor...
Napredpartizan

Postby Zlaja » 07 May 2012, 18:44

I Mijailović u Mihinom tefteru!

Ako je suditi prema prvim razgovorima koje je Miha obavio, među konkurentima za nacionalni tim biće dosta mladih igrača iz srpske Superlige, pre svega iz Partizana i Crvene zvezde. Naime, nekadašnji trener Bolonje, Katanije i Fjorentine, koji bi 15. maja i zvanično trebalo da preuzme funkciju selektora, okupio je na zajedničkom sastanku Lazara Markovića i Nemanju Tomića iz Partizana, kao i Duška Tošića, Nikolu Maksimovića, Filipa Mladenovića, Darka Lazovića i Srđana Mijailovića iz Crvene zvezde. Sastanku nije prisustvovao golman crveno-belih Boban Bajković, ali je Mihajlović s njim takođe kontaktirao u vezi budućih reprezentativnih obaveza.

http://www.mozzartsport.com/vesti/i-mijaiiovic-u-mihinom-tefteru
Zlaja

Postby ИлићКапитен22 » 07 May 2012, 18:50

A Vesovic,Mikic,Kasalica i da,Evandro ima pasos?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Unexpected » 07 May 2012, 18:56

ГробариКраљево wrote:A Vesovic,Mikic,Kasalica i da,Evandro ima pasos?

A koga još iz Partizana?
Ilić, Vukić - godine,
Babović - :laugh: ,
Stranci - ne može,
Volkov - katastrofa,
Šćepović - povređen,
Klinci - malo igrali,
Stojković i Aksentijević - eventualno.

Ako sam nekog preskočio ja se izvinjavam.
The End.
Unexpected

Postby Zlaja » 07 May 2012, 18:58

Aj ponovo samo suprotan rezon.

Ne mora na silu izvuci 10 igraca iz nase liga ako nema kvaliteta, a nema, tj ima boljih...
Zlaja

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja