Gledao sam drugo poluvreme, BRUTALNA košarka, ali BRUTALNA!
I onda, što kaže 71:70, vajni ABA stručnjaci se hvale kako im je liga druga u Evropi, pa mi posmatrači sa strane moramo da se nakon toga zapitamo dal' smo slepi ili šta, kada u istu rečenicu treba da stavljamo npr. meč Cedevita-Partizan ili ovo večeras.
Generalno, ovo što sam video u drugom delu, i uopšte sam rezultat meča na puno poena koji ne ide uz Barsine utakmice je za mene očekivano, Real u pozicionoj igri nije imao puno šanse što se videlo u poslednjim minutima, i zato je nametnuo run n gun većim delom meča. Kerol i Navaro fenomenalni, ma generalno košarka raj za oči.
Ne mislim da Real ima kompleks Barselone, zgazili su ih u kupu, istina u San Žordiju, danas su 35 minuta kontrolisali meč, i definitivno mnogo igra Barselone zavisi od Navara i Lorbeka, dok Real ipak ima mnogo veću širinu, i ako odbrana ne odlučuje Real čak ima i prednost bez obzira gde se meč igra. Biće to zanimljiva finalna serija, rekao bih da su šanse 50-50%, naravno ako se Kaha Laboral standardno ne povampiri i izbaci Real u polufinalu.
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.