Kakav meč au

Meč godine .Kakve brade oni ljudi imaju ,i koji skil naravno ,Jiriju u stand up; nema ravnog a ni Tešeiri u greplingu ,preokreti ludila .Ono što je Glover preživeo od batina niko drugi ne bi .
Jebiga ono na kraju je posledica batina pre nego kardia ,jer je on u poslednju ušao solidno svež ,onih poslednjih par ga je dokrajčilo ,inače realno Jiriju ne bi nikad ono prošlo ali se videlo da je Glover polunokautiran.
Ja baš suprotno gledajući Jana ,Jirija, Glovera , Ankalaeva baš uopšte ne mislim da bi ikoga od njih dobio , mislim ima šanse on protiv svakoga ali njegov kardio je ubedljivo najgori .
Tu može svako svakog ali on mi je najtanji .
Crkao je i na tri runde ,i protiv Jana je izgledao posle one dve kao da riknjava ,a drugo noga mu je ozbiljan problem ,i protiv Jana i Volkana mu je otekla posle par kikova ,i to jezivo otekla ,protiv Volkana je jedva preživeo ,da je potrajalo još jednu prekinuli bi .
Na sve to je najstakleniji od njih ,a tek posle ovoga .Pa jiri bi mu urnisao koleno ,Blahovic je isto krenuo da radi ,problem je i što on nema bjj ,Blahovic je sa leđa više radio nego on sa gornje .Jedino što je jak kao konj i eksplozivan pa je naučio da baca ljude ,ali opet on nema kardio za ovo što su ova dvojica sinoć priredili ,ne mogu njega da zamislim da rve Jirija ili Jana 5 rundi kao Glover