Bas tako od miljenika nacije postace mi kosarkasi najogavniji.Mislim koriste poslednjih godina sve moguce fore da sto vise eskiviraju reprezentaciju.
Nazalost nemamo kult reprezentacije vise odlaskom Saleta pre toga Dude.Pitanje je dal ce to Kari uspeti da vrati.
Menadzerisanje,unistava nasu kosarku kao nekada fudbal,uz naravno Nba.Pa ovo blato koje pravi nasi klubovi.
Mi smo sve uspehe posle 2002,znaci 2009 ,2010,2014,2015,2016,2017 postigli miksom igraca iz nasih klubova ,Eurolige i bez previse igraca iz Nba.Osnovno je bilo zelja i motiv da se igra za reprezentaciju.Tako smo imali u reprezentaciji Stimca,Bircu,Jovketa,Raska izmedju ostalog.
Nisu ni tada to bili najbolji moguci igraci,al su momci ginuli i igrali kao jedan.
Slucajem Jokic ,kao i raznim otkazima klinaca koji idu u Nba bez neke perspektive bojim se da tonemo kosarkaski.
Licno verujem da ce Pesic kao 2002 god.povesti 12 igraca koji cine tim i koji ce ginuti za dres,a ne 12 najboljih igraca koje imamo.
Zato bih voleo u 12 da vidim uvek igrace poput Davidovca,Dobrica,Avrama.Naravno tu je i Teo koji igra uvek kad moze od 2007

.On,Bogdan,Vasa,Luca,Milutinov i Kalina trebalo bi da budu stozer nadam se buduceg prvaka Evrope.
Uz pomenute svaksko bih pozvao Jareta,Guduru,Balsu.