Ne vidim cemu ovoliko polivanje po navijacima bar za ovu utakmicu, prvenstveno na forumu, aj Mitar i ima pravo, plasirali se momci na Svetsko ali nema prosecan Srba mozak da dodje i da to pozdravi u takmicarskoj utakmici, na poslednju pred Katar ce doci i kurta i murta pa nek bude i protiv San Marina
Svakako je aksiom sramota da u dvomilionskom gradu ne bude pun stadion kad igra fubalska reprezentacija
Cak i ja koji pratim svaki moguci sport sam jutros saznao da se igra ovo, nemoguce je ispratiti sve, sasvim korektna brojka je bila sto se tice bocnih tribina, pogotovo zapad koji je bio skoro pun. Subjektivni osecaj 2/3 cigana na stadionu po aplauzu kad je ulazio Erakovic, vecinom zapad

Bolji smo bili, steta za onih par sansi, u prvih 15 min drugog smo ih bas sabili, ne secam se da smo skoro nekog tako saterali ali jbg izostao je taj gol
Jovicu i Radonjicu bi tako lupao samare da sam Piksi da to nije normalno, kakva je ono bolekurcija to je za pricu. Radonjic pogotovo, ponasao se decko kao da je prijateljska, izgleda da do pojedinih igraca, kao i do velike vecine navijaca, i dalje ne dopire do vijuga da je LN takmicenje sa odredjenim znacajem, a ne letnja liga koja se igra pro forme
Liga Nacija i Liga Konferencija i dalje ostaju enigmatika za prosecnog pratioca srpskog fudbala, Hajzenberg i Inzagi ne veruju

Sto se tice prvog mesta, duga je grupa, sreca pa na kraju ne primismo za 0:2, valjda nas nece jebati Skandinavci njihovom kombinatorikom ako budu u mogucnosti(kao Zabare 04), a crta im se da ce biti mogucnosti za to, ne bi me cudilo da medjusobno odigraju dva iksa ili 3 za 3
Svakako podrzavam izmestanje reprezentacije iz Beograda cim se naprave ovi stadioni po Srbiji, kad bude vezano jedno 5-6 utakmica van Bg da vidis kako ce na prvoj sledecoj u Bg da budu pune tribine, ovaj narod tako funkcionise
Zabarsko cigansko valjanje je preplavilo celu evropu, poceli i Norvezani, tipujem na neminovnu promenu pravila sto se toga tice u narednih 10 godina
Sever ocekivano prazan zbog Spasovdana